- 8 oua
- 350 gr zahar + 2 linguri zahar
- 1/2 cana faina + 8 linguri faina
- 1 plic praf de copt
- 1/2 cana stafide
- 1 cana nuca cocos
- 1 cana visine (am avut visine congelate)
- 1 cana nuci macinate
- 1/2 cana alune prajite si tocate
- 1 pachet unt
- 1 fiola esenta vanilie
- 200 gr ciocolata pentru glazura (eu am folosit 2 tablete Milka)

Procesul Tehnologic:
Blatul
Cele 8 oua se separa, iar albusurile de bat bat cu 250 gr zahar.


Peste albusul batut se adauga stafidele (nu trebuiesc inmuiate)

visinele

alunele prajite si tocate

nuca macinata

nuca de cocos

1/2 cana de faina si 1 plic de praf de copt

Se amesteca totul foarte bine, apoi se rastoarna intr-o tava tapetata cu foaie de copt si se da la cuptorul incins. Se coace timp de 30 min la foc mic.

Am folosit tava de la cuptor.
