Forum Culinar: Asa ceva? - Forum Culinar

Salt la continut

• 6 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Asa ceva? ce nu ne place (și ce ne place)

#61 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,624
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 15 February 2019 - 04:16 PM

moatza, la 15 February 2019 - 07:59 AM, a spus:

Lapona Enigel, la 14 February 2019 - 03:07 PM, a spus:

Sa stii ca am citit de vreo cinci ori pana am priceput ce vrei sa spui. Ma si vedeam urcand in primul avion sa viu sa te resuscitez! Auzi, Moatzei sa nu ii placa prajiturile Imagine postata!

raportez acest post ca fiind tendentios :rolleyes:

=))

Adriana, la 15 February 2019 - 08:59 AM, a spus:

Tre sa intervin?😂

moatza, la 15 February 2019 - 09:25 AM, a spus:

da, faci o tava de prajituri cu crema pe care sa le mananc io si pe Lori o punem doar sa se uite =))

win-win!

Imagine postata Ce culmi ale cruzimii poate atinge mintea femeiasca! Asa ceva!

Da' ... cu ce crema? Imagine postata
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#62 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 15 February 2019 - 04:17 PM

Lapona Enigel, la 06 February 2019 - 06:02 PM, a spus:

Never say never:
10000639795_c0d1a257ca_z.jpg
Imagine postata

Dex, multumesc ca ai deschis topicul!
Lapo asa tii tu verdeturile? ce idee buna, eu le puneam in frigider si mai ales coriandrul in 2 zile max e dus... Merci Imagine postata

1. Coriandrul. Nici mie nu mi-a placut la inceput, cand l-am intalnit din abundenta in Portugalia in cam toate mancarurile (cu pesti sau lighioane ca doar de astea am mancat). La inceput nici nu stiam ce e de are mereu gustul ala mancarea, dar aroma aia puternica si ciudata nu-mi placea. Apoi nici nu am vrut sa mai aud de el, pana cand am plecat spre Asia. Aici am dat de gust, nu merge un Pho-Bo, un Tom Yum, un Pad Thay etc fara coriandru din abundenta sau macar un pic. La guacamole nu am incercat sa-l pun, am sa o fac...
Semintele/boabele nu ma deranjau nici inainte, dar nu au acelasi gust puternic precum frunzele.

2. Avocado, il ador, daca e copt bine, moale si verde fistic fara pata. Il mancam si eu si picea si in salate si asa cu sare, ulei si zeama de lamaie. Si nu, nu cred in teoria PhD-ului "tau" Dex, ca avocado in stare naturala e daunator. O fi ...pt cine crede asa ... Imagine postata Eu nu mai cred in teoriile nici unei "autoritati", doar in intuitia mea Imagine postata

3. Quinoa imi place mult si alba si colorata, o mananc amestecata cu legume la gratar si sos de soia.

Nu mai stiu despre ce ati mai scris, o sa mai citesc, dar mie nu-mi plac:
- icrele albe, o fi din cauza modului de preparare, ca cele "colorate" imi plac max
- pestele de apa dulce (crapul, somnul ...), mi se pare ca are un gust de mal, de balta ... Imi place insa in varianta de gulash de Szegedin. Imagine postata

Aceasta postare a fost editata de Daniella: 15 February 2019 - 04:59 PM

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#63 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 15 February 2019 - 04:25 PM

Daniella, la 15 February 2019 - 04:17 PM, a spus:

Lapo asa tii tu verdeturile? ce idee buna, eu le puneam in frigider si mai ales coriandrul in 2 zile max e dus... Merci Imagine postata

Da, in galetusa cu apa, pe pervaz:
Fisier atasat  52637271_383413789140013_642066682692501504_n.jpg (86.25K)
Number of downloads: 0
Se pastreaza foarte bine.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#64 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 February 2019 - 04:57 PM

iesti foarte isteata, merci Imagine postataImagine postataImagine postata

am murit de prajiturile cu crema, fara crema Imagine postata si cu razbunarea ticluita ulterior ... Imagine postata

poza pe care ai pus-o cu tarta aia de ciocolata pe prima pagina e si pt mine de a muri si a invia de 3 pana la 5 ori simultan ! Imagine postata

#65 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 February 2019 - 05:10 PM

