Buna ziua,
caut si eu mai multe informatii despre premixurile folosite in patiserie. am inteles in mare parte scopul lor, dar nu gasesc nici pe departe suficiente informatii cate ar trebui sa fie pe net. in principiu avantajele le primesti de pe site-urile celor care vand, dar care sunt dezavantajele (daca sunt)? creste calitatea produselor sau o scade? e mai sanatos sa nu folosim? pe de alta parte, cat de tare usureaza munca? merita eventuala scadere a calitatii in vederea usurintei prepararii produselor? am in vedere folosirea pentru preparare de scovergi, colaci secuiesti, clatite, etc.
va multumesc pentru eventualele raspunsuri
Pagina 1 din 1
Premixuri cand da si cand nu
#2
Postat 22 September 2020 - 04:14 PM
Eu nici nu stiu ce sunt premixurile astra! Sunt amestecuri de faina?
#3
Postat 23 September 2020 - 12:59 AM
Da. sunt amestecuri de faina si alte ingrediente (in functie de ce se va prepara). pot include si ou (sau praf de ou), seminte, amelioratori, arome, etc. nu include drojdia. dupa caz, uneori e suficient sa adaugam drojdie si apa si aluatule e gata. se folosesc de fel in productie probabil, cand rulajul e mare si e nevoie sa se economiseasca timp. foarte multe nu stiu nici eu inca
Arata acest topic
Pagina 1 din 1