Forum Culinar: Ce dulciuri ati facut azi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 454 Pagini +
  • « Prima
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • 115
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce dulciuri ati facut azi?

#2241 Useril este offline   Phoenix 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 30 January 2012 - 04:37 PM

Ce frumos arata checul

#2242 Guest_Gelutza_*

  • Grup: Guests

Postat 30 January 2012 - 07:58 PM

Vezi postareamoatza, la 29 January 2012 - 09:31 PM, a spus:

Lili, am un egoism pe tineeeee! =))

Gelutzo, nu s-au terminat nici trandafirii!
Frumos a mai iesit! ia baga si-o sectiune!

Mi-am tinut promisul...vai ce bun a fost astazi, s-au imprietenit mai bine aromele si visinele au un parfum de numa, numa...ce pacat ca astea fura ultimele bucati...maine alta la rand!
Imagine atasata: monthly_01_2012/post-1400-13279462910112.jpg

#2243 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 30 January 2012 - 08:08 PM

Frumos, Gelutza, f frumos! si eu am o slabiciune ptr visine. si maine ce-ai in program?

#2244 Guest_Gelutza_*

  • Grup: Guests

Postat 30 January 2012 - 08:51 PM

Vezi postareamoatza, la 30 January 2012 - 08:08 PM, a spus:

Frumos, Gelutza, f frumos! si eu am o slabiciune ptr visine. si maine ce-ai in program?

Ma mai gandesc in seara asta...miercuri e ziua unui finic si trebuie sa-i trimit ceva dulce facut de nasa.

#2245 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 31 January 2012 - 03:46 PM

Gelutza, da' o reteta asa pt visinosul ala frumos nu putem sa avem si noi?
Sorina

#2246 Guest_Gelutza_*

  • Grup: Guests

Postat 31 January 2012 - 10:12 PM

Vezi postareasorinadaniela, la 31 January 2012 - 03:46 PM, a spus:

Gelutza, da' o reteta asa pt visinosul ala frumos nu putem sa avem si noi?

M-am apucat sa o scriu si am atins o tasta si s-a dusss...nu mai reiau acum sunt prea obosita, promit sa o rescriu maine.

#2247 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 31 January 2012 - 10:31 PM

Vezi postareaGelutza, la 31 January 2012 - 10:12 PM, a spus:

Vezi postareasorinadaniela, la 31 January 2012 - 03:46 PM, a spus:

Gelutza, da' o reteta asa pt visinosul ala frumos nu putem sa avem si noi?

M-am apucat sa o scriu si am atins o tasta si s-a dusss...nu mai reiau acum sunt prea obosita, promit sa o rescriu maine.


scrie-n word si fa-i copy/paste dupa aia.

#2248 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 01 February 2012 - 09:06 AM

Vezi postareaGelutza, la 31 January 2012 - 10:12 PM, a spus:

Vezi postareasorinadaniela, la 31 January 2012 - 03:46 PM, a spus:

Gelutza, da' o reteta asa pt visinosul ala frumos nu putem sa avem si noi?

M-am apucat sa o scriu si am atins o tasta si s-a dusss...nu mai reiau acum sunt prea obosita, promit sa o rescriu maine.


Nu e nici o urgenta, cand vei avea timp, cu muuult calm... Eu iti multumesc de pe acum.
Sorina

#2249 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 01 February 2012 - 02:54 PM

Mai Gelutza, mai

Am asteptat dupa reteptu tau dar cum sa intamplat sa ai ghinion, am pus de un chek cu visine dar dupa retetu meu babesc cu saligar. Si in plus am facut o parte si cu cacao ca de....... omu meu.

Dar........... stiti voi cum este cand te papa dupa ureche da? asa si pe mine ma papat si totusi inainte de a face vand la dry -cuca am mai fac o ultima proba sa vedem cum trece testul. Binenteles improvizat ca doar nu ma iau dupa reclama sa umplu tot cuptorul cu aluat.

Asa ca tineti pumnii sa se si faca chekul meu in tigaia aia. Mai bine zis sa`l si scot.Daca nu...... asta e.

Este in cuptor acum :floare:

Gata:

chek economic la tigaia dry cooker cu adaptare la gaurici

Imagine atasata: monthly_02_2012/post-1316-13281368390985.jpg

Imagine atasata: monthly_02_2012/post-1316-132813673076.jpg

Si ptr voi

Imagine atasata: monthly_02_2012/post-1316-13281366367311.jpg



#2250 Useril este offline   lili 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,008
  • Inregistrat: 07-July 11
  • LocationBrasov

Postat 02 February 2012 - 10:41 AM

Cerra, dai si noua /mie reteta :occasion14:

#2251 Useril este offline   Ioana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 02 February 2012 - 05:29 PM

Muffin cu banane si seminte de in in loc de ou

Imagine atasata: monthly_02_2012/post-479-13281965576666.jpg
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#2252 Guest_Gelutza_*

  • Grup: Guests

Postat 02 February 2012 - 10:24 PM

Ioana , cerra, stiu ca v-ati desfatat! :toothy9;
Eu am facut ieri o prajitura cu blat ciocolatos si o crema de zmeurica, la cerere;am dus-o unui finic alaturi de cadoul pentru ziua lui.
Imagine atasata: monthly_02_2012/post-1400-13282142595311.jpg

#2253 Guest_Gelutza_*

  • Grup: Guests

Postat 02 February 2012 - 10:31 PM

Vezi postareasorinadaniela, la 01 February 2012 - 09:06 AM, a spus:

Vezi postareaGelutza, la 31 January 2012 - 10:12 PM, a spus:

Vezi postareasorinadaniela, la 31 January 2012 - 03:46 PM, a spus:

Gelutza, da' o reteta asa pt visinosul ala frumos nu putem sa avem si noi?

M-am apucat sa o scriu si am atins o tasta si s-a dusss...nu mai reiau acum sunt prea obosita, promit sa o rescriu maine.


Nu e nici o urgenta, cand vei avea timp, cu muuult calm... Eu iti multumesc de pe acum.

4 oua intregi se bat bine pe baie de abur cu 250 grame zahar tos;dupa ce incep sa creasca in volum se adauga 2 linguri apa fiarta si 2 linguri de ulei cald, iar se bate, vreo 5 minute, se mai adauga 2 linguri de apa si doua de ulei, tot calde, iarasi se bate si cand s-au facut crema, ca la pandispan, se aduga 250grame faina in ploaie amestecandu-se de jos in sus.Se coace in tava unsa si tapetata la temperatuta de 175 grade, cuptor preincalzit, tinandu-se la copt in jur de 30-35 minute, se face testul cu scobitorul si se scoate pe un gratar.
Nu se pune praf de copt, doar vanilie, esenta de rom si coaja de lamaie/portocala, dupa gust si pofta!
Pofta buna!

#2254 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 03 February 2012 - 12:41 AM

Vezi postarealili, la 02 February 2012 - 10:41 AM, a spus:

Cerra, dai si noua /mie reteta :sleepy1:


Dam , dam cum sa nu.

Sa avem chekuri la alegere.

Retetu meu mai batranesc dar bun.Sper sa va placa si voua daca o incercati careva.

Chek Economic '' cerra''

2 oua intregi
1 cana de zahar
treisfert cana ulei
treisfert cana lapte
1 lingurita saligar (bicarbonat de amoniu)
1 strop de sare
2 cani de faina (nu indesate ) normal pusa faina in ea cu lingura pina`i plina fara sa indesati cu lingura.

1 lingurita coaja rasa de lamaie

1 lingurita rasa de coaja de

1 lingura de cacao neagra

1 borcan de visine din compot fara samburi sau congelate

Se poate face si cu stafide, cu / fara cacao. Cum vreti.