Adriana, da. Curry-ul descrie in culturile asiatice orice fel de mancare din carne, peste si /sau legume, care este servit in sau cu un sos condimentat. Exista diferite amestecuri de curry, ce variaza de la dulce si usor, pana la picant.
Curry, de exemplu in Thailanda se cheama mancarurile, dintre care a lor traditionala, zic ei, ar fi GREEN CURRY, red curry mi-au spus ca e indiana etc Ei bine, un green curry adevarat trebuie sa fie atat de picat ca-i sare sapca din cap cand gusta un varf de lingura bucatarul (in bucataria thay se folosesc muuuulti ardei iuti si pasta de ardei iute). Dar apoi, pt ca se mananca musai cu orez fiert alaturi, orezul ia din iuteala si devine totul mult mai prietenos. In afara de green curry, mai sunt yellow curry si red curry, dupa culoarea sosului. Pentru asiatici curry, este (o mancare cu) un sos puternic condimentat. In functie de condimentele folosite pentru a-l prepara se obtin cele 3 culori.

Ceilalti asiatici le spun mancarurilor Chicken curry, beef curry, shrimps curry etc. In orice caz, curry se poate cumpara pentru a face preparatul sub forma de pasta si nu de praf, cum se gaseste pe la noi.

Pana a merge in Asia nici mie nu-mi placea mirosul curry-ului deloc. Nici nu stiam sa-l folosesc. Acum imi plac toate curry-urile. Insa imi plac foarte mult in contextul ala. Acasa mai putin, doar daca e tot asa ... picant bine.
Adica, de ce zic in contextul ala, in calatorii, fie in Italia, in Spania, in Grecia, in Asia etc mananc si-mi plac foarte mult diverse preparate. Acasa, chiar daca cumpar ingredientele de acolo, tot pana la ata si chiar de le face un italian cu aceeasi reteta ca acolo ... nu iese la fel. Nici macar niste banale spaghetti AOP sau un melone con prosciutto crudo nu ies frate ca acolo facute de acelasi om, aceleasi ingrediente, aceeasi reteta. O fi aerul, o fi apa, o fi vacanta ... Nu vi s-a intamplat?
remarc ca ne-a mai maturizat/schimbat pauza asta ... , avem discutii mai relaxate ...sau o fi de la varsta ? Imagine postata Acum parca simt intr-adevar o comunitate si nu tensiuni si orgolii ... Va pup si va iubesc Imagine postata

In legatura cu rosiile. Daca Adriana ne-a altoit sa scriem parmiggiano, io asa scriu, chit ca va infoiati la topicul de gramatica de intromisiunea termenilor straini in sirul naratiunii ... Imagine postata

Aceasta postare a fost editata de Daniella: 15 February 2019 - 05:24 PM

#66 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 15 February 2019 - 05:59 PM

Lapona Enigel, la 15 February 2019 - 04:16 PM, a spus:

Ce culmi ale cruzimii poate atinge mintea femeiasca! Asa ceva!

hai ca ma simt marinimoasa astazi, tu iei amandinele ca mie nu-mi plac cremele cu unt. si nici glazura de-aia tare.

:rolleyes:

#67 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 February 2019 - 06:06 PM

nu-mi place sambuca, ouzo in schimb imi place ceaiul de fenicul. Nu e din aceeasi planta?

Apropos de Asia, nu as putea sa incerc insecte prajite sau cum s-or mai gati. Nu suport insectele de nici un fel ca fiinte. Sorry. Iar greierii aia prajiti, sau scorpioni etc .... brrr

Nu jack fruit e cu miros, ci Durian. L-am gustat. Nu mi-a placut, mirosul e cam ca la butoriul de varza murata mai spre primavara asa ... desi unei prietene i-a placut la nebunie si-a luat si deshidratat o gramada pentru cadouri Imagine postata .
Eu l-am mancat cald intr-o piata, ea la Mall, rece si a zis ca nici nu se simtea vreun miros. Eu nu as fi vrut sa-l gust, dar dl Dani a zis ca hai sa incercam, dupa care "s-a tras pe dorsal" si mi-a lasat doar mie toata placerea ... noroc ca am luat doar o bucatica f mica taiata la casoleta. Era cel mai scump dintre toate fructele, 1 kg de durian cat 10 kg de mango delicioase!!!
Lasand la o parte ce nu ne place, sau avem si topic de ce ne place? ... ce este cel mai delicios in Asia sunt fructele ... doamne ... un paradis... nu am mancat in viata mea asa fructe bune, aromate, dulci, coapte bine !!! Nu am recunoscut niciunul din gustul acelorasi fructe pe care le cumparam noi aici ... Minune!

nici mie nu-mi plac cremele cu unt
nu-mi plac nici checuri si blaturi din aluat de chec. Cozonac, o felie, max 2 pe an, daca are enorm de multa umplutura de nuca ...sa nu simt coca ...

