Ce dulciuri ati facut azi?
Postat 03 May 2012 - 08:52 PM
La noi primavara,fluturi,narcise si......
Tiramisu

Postat 04 May 2012 - 03:37 PM

Trebuia sa o las la frigi mai mult apoi sa o tai dar... imi era pofta tare

Postat 04 May 2012 - 05:50 PM
#2928 Guest_Gelutza_*
Postat 04 May 2012 - 09:38 PM
Va completez si eu cu cate ceva din ceea ce am reusit sa pozez din multele dulciuri facute zilele tecute, ca de-aia am lipsit, motivat deci!
Rulade umplute cu crema de capsuni, n-am sectiune ca le-am dus la o intrunire...

Tarta de capsuni cu blat de migdale si cacao, nu am cine stie ce poza fiindca si pe aceasta am dus-o si am taiat-o la serviciu.( a fost mare rau, coapta in tava mare, nu de tarta...

prajitura cu crema de fructe de padure si pere taiate peste crema cu invelis de crema de ciocolata cu alune

Chec cu afine

Postat 04 May 2012 - 11:10 PM

Nici clatite, nici terina, nici minunatiile Gelei.
Postat 05 May 2012 - 10:37 AM
any_annette, la 04 May 2012 - 11:10 PM, a spus:

Nici clatite, nici terina, nici minunatiile Gelei.
Ce fericita tre' sa fii!!!!!!
Daca le-ai vedea E CRIMA!!!!!! Crede-ma!!!!
Apoi.......Cerra a pus o rulada..................!!!!!! Eu vorbesc de una singura uitandu-ma la ea...
Postat 05 May 2012 - 10:57 AM
Antonio fericit ca poate sa o ajute pe mama...iar mama foarte fericita ca unul din copii are pasiune pt. pasiunea mamei...Vaiiiiiiiiiiiiii ce emotionata sunt!!!!!
Apropo...tiramisu cu alune de padure macinate fin si rom (bautura nu esenta)

Postat 05 May 2012 - 11:38 AM
Carmen, la 05 May 2012 - 10:37 AM, a spus:
Apoi.......Cerra a pus o rulada..................!!!!!! Eu vorbesc de una singura uitandu-ma la ea...
Se face fugutza rulada mea si crema la fel, siropul si mai usor (merge si fara sirop)blatul iese fraged de la saligar (bicarbonat de amoniu)
Si eu inghit in sec pe aici cand ma uit si la Terina si la tiramisu ul lui Antonio si la fructatele Gelutzei si la crepesurile alea ufff.......... asa ca... eu ce pot papa acu este rulada Trunchiul drept ca bradul fara cioturi ) dar este foarte bun.
Postat 05 May 2012 - 02:08 PM
Acelasi lucru pot zice despre tiramisu tau...wowww ce prezentare faina. Brava! Excelent!
#2934 Guest_Gelutza_*
Postat 05 May 2012 - 02:10 PM
cerra, la 05 May 2012 - 11:38 AM, a spus:
Carmen, la 05 May 2012 - 10:37 AM, a spus:
Se face fugutza rulada mea si crema la fel, siropul si mai usor (merge si fara sirop)blatul iese fraged de la saligar (bicarbonat de amoniu)
Si eu inghit in sec pe aici cand ma uit si la Terina si la tiramisu ul lui Antonio si la fructatele Gelutzei si la crepesurile alea ufff.......... asa ca... eu ce pot papa acu este rulada Trunchiul drept ca bradul fara cioturi ) dar este foarte bun.
Problema e ca eu nu am gustat nimic din ce am facut acolo, le-am facut noaptea si nu mai aveam chef de nimic...acum inghit in sec gandindu-ma la aprecierile degustatorilor, dar si mai rau uitandu-ma la ce dezmatz e pe capul vostru aici...nu-mi ramane decat sa o iau de la capat, dar mai pe racoare.
Bravo dulcineelor!
#2935 Guest_Gelutza_*
Postat 05 May 2012 - 02:12 PM
Carmen, la 05 May 2012 - 10:57 AM, a spus:
Antonio fericit ca poate sa o ajute pe mama...iar mama foarte fericita ca unul din copii are pasiune pt. pasiunea mamei...Vaiiiiiiiiiiiiii ce emotionata sunt!!!!!
Apropo...tiramisu cu alune de padure macinate fin si rom (bautura nu esenta)
Numai tiramisu vad in fatza ochilor, wowww, ce ne-ai facut!
Postat 05 May 2012 - 03:23 PM
Eu halesc ce am postat la detoxifiere...si diseara conopida pe aburi...
Postat 05 May 2012 - 04:46 PM
Carmen, la 05 May 2012 - 03:23 PM, a spus:
Eu halesc ce am postat la detoxifiere...si diseara conopida pe aburi...
Am papat o felie si o sa mai pap azi una dar........... tre sa aleg daca pap rulada sau foccacia
Si eu vreau pik sa scap de ceva ... si asta e.
Eu cam ce fac le fac de dragul de a le face si ptr prieteni sau le mancam impreuna (eu mai putin)
Postat 05 May 2012 - 06:55 PM
[quote name='Carmen' date='05 May 2012 - 01:23 PM' timestamp='1336224231' post='147160']
Eu cam ce fac le fac de dragul de a le face si ptr prietenisau le mancam impreuna (eu mai putin)
[/quote]
Asa si eu...baietii halesc mult si fac pt. ei si pt. EL.
Fac si pt. prieteni, dar unii se cam sucaresc spunand ca eu ii chem sa haleasca si tocmai eu nu mananc??????

Postat 05 May 2012 - 07:04 PM
Carmen, la 05 May 2012 - 06:55 PM, a spus:
Asa si eu...baietii halesc mult si fac pt. ei si pt. EL.
Fac si pt. prieteni, dar unii se cam sucaresc spunand ca eu ii chem sa haleasca si tocmai eu nu mananc??????

Noi cu prietenii mancam foarte des si ei stiu ca eu acu tre sa slabesc si nu se supara (o portie in plus)

#2940 Guest_Gelutza_*
Postat 05 May 2012 - 08:34 PM
Da, cu mere fiindca zaceau nebagate in seama si mi-am zis "asta e prea de tot, toata iarna ne-au vitaminizat si acum le-am dat la spate pentru cele capsuni spaniole..."
Si dupa ce am zis,ce-am zis, am si facut...ce am facut, uitati!
Nebibilita, ornata cat sa faca cu ochiul, ca asta e menirea ceva bunului

Sectiune n-am, ca s-au dus acumulatorii si tre sa-i tin 12 ore la incarcat, se duce si tarta pana atunci, altceva dulce la rand pana incarcam bateriile, ca doar maine-i duminica!