Forum Culinar: Ce dulciuri ati facut azi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 454 Pagini +
  • « Prima
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce dulciuri ati facut azi?

#1481 Useril este offline   Phoenix 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 04 August 2011 - 04:46 PM

Azi , o intamplare "nefericita" s-a transformat in ceva bun .
Am facut o negresa ( nu pun poza ca nu am poznat-o , e prea banala ) si m-am gandit eu sa o glazurez cu ciocolata . Asa ca , pun niste ciocolata neagra si niste ciocolata cu lapte in MW la topit , deh ..grabita. Nu stiu ce s-a intamplat , s-a topit ciocolata de s-a intarit :(( Adica s-a facut un maglavais elastic , lipicios. Ce sa fac cu ea? Pacat de ea. Asa ca am aruncat niste smantana lichida in ea , am amestecat bine , am luat cu mana bucati , am indesat in fiecare bucata cate o stafida , am format bilute , pe care le-am tavalit in migdale macinate.
Asta a iesit

Imagine atasata: monthly_08_2011/post-780-13124690696827.jpg

Imagine atasata: monthly_08_2011/post-780-13124690811951.jpg

#1482 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 04 August 2011 - 05:12 PM

Vezi postareaizuk, la 04 August 2011 - 04:46 PM, a spus:

Azi , o intamplare "nefericita" s-a transformat in ceva bun .
Am facut o negresa ( nu pun poza ca nu am poznat-o , e prea banala ) si m-am gandit eu sa o glazurez cu ciocolata . Asa ca , pun niste ciocolata neagra si niste ciocolata cu lapte in MW la topit , deh ..grabita. Nu stiu ce s-a intamplat , s-a topit ciocolata de s-a intarit :(( Adica s-a facut un maglavais elastic , lipicios. Ce sa fac cu ea? Pacat de ea. Asa ca am aruncat niste smantana lichida in ea , am amestecat bine , am luat cu mana bucati , am indesat in fiecare bucata cate o stafida , am format bilute , pe care le-am tavalit in migdale macinate.
Asta a iesit

Atasament 100_4681.JPG

Atasament 100_4683.JPG

Ia uite ce fata inventiva...
minunat!
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#1483 Useril este offline   KikenHana 

  • fata verde
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,172
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationinto the wild

Postat 05 August 2011 - 04:55 PM

Choux a la creme aux myrtilles.

Imagine atasata: monthly_08_2011/post-44-13125560584135.jpg


Imagine atasata: monthly_08_2011/post-44-13125560668736.jpg
Take a walk on the wild side...

artizan

#1484 Useril este offline   marina 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 385
  • Inregistrat: 22-January 11

Postat 05 August 2011 - 05:03 PM

Vezi postareaKikenHana, la 05 August 2011 - 04:55 PM, a spus:

Choux a la creme aux myrtilles.

Atasament IMGP3282.jpg


Atasament IMGP3291.jpg

Buna ,KikenHana! I
Arata asa de bine ca imi vine sa ling moniorul.Te pupic.

#1485 Useril este offline   KikenHana 

  • fata verde
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,172
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationinto the wild

Postat 05 August 2011 - 05:07 PM

Vezi postareamarina, la 05 August 2011 - 05:03 PM, a spus:


Buna ,KikenHana! I
Arata asa de bine ca imi vine sa ling moniorul.Te pupic.




Imagine postata
Take a walk on the wild side...

artizan

#1486 Useril este offline   Maya 

  • Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 05 August 2011 - 07:24 PM

Vezi postarea9Ramy9, la 31 July 2011 - 06:31 PM, a spus:

Am facut un minitortulet patratos,si fara decoratii,pentru ziua mamicutei mele,care este maine,si ai trimit o felie virtuala,pentru ca e departe.Pandispan cu mousse de capsuni.

Atasament IMG_1562 640x480.JPG

Atasament IMG_1569 640x480.JPG

Poti detalia te rog,ca mor de dragul lui!
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#1487 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 05 August 2011 - 09:06 PM

Vezi postareaKikenHana, la 05 August 2011 - 04:55 PM, a spus:

Choux a la creme aux myrtilles.


sunt perfecte! umplutura e frisca? cum ai facut dungile?

eu am facut cateva muffins de post, fara oua fara lapte.
Prima serie sunt numai cu dovlecei (cei din poza), iar in a doua serie am pus si morcovi (astea imi plac mai mult).