Aceasta postare a fost editata de Daniella: 15 February 2019 - 06:06 PM

#68 Useril este offline   Carmella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,244
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 15 February 2019 - 07:47 PM

Crema de unt și glazura tare (care îmi plac) mi-au adus aminte de pasta de zahăr de pe torturi care e ceva o-ri-bil, dar oriiiibil! Am fost de cîteva ori politicoasă să o bag în gură cînd mi-a fost pusă în farfurie, dar acum nu mă mai simt datoare s-o fac, o dau la o parte de pe felia de tort și o las pe farfurie. Oribilitatea gustului și consistenței acestei paste de zahăr, pe care unii îndrăznesc s-o numească marțipan, care e altceva și care îmi place la nebunie, mă face să apreciez acum decorul simplu al torturilor, cu crema aceea denivelată, poate cîteva fructe și alte chestii simple deasupra.

#69 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 February 2019 - 09:04 PM

Aaaa ai Curry, de fapt sunt niste frunze, Aceste frunze sunt ingredientul cheie al curry-ului iute si provin dintr-un copac de talie medie, care se gaseste in stare salbatica sau cultivat pe toata intinderea Indiei. Frunzele de curry sunt folosite pentru a contura si a intensifica arome care merita sa iasa in evidenta. Sunt benefice organismului prin stimularea enzimele digestive si reduc caldura corpului, amelioreaza durerile de rinichi, ajuta la controlul diabetului, fiind extrem de bogate in uleiuri esentiale.
A propos de praful sau pasta de curry din care se face diversitatea de mancaruri asiatice din acelasi nume: fiecare bucatar isi face propriul amestec, care poate fi din minimum 5, dar poate ajunge si pana la 30 de condimente. Compoziţia şi proporţia condimentelor utilizate variază. Cu toate acestea, se poate spune că un curry conţine în general frunze de curry, ghimbir, usturoi, ceapă, coriandru, cardamom, chimen, scorţişoară, curcuma, ardei iute, fenicul, cuişoare, sare, seminţe de muştar etc. Posibil ca incazul celor carora nu le-a placut sa fi continut un condiment care nu va place, ca de exemplu fenicul, coriandru boabe ... ? Asta insa nu inseamna neaparat ca nu va place nici un curry. iar amestecul se face in casa prajind usor si apoi mojarind condimentele dorite din gama unui curry traditional si eliminandu-le pe cele neagreate.

Nu-mi plac bauturile alcoolice dulci de tipul visinatei, lichiorurilor.
Nu-mi plac nici mie aluaturile umede.
Nu-mi place orezul prea fiert.
Nu-mi plac dulciurile dulci Imagine postata.
Nici mie nu-mi place pasta de zahar.
Nici ciocolata si bomboanele dulci.
Habar nu am daca as gusta "balut" - oul de rata filipinez cu embrionul ratustei dezvoltat in el.
La thailandezi mai este o varianta de ou marinat pentru multe luni, pana la 3 ani (preparatul se pare ca vine din China), care sunt negre in interior si de obicei au galbenus moale, curgator, nu am mancat pt ca nu am avut ocazia, pe asta din din urma posibil as proba o felie... , nu stiu, ca n-am avut ocazia ... . Aveti gasiti foto cu ambele tipuri de ou si info despre preparare, beneficii, mod de a fi consumate:
http://samuidays.com...duct/pro-jajca/

Nu inteleg ce e lemnul asta dulce ? licurizia?

Aceasta postare a fost editata de Daniella: 15 February 2019 - 09:18 PM

#70 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 15 February 2019 - 09:47 PM

Carmella, la 15 February 2019 - 07:47 PM, a spus:

pasta de zahăr de pe torturi care e ceva o-ri-bil, dar oriiiibil!

absolut de-acord!
in plus, cata grasime vegetala - ca nici margarina de-aia de la pachet nu e! - pun pe tort ca sa-l niveleze inainte de-a pune pasta asta de zahar!
am vazut la un laborator de cofetarie grasimea asta din care fac creme si mai pun si in cate un aluat: este alb-translucida si vine ambalata in niste recipiente de plastic precum varul lavabil. doar asa pot scoate prajitura la 4-5lei. acuma nu ca la aia care au prajituri de 10-12lei/buc nu s-ar folosi...

