Forum Culinar: Ce dulciuri ati facut azi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 454 Pagini +
  • « Prima
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce dulciuri ati facut azi?

#1381 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 20 June 2011 - 02:04 PM

multumesc pentru urari :occasion15:

angel, eu am facut greseala sa intreb inainte...daca viitoare trec direct la fapte.
Eu am mancat o prajitura cu morcov si mi-a placut foarte mult.
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#1382 Useril este offline   zoazorel 

  • Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

  Postat 20 June 2011 - 07:49 PM

Fursecuri simple:oua, zahar, ulei, faina si stafide.Atat! Fara afanatori!
Imagine atasata: monthly_06_2011/post-73-1308592183473.jpg
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#1383 Useril este offline   Ioana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 20 June 2011 - 11:53 PM

Aura, la multi ani piciului :floare:

eu azi jeleu de coacaze rosii cu spuma de vanilie

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_06_2011/post-479-13086068342809.jpg

"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#1384 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 21 June 2011 - 12:31 AM

Vezi postareaIoana, la 20 June 2011 - 11:53 PM, a spus:

Aura, la multi ani piciului :floare:

eu azi jeleu de coacaze rosii cu spuma de vanilie

multumesc ioana.
cum se face spuma de vanilie?
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#1385 Useril este offline   adi_edi 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,819
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 21 June 2011 - 03:20 AM

Vezi postarealisa, la 04 June 2011 - 04:03 PM, a spus:


Lisa, ce prajitura-i asta? Ai pus reteta undeva?

#1386 Useril este offline   Piscotel 

  • Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 4,599
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDin NORD

Postat 21 June 2011 - 08:45 AM

Vezi postareaaura, la 20 June 2011 - 01:28 AM, a spus:

Tortul lui Theodor de la 1 an




Pfuai!
Cum era sa-mi scape .


La multi ani Theodor .


Si mami care l-a facut ! Imagine postata
Va invit in casa mea virtuala :
http://povesticulinare.blogspot.com/

#1387 Useril este offline   Piscotel 

  • Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 4,599
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDin NORD

Postat 21 June 2011 - 08:47 AM

Vezi postareaIoana, la 20 June 2011 - 11:53 PM, a spus:

Aura, la multi ani piciului Imagine postata

eu azi jeleu de coacaze rosii cu spuma de vanilie



Jeleu de coacaze rosii si vanilie ?
M-ai lovit unde ma doare .Imagine postata

Fac si eu neaparat ca acum e vremea lor.
Va invit in casa mea virtuala :
http://povesticulinare.blogspot.com/

#1388 Useril este offline   Ioana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 21 June 2011 - 02:47 PM

Vezi postareaaura, la 21 June 2011 - 12:31 AM, a spus:

cum se face spuma de vanilie?


Aura, tb sa fie o crema de vanilie,da eu am facut-o mai lichida si spumoasa :tongue3:

Vezi postareaPiscotel, la 21 June 2011 - 08:47 AM, a spus:


Jeleu de coacaze rosii si vanilie ?
M-ai lovit unde ma doare .Imagine postata

Fac si eu neaparat ca acum e vremea lor.


Da,da, e vremea lor.Lusem in weekend si voiam sa fac altceva cu ele,da a iesit asta :), mai rapid si mai light.
Am mai halit azi o portie

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_06_2011/post-479-13086604305093.jpg

"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#1389 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 21 June 2011 - 05:50 PM

Vezi postareaPiscotel, la 21 June 2011 - 08:45 AM, a spus:

Vezi postareaaura, la 20 June 2011 - 01:28 AM, a spus:

Tortul lui Theodor de la 1 an




Pfuai!
Cum era sa-mi scape .


La multi ani Theodor .


Si mami care l-a facut ! Imagine postata

multumesc piscotel, te pup si eu :tongue3:
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#1390 Useril este offline   zoazorel 

  • Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

  Postat 21 June 2011 - 07:40 PM

Aura, sa-ti traiasca ingerasul, si voi pe langa el! Cum a reactionat cand a vazut tortul?
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#1391 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 21 June 2011 - 07:50 PM

Vezi postareazoazorel, la 21 June 2011 - 07:40 PM, a spus:

Aura, sa-ti traiasca ingerasul, si voi pe langa el! Cum a reactionat cand a vazut tortul?

merci zoazo. Nu prea a inteles el ce se intampla, dar cred ca l-a atras ursuletul ca intindea mana sa-l prinda :lol:
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#1392 Useril este offline   Ioana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 22 June 2011 - 12:25 PM

pahare cu amestec din iaurt si frisca cu jeleu de coacaze

Imagine atasata: monthly_06_2011/post-479-1308738257287.jpg

si waffe servite cu curd de piersica si maracuja, home made :)

Imagine atasata: monthly_06_2011/post-479-13087383121858.jpg
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#1393 Useril este offline   Ria 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 343
  • Inregistrat: 01-December 09
  • LocationMontreal

Postat 26 June 2011 - 06:16 AM

Prajitura cu rubarba, ca la Sibiu. :blackeye:
Imagine atasata: monthly_06_2011/post-257-13090617855626.jpg
Minds are like parachutes ... They only function when open!

#1394 Useril este offline   Piscotel 

  • Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 4,599
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDin NORD

Postat 26 June 2011 - 08:32 AM

Vezi postareaRia, la 26 June 2011 - 06:16 AM, a spus:

Prajitura cu rubarba, ca la Sibiu. Imagine postata
Atasament DSC08190.JPG




RETETA ! RETETA !

Imagine postata Imagine postata Imagine postata
Va invit in casa mea virtuala :
http://povesticulinare.blogspot.com/

#1395 Useril este offline   Ria 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 343
  • Inregistrat: 01-December 09
  • LocationMontreal

Postat 28 June 2011 - 03:19 AM

Vezi postareaPiscotel, la 26 June 2011 - 08:32 AM, a spus:

Vezi postareaRia, la 26 June 2011 - 06:16 AM, a spus:

Prajitura cu rubarba, ca la Sibiu. Imagine postata
Atasament DSC08190.JPG




RETETA ! RETETA !

Imagine postata Imagine postata Imagine postata


Uite si reteta Pisco!
Imi pare rau ca n-am facut poze cu toate etapele ... dar prajitura asta se face asa de repede ca pana sa "cujet" eu, prajiturica era deja gata :)

Reteta:
4 - 5 cani de rubarba taiata feliute se amesteca cu 3 - 4 linguri de zahar si se lasa o ora.
Eu am avut doar 3 cani, asa ca am completat cu doua piersici (si bine am facut, combinatia e super) :hungry:

Pentru aluat se freaca cu mixerul 125 g unt moale si 150 g zahar apoi se adauga 4 galbenusuri pe rand, ceva coaja de lamaie si 4 linguri de smantana lichida (eu am pus lapte). Se adauga 200 - 225 g de faina amestecata cu o lingurita de praf de copt. Eu am inlocuit o parte din faina (30 g) cu amidon.

Se toarna aluatul in tava cu hartie de copt, se arajeaza deasupra fructele stoarse de suc si se coace la 180 C pentru 20 - 25 de minute.

Intre timp se bat spuma cele 4 albusuri cu 150 g zahar si o lingurita suc de lamaie.
Se intinde bezeaua peste blat si se mai coace vreo 10 minute.

Se taie calda.
Voilà! :)
Minds are like parachutes ... They only function when open!

#1396 Useril este offline   Angel 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationfar far away

Postat 28 June 2011 - 05:50 AM

lemon, lime and orange ricotta cake

Imagine atasata: monthly_06_2011/post-49-13092328881264.jpg

reteta de pe net:


Recipe Ingredients

(Serves 8)
3/4 cup NESTLÉ Sweetened Condensed Milk
250 g ricotta cheese
1 tsp each lemon, lime and orange rind, grated
1 tbsp each lemon, lime and orange juice
3 eggs, separated
1/4 cup plain flour


How to make


1. Preheat oven to 180°C. Line a 20cm deep round cake tin with baking paper.

2. Place NESTLE Sweetened Condensed Milk, cheese, citrus rind and juice, egg yolks and flour in a large bowl. Beat with an electric mixer until combined.

3. In another bowl, beat egg whites until stiff, gently fold into cheese mixture using a metal spoon.

4. Pour into prepared tin and bake 40-45 minutes until firm.

5. Remove from tin, dust with icing sugar if desired and serve warm or cool.

Preparation time:
20 minutes

Cooking time:
40 minutes

#1397 Useril este offline   La-Chef-A 

  • La-Chef-A
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,289
  • Inregistrat: 09-July 10
  • LocationKitchen

Postat 28 June 2011 - 03:44 PM

Acum am vazut ca ai pus aici reteta. Arata super bine, o sa o incerc si pe asta. tks. :)

#1398 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 28 June 2011 - 08:20 PM

da, foarte frumos...

eu am migalit cateva mochi cu pasta de fasole rosie dulce si trecute prin fulgi de cocos.

Imagine atasata: monthly_06_2011/post-341-13092851950001.jpg
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#1399 Useril este offline   Angel 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationfar far away

Postat 29 June 2011 - 06:44 AM

este foarte usoara si pufoasa. am tipul de pune mocheta aici si i-am dat o feliuta la morning tea. acum cand i-a facut sotul cafea la pranz a mai cerut o feliuta, a zis ca e super buna :notworthy:
e racoritoare de la citrice si parfumata.

#1400 Useril este offline   boabe de cafea 

  • Red Hood
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 738
  • Inregistrat: 04-January 11
  • LocationRomania

Postat 29 June 2011 - 08:09 PM

Vezi postareaaura, la 28 June 2011 - 08:20 PM, a spus:

da, foarte frumos...

eu am migalit cateva mochi cu pasta de fasole rosie dulce si trecute prin fulgi de cocos.



:tongue3: :toothy6: Ce pufoshenie! Am o pofta teribila chiar daca habar nu am ce gust are :toothy9;

Arata acest topic


  • 454 Pagini +
  • « Prima
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

7 useri citesc topicul
0 membri, 7 vizitatori, 0 utilizatori anonimi