Imagine atasata: monthly_08_2011/post-341-13125711113763.jpg
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#1488 Useril este offline   yoyo 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,196
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationIn mijloc de codru des

Postat 05 August 2011 - 09:22 PM

Vezi postareaKikenHana, la 30 July 2011 - 05:12 PM, a spus:

Cupcakes ultra-moi si ciocolatoase cu cafea si umplutura de zmeura.


Vezi postareaKikenHana, la 01 August 2011 - 10:05 PM, a spus:


Daca te bantuie asa tare, iti trimit reteta maineImagine postata. Pana una alta inca ceva cu ciocolata si zmeura, i-am zis Raspberry SwirlImagine postata



Felicitari Hanna pentru minunatiile ce le faci.
Desi nu sunt o ciocolatoasa recunosc ca astea mi-au deschis pofta.

Te rog sa pui aici retetele de la aceste minunatii si anume de la Muffin ciocolatosi, de la Raspberry Swirl si de la Chouxuri (da pls reteta si de choux-uri cat si cea de crema).

Si inca ceva: Choux-urile tale cat de mari sunt? Ce marime are duiu care l-ai folosit la excutarea choux-ului?
Nu de alta dar am folosit odata un dui mic de ornat torturi si nu au iesit mari si inalte si asta pentru ca trebuia sa modelez aluatul in 2 cercuri (unu mare, unu mic) astfel ca nu s-a mai vazut nici o urma de dui pe aluat dupa coacere...parca le-am pus cu lingurita :) .

Aplauze la scena deschisa!

#1489 Useril este offline   Mutti 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 05 August 2011 - 09:37 PM

Andrada!!!!!!!!! Si eu astept retzeta!!!!!!!

Ma bantuie muffins-urile alea ciocolatoase!

#1490 Useril este offline   KikenHana 

  • fata verde
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,172
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationinto the wild

Postat 06 August 2011 - 08:26 AM

Vezi postareaaura, la 05 August 2011 - 09:06 PM, a spus:


sunt perfecte! umplutura e frisca? cum ai facut dungile?

Atasament IMG_5524.JPG


Mersi, umplutura e frisca foarte putin indulcita. Dungile? Adica alea doua linii violet din frisca? Sunt doar sos se afine care s-a prelins pesste friscaImagine postata

Vezi postareayoyo, la 05 August 2011 - 09:22 PM, a spus:


Felicitari Hanna pentru minunatiile ce le faci.
Desi nu sunt o ciocolatoasa recunosc ca astea mi-au deschis pofta.
Te rog sa pui aici retetele de la aceste minunatii si anume de la Muffin ciocolatosi, de la Raspberry Swirl si de la Chouxuri (da pls reteta si de choux-uri cat si cea de crema).

Aplauze la scena deschisa!



Vezi postareaMutti, la 05 August 2011 - 09:37 PM, a spus:

Andrada!!!!!!!!! Si eu astept retzeta!!!!!!!

Ma bantuie muffins-urile alea ciocolatoase!



Maine repet muffins-urile si promit reteta in imagini Imagine postata. Yoyo, pentru tine si numai pentru tine am sa pun si choux-urile data viitoare cand le mai fac Imagine postata. Intre timp am mai facut un entrement aux vanille et myrtilles Imagine postata

Imagine atasata: monthly_08_2011/post-44-13126119744904.jpg


Imagine atasata: monthly_08_2011/post-44-13126119925901.jpg
Take a walk on the wild side...

artizan

#1491 Useril este offline   yoyo 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,196
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationIn mijloc de codru des

Postat 06 August 2011 - 09:02 AM

Vezi postareaKikenHana, la 06 August 2011 - 08:26 AM, a spus:

Intre timp am mai facut un entrement aux vanille et myrtilles Imagine postata


Andrada asta e crima si pedeapsa !!!

De as fi la un ceas de tine te-as vizita minim de 3 ori /saptamana :) .

Tu ce crezi ca doresc acum? Ei?.....Reteta si de la acest tort. Te rog!!!!!!!!!!!!!Mult mult te rog pune retetele.

