Forum Culinar: Ce dulciuri ati facut azi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 454 Pagini +
  • « Prima
  • 126
  • 127
  • 128
  • 129
  • 130
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce dulciuri ati facut azi?

#2541 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 06 March 2012 - 08:49 PM

E deja la cuptor... vedem ce-o mai fi...
Multumesc! :floare:
Sorina

#2542 Useril este offline   Ellani 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,352
  • Inregistrat: 21-August 11

Postat 06 March 2012 - 10:21 PM

Nu stiu daca nu e prea tarziu raspunsul,dar da,eu am tinut-o la cuptor 1.30 min asa cum scrie in reteta.Chestia e in branza care in afara de oua nu mai are nimic s-o inchege,deci ii trebuie cuptor mai mult si zaharul din streussel,care se topeste exact cat ii trebuie ca sa fie crunchy.
Astept impresii.

#2543 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 06 March 2012 - 10:29 PM

Paste cu pesmet prajit, scortisoara si zahar vanilat

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-1316-13310657693612.jpg

#2544 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 07 March 2012 - 09:56 AM

Si eu m-am gandit la branza, asa ca am lasat-o mai mult de o ora. Deja dupa 50 de minute mirosea superbine.
Am verificat-o dupa o ora si am decis sa o mai tin, tocmai de frica branzicii... sincer, mai bine o scoteam.
Am decis sa o scot dupa o ora si un sfert, pt ca deja incepuse sa se arda... de fapt s-a cam afumat nitel.
Poate ca mi-as fi dat seama mai bine de ce se intampla inauntru daca nu as fi avut becul de la cuptor ars, combinat cu faptul ca eu nu suport lumina puternica in camera (asa ca in bucatarie am un bec anemic)... cu siguranta cu ceva lumina mai buna mi-as fi dat seama mai repede de problema...
Am dat jos cu cutitul marginea arsa, asa ca arata binisor, iar cand mananc e de ajuns sa dau de-o parte partile mai arse ale stratului crocantos.
Per total e buna... da' ma oftic de moarte, ca putea sa fie exceptionala daca o scoteam mai repede. Bine de stiut pt data viitoare...
Am facut si poze, da' le descarc mai tarziu un pic. Am treaba in Vicenza, asa ca in 5 minute fug la autobuz.
Va pupacesc! O zi buna!
Sorina

#2545 Useril este offline   2ut 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 07 March 2012 - 10:53 AM

Sorina, care e reteta, ca n-am gasit-o si suna bine?

#2546 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 07 March 2012 - 12:17 PM

Profiterol http://artaculinara...._0

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-13-13311153917326.jpg

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-13-13311154043011.jpg

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-13-13311154177716.jpg

#2547 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 07 March 2012 - 01:54 PM

Vezi postareaEllani, la 04 March 2012 - 06:14 PM, a spus:

Sorina si Daniella,pe site,din cate stiu nu e,dar o are Adriana pe site.

Iar asta-i link-ul care va duce direct in...pacat.
http://adriananicole.../?s=petersburg+


Link-ul...

Vezi postarea2ut, la 07 March 2012 - 10:53 AM, a spus:

Sorina, care e reteta, ca n-am gasit-o si suna bine?



Suna bine si e buna rau, daca nu o arzi ca mine...

Vezi postareaany_annette, la 07 March 2012 - 12:17 PM, a spus:



Arata de milioane! :toothy9;
Sorina

#2548 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 07 March 2012 - 05:58 PM

Doamneeeeeeeeeeeeeeeee, ce bine arata profiterolul ala :wasted:

eu vin cu pastele mele de aseara putin transformate azi

paste cu pesmet prajit, smantana si peltea de gutui.

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-1316-13311359180101.jpg

#2549 Useril este offline   zoazorel 

  • Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

  Postat 08 March 2012 - 09:27 AM

Daca s-a deschis sezonul de chec Marlena, nu puteam lipsi:

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-73-13311916658183.jpg
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#2550 Useril este offline   2ut 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 08 March 2012 - 09:44 AM

Ellani, Sorina, multumesc de link, pfui ce bine poate arata...s-a notat!
Any, m-ai omorat cu profiterolul tau...nu mai zic nimic.
Zoazo, foarte fain ti-a iesit checul, asa-i ce gustos e?

#2551 Useril este offline   Giorgiana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 08 March 2012 - 10:02 AM

Ce de bunatati si pe aici!
Si pastele cu pesmet si scortisoara si checul stiu ca sunt delicioase. :love3:
GEORGIA

#2552 Useril este offline   cristinaD 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 328
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationV.A.

Postat 08 March 2012 - 12:01 PM

Vezi postareazoazorel, la 08 March 2012 - 09:27 AM, a spus:

Daca s-a deschis sezonul de chec Marlena, nu puteam lipsi:


Zoazorico,imi place dungatul tau :hug:

#2553 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 08 March 2012 - 03:20 PM

Nu azi, ci zilele trecute, da' de facut eu le-am facut si cu ceva ajutor din partea cucuietelor...

Bis la 'golanii' lui Anny... tot cu faina integrala...

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-133-13312124862495.jpg

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-133-13312125033649.jpg

Si tarta cu branza reteta Adrianei :hug: . Ii multumesc si lui Ellani :-* , ca daca nu era ea nu incercam asa o bunatate...
Voi nu bagati de seama ca am ars-o un pic... din avion nu se vede. Eu o razui un pic cu cutitul si am rezolvat problema.
Mamei ii place la nebunie si-mi zice ca sunt nebuna, unde vad eu ca-i arsa prajitura?!
In concluzie: o voi mai face, dar am sa o las mai putin la cuptor.
A, si eu am folosit 250g quark si in jur de 300g de 'fiocchi'.

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-133-13312127440926.jpg
Sorina

#2554 Useril este offline   Giorgiana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 09 March 2012 - 08:36 AM

Astazi 9 Martie, niste mucenici direct din oala! :headbang:

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-88-13312750064299.jpg
GEORGIA

#2555 Useril este offline   Ioana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 09 March 2012 - 09:42 AM

Mucenici moldovenesti
Imagine atasata: monthly_03_2012/post-479-13312788508249.jpg

si sectiune

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-479-13312788766642.jpg

dar si mucenici muntenesti

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-479-13312789430299.jpg
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#2556 Useril este offline   Giorgiana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 09 March 2012 - 09:45 AM

Vezi postareaIoana, la 09 March 2012 - 09:42 AM, a spus:

Mucenici moldovenesti
si sectiune
dar si mucenici muntenesti


Din aceia moldovenesti sa-mi opresti si mie o bucata, ca vin acum! :notworthy:
Sunt foarte apetisanti! YAM! YAM!
GEORGIA

#2557 Useril este offline   Phoenix 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 09 March 2012 - 01:38 PM

Mucenici muntenesti nu am mancat niciodata ,nu stiu cum sunt , dar cei moldovenesti ii ador .

Eu astazi fara mucenici , nu am avut chef de munca multa , asa ca am facut niste clatite cu sos de nutella

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-780-13312929769315.jpg

#2558 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 09 March 2012 - 02:06 PM

Sfintisori'

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-405-13312948018087.jpg

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-405-13312948125834.jpg

#2559 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 09 March 2012 - 04:02 PM

Si eu

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-13-13313017584039.jpg

#2560 Useril este offline   Ioana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 09 March 2012 - 08:16 PM

Georgiana, cu mare placere :occasion14:

Dorina, vreau si eu clatite.

Any, parca le-ai dat lustru , arata tare bine.

Geany, tu ii tavalesti prin nuca, sau presari?

Eu va mai servesc cu niste cupcake de banane cu cioco.
Imagine atasata: monthly_03_2012/post-479-13313171257474.jpg
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

Arata acest topic


  • 454 Pagini +
  • « Prima
  • 126
  • 127
  • 128
  • 129
  • 130
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

8 useri citesc topicul
0 membri, 8 vizitatori, 0 utilizatori anonimi