Pun ambele salate aici, pentru ca ingredientele sunt 90% comune si pana la un punct procesul tehnologic este acelasi. Sunt rezultatul studierii indelungi a produselor cu acelasi nume, pe care le gasim in comert.
Salata greceasca este cea cu maioneza, iar salata tiganeasca este cea cu ketcup.
Ingrediente salata greceasca:
- 250 gr hering marinat
- 200 gr maioneza de casa (facuta din 2 galbenuse, 1 lingura mustar, 100 gr iaurt, ulei)
- 2 castraveti in otet
- patrunjel
- sare, piper dupa gust
Ingrediente salata tiganeasca:
- 250 gr hering marinat
- 400 gr ketcup dulce
- 2 castraveti in otet
- marar
- sare, piper dupa gust
Pentru salata greceasca:
Pestele, castravetii si patrunjelul se toaca marunt
Se amesteca impreuna cu maioneza, se potriveste de sare si piper.
Pagina 1 din 1
Salata greceasca si salata tiganeasca cu hering marinat
#2
Postat 01 January 2010 - 06:06 PM
Pentru salata tiganeasca:
Pestele, castravetii si mararul se toaca marunt
Se amesteca impreuna cu ketcup-ul, se potriveste de sare si piper.
Si prezentarea finala:
Salatele merg pe post de aperitiv, servite in boluri.
Pestele, castravetii si mararul se toaca marunt
Se amesteca impreuna cu ketcup-ul, se potriveste de sare si piper.
Si prezentarea finala:
Salatele merg pe post de aperitiv, servite in boluri.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1