Pe mine m-ai lovit la punctul sensibil al retinei...desi am interdictie la dulciuri...la ale tale zic pas interdictiilor :) (PS: nu spuneti la nimeni :) )

Multumesc draga mea pentru tot. Astept cu nerabdare fiecare reteta de a ta.
Esti un adevarat maestru in bucatariei.

#1492 Useril este offline   gloxinia 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,517
  • Inregistrat: 23-November 09
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 06 August 2011 - 10:36 AM

Vezi postareayoyo, la 06 August 2011 - 09:02 AM, a spus:

Vezi postareaKikenHana, la 06 August 2011 - 08:26 AM, a spus:

Intre timp am mai facut un entrement aux vanille et myrtilles Imagine postata


Andrada asta e crima si pedeapsa !!!

De as fi la un ceas de tine te-as vizita minim de 3 ori /saptamana :) .

Tu ce crezi ca doresc acum? Ei?.....Reteta si de la acest tort. Te rog!!!!!!!!!!!!!Mult mult te rog pune retetele.

Pe mine m-ai lovit la punctul sensibil al retinei...desi am interdictie la dulciuri...la ale tale zic pas interdictiilor :) (PS: nu spuneti la nimeni :) )

Multumesc draga mea pentru tot. Astept cu nerabdare fiecare reteta de a ta.
Esti un adevarat maestru in bucatariei.


Subscriu!

Andrada mii de felicitari pt ce faci.
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#1493 Useril este offline   Salmida 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 284
  • Inregistrat: 07-July 10
  • LocationSuedia

Postat 06 August 2011 - 11:45 AM

Vezi postareaKikenHana, la 06 August 2011 - 08:26 AM, a spus:


Maine repet muffins-urile si promit reteta in imagini Imagine postata. Yoyo, pentru tine si numai pentru tine am sa pun si choux-urile data viitoare cand le mai fac Imagine postata. Intre timp am mai facut un entrement aux vanille et myrtilles Imagine postata

Atasament IMGP3385.jpg


Atasament IMGP3316.jpg


Si eu care ziceam ca am scapat si nu am pofte ... dar tortul tau este de milioane ca aspect si sunt convinsa ca si la gust. De fapt ca tot ce ai pus aici. Ar trebui sa imi cenzurez intrarea la acest subiect.

Bravo, Andrada! Imi place mult simtul tau artistic, lejer, delicat si elegant.


#1494 Useril este offline   Mutti 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 06 August 2011 - 12:41 PM

Andrada , ce-tzi place sa ne torturezi!!!!!!!!!!!!!! :)

#1495 Useril este offline   9Ramy9 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 671
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationItalia

Postat 06 August 2011 - 01:39 PM

Vezi postareaMaya, la 05 August 2011 - 07:24 PM, a spus:

Vezi postarea9Ramy9, la 31 July 2011 - 06:31 PM, a spus:

Am facut un minitortulet patratos,si fara decoratii,pentru ziua mamicutei mele,care este maine,si ai trimit o felie virtuala,pentru ca e departe.Pandispan cu mousse de capsuni.

Atasament IMG_1562 640x480.JPG

Atasament IMG_1569 640x480.JPG

Poti detalia te rog,ca mor de dragul lui!

Pandispan:75 grame faina,75 amidon de cartofi(fecola di patate),150 grame zahar,5 oua,vanilina.Ouale intregi se bat cu zaharul cam 10-15 minute pane se tripleaza ca volum.Faina se amesteca cu amidonul si vanilina si se incorporeaza usor la compozitia de oua.
Mousse-ul de capsuni:450 grame fructe(congelate),200 ml frisca lichida ,2 linguri de gelatina granule(cam un plic de la dr.oetker 10 grame).
Fructele se tin la rece cu putin zahar.Se scurg si se mixeaza.Gelatina se hidrateaza cu 3-4 linguri apa.Pireul de fructe se incalzeste pe foc,cand ajunge la punctul de fierbere se ia de pe foc si se amesteca cu gelatina .Se raceste.Intre timp se bate frisca,cu zahar dupa gust.A mea era deja dulce deci nu am mai adaugat zahar.
Deasupra e pasta de migdale(pasta di mandorle).

