Forum Culinar: Fenicul panè - Forum Culinar

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Fenicul panè

#1 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,066
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 11 April 2022 - 05:29 PM

Am incercat aseara o idee de fenicul panè, desi se termina vremea lui v-o arat pentru ca mie mi-a placut foarte mult.
Am taiat felii, marginile se vor dezmembra dar le puteti folosi si asa sau eventual pune deoparte pentru altceva, se trec feliile prin ou batut cu o lingura de lapte si apoi in pesmet amestecat cu ce vrea muschiul vostru, eu mixasem inainte un pic de patrunjel cu usturoi si l-am adaugat la pesmet impreuna cu parmigiano ras, sare si piper.
Am pus feliile in tava separate, sa nu se suprapuna, si am pus un pic de ulei deasupra, cele imbibate cu ulei au iesit cel mai bine, crocate inafara si moi inauntru, dar fiecare poate pune cantitatea de ulei care i se pare potrivita
aici inainte de cuptor
Imagine atasata: monthly_04_2022/post-4-0-22417900-1649690799.jpg
aici dupa cuptor, cred vreo juma de ora la 220°C (cu ventilatie nu static)
Imagine atasata: monthly_04_2022/post-4-0-18858300-1649690824.jpg
si impreuna cu peste (spigola/branzino) in farfurie
Imagine atasata: monthly_04_2022/post-4-0-40693500-1649690880.jpg

#2 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 17 April 2022 - 07:51 PM

Foarte fain, o sa incerc si eu sa-l fac asa.

Arata acest topic


Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi