Reteta o am din Calendarul Paneangelli.
De fapt erau mini baghete, eu am redus cantitatea la jumatate si am facut o unica bagheta.
Ingrediente:250 gr faina
Jumatate de pliculet de drojdie uscata dizolvata in putina apa si miere
125 ml apa calduta
20 ml ulei masline
1 lingurita sare
Umplutura: un ardei rosu
doua felii de somon afumat
100 gr emental ras
Am amestecat apa cu uleiul si am framantat adaugandu-l treptat , la faina cu drojdia dizolvata.
Rezulta un aluat nelipicios, moale si elastic.Acoperim si lasam la crescut.
Intindem o foaie dreptunghiulara si presaram ardeiul taiat cubulete amestecat cu cascavalul ras si un pic de patrunjel tocat.
Asezam si somonul taiat fasii, in lung.
Rulam, tot in lung, si ungem bagheta formata cu un pic de lapte.
O mai lasam 10 minute la loc cald dupa care o coacem la cuptor preincalzit 170 de grade 20 -30 de minute.
Taiem rece.
Pagina 1 din 1
Bagheta umpluta
Arata acest topic
Pagina 1 din 1