#1496 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 06 August 2011 - 01:48 PM

Prajitura cu dovlecei si ciocolata

Imagine atasata: monthly_08_2011/post-9-13126309351606.jpg


Andrada, ceea ce faci tu se numeste arta.Mergi inainte! :)
Mi-e greu sa postez dupa tine, dar asta e.Vad ca sunt in ton cu Aura: dovlecei in dulciuri.

#1497 Useril este offline   marina 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 385
  • Inregistrat: 22-January 11

Postat 06 August 2011 - 05:27 PM

Am facut un tort pozat in doua variante.
tort din pandispan cu crema caramel si tiramisu.

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_08_2011/post-1067-13126443965215.jpg
  • Imagine atasata: monthly_08_2011/post-1067-13126444041648.jpg
  • Imagine atasata: monthly_08_2011/post-1067-13126444101307.jpg
  • Imagine atasata: monthly_08_2011/post-1067-13126444239957.jpg


#1498 Useril este offline   marina 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 385
  • Inregistrat: 22-January 11

Postat 06 August 2011 - 05:33 PM

Vezi postareaKikenHana, la 06 August 2011 - 08:26 AM, a spus:

Vezi postareaaura, la 05 August 2011 - 09:06 PM, a spus:


sunt perfecte! umplutura e frisca? cum ai facut dungile?

Atasament IMG_5524.JPG


Mersi, umplutura e frisca foarte putin indulcita. Dungile? Adica alea doua linii violet din frisca? Sunt doar sos se afine care s-a prelins pesste friscaImagine postata

Vezi postareayoyo, la 05 August 2011 - 09:22 PM, a spus:


Felicitari Hanna pentru minunatiile ce le faci.
Desi nu sunt o ciocolatoasa recunosc ca astea mi-au deschis pofta.
Te rog sa pui aici retetele de la aceste minunatii si anume de la Muffin ciocolatosi, de la Raspberry Swirl si de la Chouxuri (da pls reteta si de choux-uri cat si cea de crema).

Aplauze la scena deschisa!



Vezi postareaMutti, la 05 August 2011 - 09:37 PM, a spus:

Andrada!!!!!!!!! Si eu astept retzeta!!!!!!!

Ma bantuie muffins-urile alea ciocolatoase!



Maine repet muffins-urile si promit reteta in imagini Imagine postata. Yoyo, pentru tine si numai pentru tine am sa pun si choux-urile data viitoare cand le mai fac Imagine postata. Intre timp am mai facut un entrement aux vanille et myrtilles Imagine postata

Imagine atasata: monthly_08_2011/post-44-13126119744904.jpg


Imagine atasata: monthly_08_2011/post-44-13126119925901.jpg


Demential.

#1499 Useril este offline   Maya 

  • Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 06 August 2011 - 10:21 PM

Vezi postarea9Ramy9, la 06 August 2011 - 01:39 PM, a spus:


Pandispan:75 grame faina,75 amidon de cartofi(fecola di patate),150 grame zahar,5 oua,vanilina.Ouale intregi se bat cu zaharul cam 10-15 minute pane se tripleaza ca volum.Faina se amesteca cu amidonul si vanilina si se incorporeaza usor la compozitia de oua.
Mousse-ul de capsuni:450 grame fructe(congelate),200 ml frisca lichida ,2 linguri de gelatina granule(cam un plic de la dr.oetker 10 grame).
Fructele se tin la rece cu putin zahar.Se scurg si se mixeaza.Gelatina se hidrateaza cu 3-4 linguri apa.Pireul de fructe se incalzeste pe foc,cand ajunge la punctul de fierbere se ia de pe foc si se amesteca cu gelatina .Se raceste.Intre timp se bate frisca,cu zahar dupa gust.A mea era deja dulce deci nu am mai adaugat zahar.
Deasupra e pasta de migdale(pasta di mandorle).


Merci mult pentru eteta,si la multi ani mami de Ramy si Lily! :D
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#1500 Useril este offline   zoazorel 

  • Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

  Postat 07 August 2011 - 02:59 PM

Gogosi.Incep sa-mi intru-n mana! N-arata ca minunile voastre, da' io-s mandra c-au iesit!

Imagine atasata: monthly_08_2011/post-73-13127219415095.jpg
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

Arata acest topic


  • 454 Pagini +
  • « Prima
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi