Any
Ce dulciuri ati facut azi?
#2623
Postat 18 March 2012 - 12:14 PM
#2624
Postat 18 March 2012 - 12:17 PM
#2625
Postat 18 March 2012 - 12:22 PM
#2626
Postat 18 March 2012 - 12:36 PM
Hehe,Any,de unde crezi ca mi se trage taiatul?Tot de la mama si copilarie.Am vrut sa-ncerc s-o tai cu niste forme de biscuiti,dar m-am oprit la timp,caci garantat avea sa-mi iasa o laie.Si-asa am avut batai de cap,caci am incercat si cu cutit fierbinte,de-mi sfaria ciocolata pe langa cutit,apoi mai cald,mai rece,pana la urma tot au mai ramas niste urme de cicolata,dar na' zic si eu c-a vrut sa fie in degradeu.
Izuk,e buna,sa stii,chiar seamana un pic cu bomboanele Bounty,atat ca trebuie sa umbli un pic la ingrediente pe-acolo.Eu acum am facut la o tava mai mare o cantitate si jumatate de aluat si tot atat de crema.Ciocolata tot am pus mai multa la topit.
#2627
Postat 18 March 2012 - 01:10 PM
Ioana, la 16 March 2012 - 05:17 PM, a spus:
cerra, la 16 March 2012 - 12:00 AM, a spus:
Izuk, tatioca eu am luat din magazinele asiatice, n-ai nimic in zona?Asiatic, arabesc, ceva in genul?
Eu am mai facut dulciuri si cu faina de tapioca, asa sub forma de budinca asta e a doua oara ca o fac.
Eu nu pun gelatina. Doar partea care o imbin cu fructele (cand fac la pahar) iese mai moale putin dar cea simpla iese destul de tare. Eu zic de reteta mea acum. Sunt foarte multe retete de budinca d etapioca. Eu vreau s afac o tarta cu fructe si in loc de alta budinca pun budinca de tapioca cu gust de vanile, fructele deasupra si atunci torn un tort gelle peste fructe sa le fixeze.
#2628
Postat 18 March 2012 - 02:16 PM
Le-am facut cam mari dar au iesit super bune
La tiramisu n-am mai reusit sa fac poze si cu sexiunea, mare parte din el a plecat pe la alti pofticiosi
Asta e al lui fiica-mea , si-a trantit un mot de frisca
Imagini atasate
#2630
Postat 18 March 2012 - 06:54 PM

Si un singur macaron mai reusit dintr-o tava intreaga,
restul la dezastre
#2631 Guest_Gelutza_*
Postat 18 March 2012 - 07:01 PM
lili, la 18 March 2012 - 02:16 PM, a spus:
Le-am facut cam mari dar au iesit super bune
La tiramisu n-am mai reusit sa fac poze si cu sexiunea, mare parte din el a plecat pe la alti pofticiosi
Asta e al lui fiica-mea , si-a trantit un mot de frisca
Bravo, asa sa faca fiica ta, sa motzeze tot, ca e mai bun ce e cu motz!
#2633 Guest_Gelutza_*
Postat 18 March 2012 - 07:04 PM
Ellani, la 18 March 2012 - 12:14 PM, a spus:
Pana acuma ma bantuia profiterolul, acum si praji a ta!
Bine ca am si eu ceva cu cioco e deasupra ca sa-mi treaca!
#2634 Guest_Gelutza_*
Postat 18 March 2012 - 07:07 PM


Am avut si eu ceva sa gust dupa ce am murit de pofta profiteroalelor si a prajiturii lui Ellani!
#2636
Postat 18 March 2012 - 08:52 PM
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
#2637
Postat 18 March 2012 - 09:00 PM
Imagini atasate
#2638
Postat 18 March 2012 - 09:25 PM
M-ati innebunit cu profiterolul, ce-as mai vrea si eu o portie, iar acum si iulia cu papanasii. Aici nu gasesc branza buna ca sa-i pot face.
Azi am incercat desertul grecesc al lui Any. Foarte bun!
#2639 Guest_Gelutza_*
Postat 18 March 2012 - 09:40 PM
zoazorel, la 18 March 2012 - 08:52 PM, a spus:
Cred ca am mai vorbit noi pe la han...
Crema se face din sampanie, amidon, zahar , frisca , doua oua si gelatina, nu stiu acum pe de rost cantitatile, dar vi le spun daca va intereseaza, cu lux de amanunte.
Se face un fel de budinca din amidon, oua si sampanie.Apoi se amesteca frisca batuta cu gelatina si asa zisa budinca de sampanie...iese foarte buna...uitati cum arata crema

Cand am intins-o pe prajitura,
#2640 Guest_Gelutza_*
Postat 18 March 2012 - 09:41 PM
ela, la 18 March 2012 - 09:25 PM, a spus:
M-ati innebunit cu profiterolul, ce-as mai vrea si eu o portie, iar acum si iulia cu papanasii. Aici nu gasesc branza buna ca sa-i pot face.
Azi am incercat desertul grecesc al lui Any. Foarte bun!
Si eu i-am pus gand rau acestui desert, sa vad cand ii vine randul!
Arata super!

Ajutor