candva covrigii de buzau erau renumiti, de fapt si acum se mananca la greu, dar asta e un fapt generalizat in Romania. f multa lume baga la prima ora ori covrigi, ori merdenele, chioscurile care vand asa ceva s-au inmultit considerabil si par prospere.
mie nu mi-au placut niciodata, cel putin aia pe care i-am gasit cand am venit eu in buzau mi se pareau oribili. si asta, mai ales din cauza faptului ca la sfarsit, dupa coacere, cat inca erau fierbinti, ii ungeau cu niste apa cu bicarbonat, cica le dadea luciu. n-am inteles, n-am insistat sa aflu mai multe, eu i-am ignorat complet. covrigii astia, a doua zi, erau beton - dar tot puteau a bicarbonat.
de ceva vreme au disparut si le-a luat locul altii mult mai aratosi, usor crocanti cand sunt proaspeti si moi, digerabili si a doua zi. au avut succes imediat si curand cele mai multe chioscuri vindeau genul asta de covrigi. chiar ma intrebam cum de toti nimeresc aceeasi reteta :rolleyes:
pana cand am vazut intr-o dimineata la un chiosc cu pereti doar de sticla, cum scoteau aluatul congelat din saci, ca sa-l modeleze mai apoi, de zici ca ei l-au framanatat de la inceput.
apoi am aflat ca exista aluat de care vrei, de covrigi, de gogosi - care e acelasi cu cel de cozonac de-ala sintetic care costa 4-5 lei/buc, de merdenele etc si tot aluatul contine grasimea aia vegetala din galetile de plastic. deci de-aia nu se mai intepeneau covrigii.
nu-mi plac!

#71 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 15 February 2019 - 10:00 PM

Dani, asta e lemnul dulce:
https://en.wikipedia.../wiki/Liquorice
Ceaiul de fenicul imi place si mie si este magnific in cazul tuturor afectiunilor usoare ale intestinelor, gen balonare, presiunea, senzatia de stomac greu, etc. L-am descoperit in spital si de atunci il am mereu in casa.

Foarte fain este unul pe care l-am descoperit in Anglia, extraordinar pentru digestie si contine fenicul, anis si cardamom. Miroase fix ca un curry in saculet dar ceaiul nu.
Fisier atasat  51984833_1008629059324811_3359553114335084544_n.jpg (38.43K)
Fisier atasat  51760179_428905534318220_285575145764945920_n.jpg (52.03K)
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#72 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 15 February 2019 - 10:08 PM

moatza, la 15 February 2019 - 05:59 PM, a spus:

Lapona Enigel, la 15 February 2019 - 04:16 PM, a spus:

Ce culmi ale cruzimii poate atinge mintea femeiasca! Asa ceva!

hai ca ma simt marinimoasa astazi, tu iei amandinele ca mie nu-mi plac cremele cu unt. si nici glazura de-aia tare.

:rolleyes:

Imagine postata Imagine postata Imagine postata
Asadar despre cremele cu unt: sunt creme si creme. Imi aduc aminte foarte bine ca la cofetarie prajitura cu crant avea intre straturile de blat crema cu unt verde si roz si era o crema relativ tare, pe care daca o mancam goala, mi se facea rau. Asa am patit-o si cu un tort facut dupa Alain Ducasse, o mare complicaciune de tort, cu sapte feluri de creme/blat. Eh, crema aia nu mi-a placut de nici un fel! Pardon, de niciun fel! Si aia deschisa la culoare, si aia inchisa la culoare aveau unt in ele, dar crema se intarise si untul era cat se poate de distinct.
Fisier atasat  1045164_550310565027928_1002979470_n.jpg (87.54K)
In schimb, in tortul casei la noi, cel cu crema de ness, crema e wow. Nu stiu , faptul ca e amestecata si cu ou si cu lapte praf o face asa, in orice caz, mi se pare unica la gust, asa cum mi se pare si aia din amandina.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#73 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 15 February 2019 - 10:20 PM

aoleu, nu-mi aminti de krantz, niciodata nu mi-a placut!

tortul din poza pare muncit, nu gluma!

#74 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 February 2019 - 10:24 PM

multumesc. Deci, e licurizia. Bomboanele sau batonul ala negru imi mai place una la nu'sh cati ani..., ceai nu am probat/vazut

bine ca mi-ai spus ingredientele ceaiului tau, o sa strivesc si eu cate o boaba e cardamon sa o arunc in ceai, ca si asa la mancare folosesc rar si am un borcan de cardamon de nu stiu cand ... Arabii pun si la cafea cardamon.
Si ceaiul de anason si de chimion e bun pt aceleasi afectiuni intestinale.

