Forum Culinar: Promovare artiști culinari - Forum Culinar

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Promovare artiști culinari Publicitate nemascată în vreme de pandemie :)

#1 Useril este offline   Carmella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,237
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 31 March 2020 - 03:16 PM

Mă gîndeam că în vremurile de acum nu ne-ar strica puțină reclamă individuală, poate cunoscîndu-ne mai bine domeniile în care activăm ne putem ajuta în vreun fel între noi.
De exemplu dacă cineva produce și vinde ceva, să apelăm la acela să ne aprovizionăm, asta ca o păstrare/economisire în cadrul comunității a resurselor ;)
Și pentru că artaculinara.com e de peste 10 ani o comunitate unită, mi-a venit ideea să punem și aici reclamele noastre individuale, nu neapărat să facem un subiect de vînzare și cumpărare de produse.
Exemplu: ”dețin firmă de IT, comercializez echipamente, execut servicii în domeniu site https://www.micronet.ro/ ” (caz real :D e firma soțului meu).

Și acum promovare individuală: profesia mea principală este de psiholog în specialitățile psihologie clinică și psihoterapie.
În această perioadă cabinetul fizic este închis, fiind în accepțiunea legală a stării de urgență un serviciu ”neesențial”, așa că continuu să fac ședințe de psihoterapie și consiliere psihologică online. Aveți detalii mai jos despre aceste servicii, dacă vreți să recomandați cuiva. Pentru membrii site-ului voi acorda tarife preferențiale :)

Fisier atasat  Sedinte online.jpg (128.1K)
Number of downloads: 0

Fisier atasat  Sedinte online2.jpg (95.91K)
Number of downloads: 0

Altă activitate pe care o desfășor este cea de blogger culinar, gătesc și povestesc despre asta pe site-ul https://www.gardaculinara.ro/
Nu am reclame pe site, deci nu cîștig din traficul făcut, ci doar, uneori, din conținutul pe care-l postez acolo, îl puteți vizita pentru inspirație sau delectare. Dacă cineva vrea colaborări, cu mare drag :)

Dacă situația o va impune, știu să gătesc, să grădinăresc, să cultiv vie și să fac vin, să stau cu copiii, să croiesc, să împletesc, să zugrăvesc, să utilizez calculatorul, ce mai... sînt o comoară la casa omului :)

Vă invit și pe voi, în măsura în care considerați că vă e util, să vă promovați aici afacerea sau pe voi individual :)

Arata acest topic


Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi