Forum Culinar: Paste cu homar - Forum Culinar

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Paste cu homar

#1 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 01 January 2010 - 07:11 PM

Sau Tagliatelle all' astice!

Pentru frumusetea asta , la 7,00 a.m , 31 Decembrie eram in piata.Dar a meritat. :-*

Imagine atasata: 59_090f071cfdc2efe533a2183502a0e458.jpg

Se cumpara vie si i se da lovitura finala chiar inainte de a fi gatita.Deci am chemat sotu'. :-*

Un ultim prim plan.

Imagine atasata: 59_2ef46343641e87881c808d19d46849ad.jpg

Dupa ce a fost bine spalat si frecat pe toate partiile, il taiem in doua pe lungime.Iar am chemat sotul.

Imagine atasata: 59_019867dcadb7d6aeca20912ea9456d77.jpg

Il curatam de interioare.Tot sotul. :-*

Dupa care il punem frumos intr-o tigaie in care am aromatizat ulei de masline cu doi ,trei catei de usturoi.Il coloram frumos pe toate partile dupa care turnam peste cam 500 de grame de rosii proaspete taiate cubulete(eu , cherry).Saram si acoperim cu un capac.Eu am aruncat si un pic de patrunjel.

Imagine atasata: 59_36f4530e11a4c0ed817541e7cd6109b7.jpg



Imagine atasata: 59_188f41668ebb77bff202e72b0099dc65.jpg

Mai intoarcem din cand in cand.Asa acoperit in 15- 20 de minute e gata!
Intre timp fierbem pastele.Obligatoriu lungi,eu tagliatelle (paste cu ou late si lungi).

Buon Appetito!

Imagine atasata: 59_e2c2e139e7c7b88c4ac7d86d8e2451c8.jpg

Imagine atasata: 59_b2ab1652e65ddef530ad79dc77182e38.jpg

Imagine atasata: 59_87153e945ec4e0715321b9e22c74dbc3.jpg

#2 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,068
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 01 January 2010 - 07:47 PM

Pai la reteta asta tu ce rol ai avut? Sa faci pozele? Ca sotul a gatit si Manu a mincat :-*
Uritenia cind se uita la noi in prima poza e vie? :?

#3 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 01 January 2010 - 07:52 PM

Adriana a spus:

Pai la reteta asta tu ce rol ai avut? Sa faci pozele? Ca sotul a gatit si Manu a mincat :-*
Uritenia cind se uita la noi in prima poza e vie? :?


:D Eu am spalat rosiile si le-am taiat, cineva trebuia sa faca si munca de jos. :-*
Normal ca vie!Si sa-l citez pe Albertone:el ma provocat ,eu l-am mancat! :-*

#4 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 12 March 2010 - 02:55 PM

Acum am vazut minunea :-* !
N-am luat niciodata (n-am curaj :lol: ), insa la restaurant mananc cu placere, e deosebit de bun!

#5 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 12 March 2010 - 03:37 PM

Eu m-am incumetat, ca la restaurant dadeam 13-17 euro pentru o portie de tagliatelle al astice.

Arata acest topic


Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi