Ce dulciuri ati facut azi?
#1463
Postat 26 July 2011 - 05:42 AM

#1464
Postat 28 July 2011 - 06:24 PM
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
#1465
Postat 28 July 2011 - 09:12 PM
#1467
Postat 30 July 2011 - 07:04 PM




#1468
Postat 31 July 2011 - 09:41 AM
Nataly , super tarta .
Eu , aseara , cheesecake fara coacere
#1470
Postat 31 July 2011 - 01:05 PM
#1471
Postat 31 July 2011 - 06:31 PM


#1472
Postat 31 July 2011 - 07:39 PM
9Ramy9, la 31 July 2011 - 06:31 PM, a spus:


La Multi Ani mamei!
simpatic tortuletul, imi place ca are multe straturi.
#1473
Postat 01 August 2011 - 01:39 PM

#1474
Postat 01 August 2011 - 06:42 PM
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
#1475
Postat 01 August 2011 - 09:42 PM
Reteta este o adaptare a prajiturii Bulinutei cu ananas, se poate face, evident cu orice fruct, mie cel mai mult imi place cu prune si scorti.
Prajitura cu prune si scortisoara- la microunde
8800 de grame prune "dezosate"
150 gr zahar
3 oua
75 gr faina
30 gr unt topit
1 lingurita praf de copt
scortisoara macinata
Intr-un vas de jena se pun la caramelizat 75 gr zahar cu 1 si 1/2 lg apa. Zaharul trebuie sa se semi-dizolve in apa, adica sa se ude pentru a se putea carameliza. Se pune totul la cuptor la 700 W, timp de 2-3 min.
Intre timp se amesteca foarte bine restul de zahar cu ouale intregi,peste ele se pune untul topit si apoi faina amestecata cu praful de copt.
Dupa ce se caramelizeaza zaharul, se aseaza prunele, pudrate cu scortisoara. Peste prune se toarna usor compozitia de blat, vasul de introduce in MO, timp de 7 min.
#1476
Postat 01 August 2011 - 10:00 PM
Maneki Neko, la 01 August 2011 - 09:42 PM, a spus:
Reteta este o adaptare a prajiturii Bulinutei cu ananas, se poate face, evident cu orice fruct, mie cel mai mult imi place cu prune si scorti.
Prajitura cu prune si scortisoara- la microunde
8800 de grame prune "dezosate"
150 gr zahar
3 oua
75 gr faina
30 gr unt topit
1 lingurita praf de copt
scortisoara macinata
Intr-un vas de jena se pun la caramelizat 75 gr zahar cu 1 si 1/2 lg apa. Zaharul trebuie sa se semi-dizolve in apa, adica sa se ude pentru a se putea carameliza. Se pune totul la cuptor la 700 W, timp de 2-3 min.
Intre timp se amesteca foarte bine restul de zahar cu ouale intregi,peste ele se pune untul topit si apoi faina amestecata cu praful de copt.
Dupa ce se caramelizeaza zaharul, se aseaza prunele, pudrate cu scortisoara. Peste prune se toarna usor compozitia de blat, vasul de introduce in MO, timp de 7 min.
Multam! Dar...8800 de grame prune ? Adica aproape 9 kg? Nu-i cam mult?
Si la ce putere cuptorul la copt?

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
#1477
Postat 01 August 2011 - 10:05 PM
Mutti, la 31 July 2011 - 01:05 PM, a spus:
Doamne , Andrada , cat pot fi de ciocolatoase!!!!! Si mai au si zmeura....
Daca nu-mi dai retzeta o sa ma bantuie si-n somn!
Te roooooooooooooogggg!
Daca te bantuie asa tare, iti trimit reteta maine




#1478
Postat 02 August 2011 - 10:13 AM




Si azi cornuri moi moi a la Luciana (reteta luata de pe culi) umplute cu silvoiz de prune la cuptor, reteta Andradei


Cornurile is fierbinti, revin cu sexiune cand s-or raci


si

#1479
Postat 02 August 2011 - 11:51 AM
800 de grame am vrut sa scriu, iertare!
#1480
Postat 02 August 2011 - 01:36 PM
Maneki Neko, la 02 August 2011 - 11:51 AM, a spus:
800 de grame am vrut sa scriu, iertare!
Fata, am banuit io, da' am vrut confirmare!


Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!