Aceasta postare a fost editata de Daniella: 15 February 2019 - 10:24 PM

#75 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 15 February 2019 - 10:36 PM

moatza, la 15 February 2019 - 10:20 PM, a spus:

aoleu, nu-mi aminti de krantz, niciodata nu mi-a placut!

tortul din poza pare muncit, nu gluma!

Adevar grait-ai!

Ah, mi-am adus aminte de ceva pe care nu l-as mai manca...si , ma stiti, nu cred ca este dependenta mai mare de dulciuri pe aici...
Candva postase cineva o reteta de Andalusia cake, sincer nu imi aduc bine aminte cine. Atat de wow mi s-a parut reteta, dar, cu parerea de rau, combinatia ciocolata - aroma de lamaie , un mare no-no pentru papilele mele. Nu mi s-a mai intamplat sa am o prajitura in frigider care sa se plimbe, vorba Geaninei, pe toate rafturile...
Fisier atasat  1098507_566751150050536_257697514_n.jpg (33.92K)
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#76 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 15 February 2019 - 10:47 PM

nush ce sa zic...io m-as risca! :o

#77 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 15 February 2019 - 10:52 PM

moatza, la 15 February 2019 - 10:47 PM, a spus:

Sa te vaz Imagine postata
Si mi-am amintit si eu de ciocolata cu menta, iar ceva dupa care nu ma omor, desi bunica, odihneasca-se in pace acolo unde e, adora After Eight! De altfel, nu prea imi place ciocolata cu nici un fel de chestie fructoasa...arome fructoase ori de alta natura, etc.
Ciocolata pura pentru mine e cea mai cea si apoi aia cu coniac, de era pe vremuri, cu umplutura din aia lichida, ori cu rom, ori cu espresso, daca le stiti pe pocket coffee Imagine postata:
Fisier atasat  FERRERO_POCKET_COFFEE_x5_SW019.JPG (53.54K)
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#78 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,614
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 16 February 2019 - 05:28 PM

Lapona Enigel, la 15 February 2019 - 10:52 PM, a spus:

moatza, la 15 February 2019 - 10:47 PM, a spus:

Sa te vaz Imagine postata
Si mi-am amintit si eu de ciocolata cu menta, iar ceva dupa care nu ma omor, desi bunica, odihneasca-se in pace acolo unde e, adora After Eight! De altfel, nu prea imi place ciocolata cu nici un fel de chestie fructoasa...arome fructoase ori de alta natura, etc.
Ciocolata pura pentru mine e cea mai cea si apoi aia cu coniac, de era pe vremuri, cu umplutura din aia lichida, ori cu rom, ori cu espresso, daca le stiti pe pocket coffee Imagine postata:
Fisier atasat  FERRERO_POCKET_COFFEE_x5_SW019.JPG (53.54K)

Le-am descoperit si eu in Decembrie. Ar fi super daca nu ar avea stratul ala de zahar intrre ciocolata si cafea. Sint prea dulci pe gustul meu si consistenta aia a stratului de zahar imi face pielea de gaina
brain loading....please wait....

#79 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,572
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 16 February 2019 - 05:41 PM

Lapona Enigel, la 15 February 2019 - 04:25 PM, a spus:

Da, in galetusa cu apa, pe pervaz:

fara pamint? :o

Carmella, la 15 February 2019 - 07:47 PM, a spus:

Crema de unt și glazura tare (care îmi plac) mi-au adus aminte de pasta de zahăr de pe torturi care e ceva o-ri-bil, dar oriiiibil!

da, e oribila
torturile acoperite cu ea sint frumoase de vazut si iti dau posibilitatea de a face forme, desene, nu's cum sa zic dar intelegeti voi
martipanul of course ca e alta brinza, dar mie nu-mi place

#80 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,572
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 16 February 2019 - 05:47 PM

black_cat, la 16 February 2019 - 05:28 PM, a spus:

Le-am descoperit si eu in Decembrie. Ar fi super daca nu ar avea stratul ala de zahar intrre ciocolata si cafea. Sint prea dulci pe gustul meu si consistenta aia a stratului de zahar imi face pielea de gaina

cred ca e pus ca sa faca efectul unei cutii pentru cafea
exista si cu cafea decafeinata
aici sint pe toate drumurile pentru ca sint surori cu Mon chery si Ferrero Rochers
vara nu se vind tocmai pentru ca din cauza caldurii s-ar deteriora calitativ

Arata acest topic

• 6 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul