Multumesc!
Ce dulciuri ati facut azi?
#2542
Postat 06 March 2012 - 10:21 PM
Astept impresii.
#2544
Postat 07 March 2012 - 09:56 AM
Am verificat-o dupa o ora si am decis sa o mai tin, tocmai de frica branzicii... sincer, mai bine o scoteam.
Am decis sa o scot dupa o ora si un sfert, pt ca deja incepuse sa se arda... de fapt s-a cam afumat nitel.
Poate ca mi-as fi dat seama mai bine de ce se intampla inauntru daca nu as fi avut becul de la cuptor ars, combinat cu faptul ca eu nu suport lumina puternica in camera (asa ca in bucatarie am un bec anemic)... cu siguranta cu ceva lumina mai buna mi-as fi dat seama mai repede de problema...
Am dat jos cu cutitul marginea arsa, asa ca arata binisor, iar cand mananc e de ajuns sa dau de-o parte partile mai arse ale stratului crocantos.
Per total e buna... da' ma oftic de moarte, ca putea sa fie exceptionala daca o scoteam mai repede. Bine de stiut pt data viitoare...
Am facut si poze, da' le descarc mai tarziu un pic. Am treaba in Vicenza, asa ca in 5 minute fug la autobuz.
Va pupacesc! O zi buna!
#2547
Postat 07 March 2012 - 01:54 PM
Ellani, la 04 March 2012 - 06:14 PM, a spus:
Iar asta-i link-ul care va duce direct in...pacat.
http://adriananicole.../?s=petersburg+
Link-ul...
2ut, la 07 March 2012 - 10:53 AM, a spus:
Suna bine si e buna rau, daca nu o arzi ca mine...
any_annette, la 07 March 2012 - 12:17 PM, a spus:
Arata de milioane!
#2548
Postat 07 March 2012 - 05:58 PM
eu vin cu pastele mele de aseara putin transformate azi
paste cu pesmet prajit, smantana si peltea de gutui.
#2549
Postat 08 March 2012 - 09:27 AM
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
#2550
Postat 08 March 2012 - 09:44 AM
Any, m-ai omorat cu profiterolul tau...nu mai zic nimic.
Zoazo, foarte fain ti-a iesit checul, asa-i ce gustos e?
#2551
Postat 08 March 2012 - 10:02 AM
Si pastele cu pesmet si scortisoara si checul stiu ca sunt delicioase.
#2553
Postat 08 March 2012 - 03:20 PM
Bis la 'golanii' lui Anny... tot cu faina integrala...


Si tarta cu branza reteta Adrianei
Voi nu bagati de seama ca am ars-o un pic... din avion nu se vede. Eu o razui un pic cu cutitul si am rezolvat problema.
Mamei ii place la nebunie si-mi zice ca sunt nebuna, unde vad eu ca-i arsa prajitura?!
In concluzie: o voi mai face, dar am sa o las mai putin la cuptor.
A, si eu am folosit 250g quark si in jur de 300g de 'fiocchi'.
#2556
Postat 09 March 2012 - 09:45 AM
Ioana, la 09 March 2012 - 09:42 AM, a spus:
si sectiune
dar si mucenici muntenesti
Din aceia moldovenesti sa-mi opresti si mie o bucata, ca vin acum!
Sunt foarte apetisanti! YAM! YAM!
#2557
Postat 09 March 2012 - 01:38 PM
Eu astazi fara mucenici , nu am avut chef de munca multa , asa ca am facut niste clatite cu sos de nutella
#2560
Postat 09 March 2012 - 08:16 PM
Dorina, vreau si eu clatite.
Any, parca le-ai dat lustru , arata tare bine.
Geany, tu ii tavalesti prin nuca, sau presari?
Eu va mai servesc cu niste cupcake de banane cu cioco.

Ajutor

