Mod de preparare:

Se amesteca toate la gramada, se pune treisfert din compozitie in tava unsa,sau cu hartie, se aranjeaza o parte din visine, apoi se adauga cealalta parte ramasa de compozitie pe care o amestecam cu lingura de cacao. Deasupra se aranjeaza visinele ramase.
Punem la copt in cuptorul preincalzit la 175` ptr 30-35 min (depinde de cuptor proba scobitoarea. Se pudreaza cu zahar sau se glazureaza.

Pofta buna!

#2255 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 03 February 2012 - 08:30 AM

Gelutza, Cerra va multumesc mult! Imi plac amandoua...
Sorina

#2256 Useril este offline   lili 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,008
  • Inregistrat: 07-July 11
  • LocationBrasov

Postat 03 February 2012 - 10:52 AM

Gelutza,Cerra multumesc mult :toothy6: :toothy9; :hungry: :hungry: :hungry:
Sper sa le vina randul la amandoua ca tare fain mai arata

#2257 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 03 February 2012 - 12:05 PM

Vezi postarealili, la 03 February 2012 - 10:52 AM, a spus:

Gelutza,Cerra multumesc mult :toothy6: :toothy9; :hungry: :hungry: :hungry:
Sper sa le vina randul la amandoua ca tare fain mai arata

Cu placere!

Sunt sigura ca si chekul Gelutzei este foarte bun, doar ca mie mi`a venit hop-tzop sa fac chek si dintre care le am am ales asta ptr ca merge repede.

Mi`a facut gelutza pofta cu al ei.

#2258 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 03 February 2012 - 12:12 PM

Cerra, ce desteapta esti, cum ai astupat tu gaurile! si nu s-a topit la copt ? ca pare din plastic acoperitoarea. acuma cred ca nu mai dai cucaru'. super arata kekul!

ciocolatosa Gelutzei n-am vazut-o, n-am vazut-o... Da' mirosea!

Bravo, fetelor!

#2259 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 03 February 2012 - 03:04 PM

Vezi postareamoatza, la 03 February 2012 - 12:12 PM, a spus:

Cerra, ce desteapta esti, cum ai astupat tu gaurile! si nu s-a topit la copt ? ca pare din plastic acoperitoarea. acuma cred ca nu mai dai cucaru'. super arata kekul!

ciocolatosa Gelutzei n-am vazut-o, n-am vazut-o... Da' mirosea!

Bravo, fetelor!


moatzo,

nu`i maica de plastic paharul.

Eu vroiam niste forme ptr Baba`al rum. Nu am gasit decat foarte scumpe de metal si am hotarat sa cumpar de lut cat mai apropiat de forma de Baba` asa ca am cumparat 4 forme de lut din care am spart 2 ca le am spalat si am atins de ele in viteza si au cazut pe gresie.Asa ca maia m numa 2.

DE lut:

uite ce mai poti coace in ele

Imagine atasata: monthly_02_2012/post-1316-13282741654925.jpg

Imagine atasata: monthly_02_2012/post-1316-13282741832487.jpg

Numai dau cukaru. O sa il tin sa coc in ea.Pe mine nu ma nerveaza ca tre sa pun paharul de lut. Ma enervat cand am vazut ca se tot arde linga gaurele si ...... de aia am vrut s ao dau/arunc.

Osa incerc sa acopar doar cu hartie uda si stoarsa si sa vad ce forma de are cand intorc invers coptura. Ma gandesc ca poate ajuta totusi cuiva care are dry cucu ca si mine si o tine sa ocupe numa loc in dulap. Fara acoperis la gaurele sau inaltator nici nu se pune problema sa faci ceva coptura in ea.

#2260 Guest_Gelutza_*

  • Grup: Guests

Postat 03 February 2012 - 09:04 PM

Lili, Sorina, cu placere!
Este singurul chec pe care il fac eu deoarece ingredientele imi permit sa-l fac cat de cat, mai sanatos.Am incercat sa inlocuiesc zaharul cu miere si nu mi-a placut;si-apoi, mierea daca e prelucrata termic e o bomba la fel ca si zaharul.

Arata acest topic


  • 454 Pagini +
  • « Prima
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • 115
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi