Sau Tagliatelle all' astice!
Pentru frumusetea asta , la 7,00 a.m , 31 Decembrie eram in piata.Dar a meritat.
Se cumpara vie si i se da lovitura finala chiar inainte de a fi gatita.Deci am chemat sotu'.
Un ultim prim plan.
Dupa ce a fost bine spalat si frecat pe toate partiile, il taiem in doua pe lungime.Iar am chemat sotul.
Il curatam de interioare.Tot sotul.
Dupa care il punem frumos intr-o tigaie in care am aromatizat ulei de masline cu doi ,trei catei de usturoi.Il coloram frumos pe toate partile dupa care turnam peste cam 500 de grame de rosii proaspete taiate cubulete(eu , cherry).Saram si acoperim cu un capac.Eu am aruncat si un pic de patrunjel.
Mai intoarcem din cand in cand.Asa acoperit in 15- 20 de minute e gata!
Intre timp fierbem pastele.Obligatoriu lungi,eu tagliatelle (paste cu ou late si lungi).
Buon Appetito!
Pagina 1 din 1
Paste cu homar
#2
Postat 01 January 2010 - 07:47 PM
Pai la reteta asta tu ce rol ai avut? Sa faci pozele? Ca sotul a gatit si Manu a mincat
Uritenia cind se uita la noi in prima poza e vie? :?
Uritenia cind se uita la noi in prima poza e vie? :?
#3
Postat 01 January 2010 - 07:52 PM
Adriana a spus:
Pai la reteta asta tu ce rol ai avut? Sa faci pozele? Ca sotul a gatit si Manu a mincat
Uritenia cind se uita la noi in prima poza e vie? :?
Uritenia cind se uita la noi in prima poza e vie? :?
Eu am spalat rosiile si le-am taiat, cineva trebuia sa faca si munca de jos.
Normal ca vie!Si sa-l citez pe Albertone:el ma provocat ,eu l-am mancat!
#4
Postat 12 March 2010 - 02:55 PM
Acum am vazut minunea !
N-am luat niciodata (n-am curaj ), insa la restaurant mananc cu placere, e deosebit de bun!
N-am luat niciodata (n-am curaj ), insa la restaurant mananc cu placere, e deosebit de bun!
#5
Postat 12 March 2010 - 03:37 PM
Eu m-am incumetat, ca la restaurant dadeam 13-17 euro pentru o portie de tagliatelle al astice.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1