Astazi am hotarat sa tai un mare nod Gordian. Mi-a luat ceva vreme ca sa fac asta, recunosc. Dar nu-mi pare rau.
Asadar... cremwursti inveliti. Da, inveliti. Aia in pijama se fac altfel.
Daca vreti sa faceti chestia asta o sa va bucurati cat de repede se face, cat de usor si cat de buna este.
Asadar, aveti nevoie de cremwursti (cati vreti), felii de bacon (sau de sunculita sau de cum vreti sa-i ziceti. Dar sa n u fie groase), ceva verdeata aromata, sos Worcestershire si... miere.
Mai intai, loati o felie de bacon si o aplatizati cu latul lamei cutitului. Asta face ca bacon-ul sa iasa mai crocant (pentru cine nu stie ce inseamna crocant... adica crispy).
Dupe asta, presarati ceva verdeata aromata pe felia asta.
Dupe asta, rulati un cremwurst in felia asta astfel incat sa fie invelit in totalitate. Si apoi puneti-l intr-o tava care va merge, mai apoi, la cuptor. Si repetati procedeul cu toti cremwurstii pe care aveti de gand sa-i mancati. Io facui doar cinci.
Intre timp ati grijit ca sa preincalziti cuptoriul la 180 de grade (sau asemanator). Si bagati tava la cuptoriul astfel preincalzit pret de fo 30 de minute sau pasa s-a rumenit ce e in tava si bacon-ul este crocant.
Apoi scoateti tava, desprindeti cremwurstii, cu o spatula, de fundul tavii si rascaiti ce s-a prins pe fund (ul tavii), lasati in tava si presarati fo 3 linguri de sos Worcestershire pe deasupra si fo doo linguri de miere nezaharisita. Si zgaltaiti bine tava ca sa se amestece totul.
Puneti pe foc mediu (nu in cuptor) si lasati ca sa mai caramelizeze putin sosul din tava, zgaltaind tava din cand in cand. Apoi puneti in farfurie si mancati imediat.
Bun rau!
Beti vin. De care credeti voi ca merge. Sau apa.
Pagina 1 din 1
Cremwursti inveliti
#1
Postat 19 December 2017 - 10:44 PM
"Pamantul s-ar fi dus, hainul,
De-a berbeleacul, vorba ceea,
De n-ar fi fost pe lume vinul,
Tutunul, dracul si femeia!"
De-a berbeleacul, vorba ceea,
De n-ar fi fost pe lume vinul,
Tutunul, dracul si femeia!"
#2
Postat 20 December 2017 - 10:20 AM
dragos, la 19 December 2017 - 10:44 PM, a spus:
Apoi scoateti tava, desprindeti cremwurstii, cu o spatula, de fundul tavii si rascaiti ce s-a prins pe fund (ul tavii), lasati in tava si presarati fo 3 linguri de sos Worcestershire pe deasupra si fo doo linguri de miere nezaharisita. Si zgaltaiti bine tava ca sa se amestece totul.
Desprindem cremwurstii si ii scoatem din tava ca sa facem sosul, sau ii lasam acolo si facem sosul peste ei?
#3
Postat 20 December 2017 - 10:28 AM
bellamama, la 20 December 2017 - 10:20 AM, a spus:
dragos, la 19 December 2017 - 10:44 PM, a spus:
Apoi scoateti tava, desprindeti cremwurstii, cu o spatula, de fundul tavii si rascaiti ce s-a prins pe fund (ul tavii), lasati in tava si presarati fo 3 linguri de sos Worcestershire pe deasupra si fo doo linguri de miere nezaharisita. Si zgaltaiti bine tava ca sa se amestece totul.
Desprindem cremwurstii si ii scoatem din tava ca sa facem sosul, sau ii lasam acolo si facem sosul peste ei?
Da.
"Pamantul s-ar fi dus, hainul,
De-a berbeleacul, vorba ceea,
De n-ar fi fost pe lume vinul,
Tutunul, dracul si femeia!"
De-a berbeleacul, vorba ceea,
De n-ar fi fost pe lume vinul,
Tutunul, dracul si femeia!"
#5
Postat 21 December 2017 - 12:07 PM
"Pamantul s-ar fi dus, hainul,
De-a berbeleacul, vorba ceea,
De n-ar fi fost pe lume vinul,
Tutunul, dracul si femeia!"
De-a berbeleacul, vorba ceea,
De n-ar fi fost pe lume vinul,
Tutunul, dracul si femeia!"
Arata acest topic
Pagina 1 din 1