Forum Culinar: Ce dulciuri ati facut azi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 454 Pagini +
  • « Prima
  • 170
  • 171
  • 172
  • 173
  • 174
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce dulciuri ati facut azi?

#3421 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 31 July 2012 - 06:47 AM

Iar m-am uitat sa vad ce minunatii ati mai facut. Bravo doamnelor.
Lili, ti-am raspuns la han, si zau ca nu merita sa te enervezi. cui nu-i place ,isi ia o revista cu poze profi :occasion15:

#3422 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 31 July 2012 - 09:46 AM

[quote name='aura' date='31 July 2012 - 12:23 AM' timestamp='1343694214' post='158917']

Ti-a facut si tie pofta Koral cu galustele ei? :occasion15: [/color]

Si am facut un experiment azi cu reteta de brie in croute

...un preparat super bun (ptr cine iubeste combinatia dulce, acrisor sarat)

Eu ador combinatia dulce-acrisor. Pacat ca nu si restul familiei...nu inca :floare: , eu sunt perseverenta...
[/quote]
[/quote]

Da! mi`a facut pofta :occasion14:

Sa sti ca nici la noi nu au mancat toti adika au gustat ca am facut 3 buc si eram 6 pers. Au gustat dar , au zis ca este o specialitate buna si poate tuta viitoare se paote face cu alt fel de branza. Am zis ca numai este acelasi gust (nu prea le place branza cu mucegai) fata mea nu`i acasa ptr ca ea era partenera mea la specialitati cu mucegaiuri.

#3423 Useril este offline   lili 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,008
  • Inregistrat: 07-July 11
  • LocationBrasov

Postat 31 July 2012 - 11:47 AM

Minunate dulciuri ati facut :occasion15:
Eu nu mai am nimic din ce am facut sambata plus ca mai facusem si checul Geanynei,nu l-am mai pozat si toate sau mancat cu pofta si chiar mi-au zis ai mei ca azi e abia marti si ca ei mai vor dulce ca doar n-or sa astepte pana sambata cand deobicei fac ceva dulce :occasion14:

#3424 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 31 July 2012 - 02:17 PM

Deci am vazut ieri la emisiunea cireasa de pe tort (reluare) gogosi turnate(sau cu lingura) am facut reteta lui Cerra (500 gr. de faina,25 gr. drojdie proaspata,o manuta de zahar,400 ml. de iaurt caldut,2 oua,esenta de rom/vanilie,rasatura de lamaie am avut eu,se freaca toate se lasa la crescut uns aluatul si vasul cu ulei,eu am pus la prajit cu lingura)

Imagine atasata: monthly_07_2012/post-405-13437369360407.jpg

Scuzati tuciul :occasion15:

Imagine atasata: monthly_07_2012/post-405-1343736945683.jpg

Imagine atasata: monthly_07_2012/post-405-13437369586792.jpg

Imagine atasata: monthly_07_2012/post-405-13437369674531.jpg

Multumesc Cerra ,i le dedic lui Lilisor! :occasion14: :floare:

#3425 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 31 July 2012 - 02:29 PM

As vrea si eu gogosele din astea :D ia uite ce frumoase i-au iesit lui Geany..., dar mi-e lene sa le prajesc. O astept pe soacra-mea sa vina si sa le faca ea :P
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#3426 Useril este offline   lenias 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 269
  • Inregistrat: 04-May 12

Postat 31 July 2012 - 02:35 PM

Nu am prajit niciodata gogosi puse cu lingura in ulei. Cred ca merge mult mai repede decat atunci cand le tai cu forma sau cu paharul. Arata foarte bine
:P

Admir si farfuria :D Cu astfel de farfurie ai decorul asigurat :P

#3427 Useril este offline   lili 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,008
  • Inregistrat: 07-July 11
  • LocationBrasov

Postat 31 July 2012 - 02:49 PM

Geany, fara cuvinte :D

#3428 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 31 July 2012 - 04:39 PM

Vezi postareaGeany, la 31 July 2012 - 02:17 PM, a spus:


Multumesc Cerra ,i le dedic lui Lilisor! :D :P


Sa va fie de bine! ma bucur ca v`au placut gogoselele mele (traditional bubuiene)

#3429 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 31 July 2012 - 04:43 PM

Vezi postareaaura, la 31 July 2012 - 02:29 PM, a spus:

As vrea si eu gogosele din astea :D ia uite ce frumoase i-au iesit lui Geany..., dar mi-e lene sa le prajesc. O astept pe soacra-mea sa vina si sa le faca ea :P


Daca nu vrei sa le faci cu lungura ca si Geanny, poti sa le faci cum le fac eu: pregatesti o tava mai mare, o ungi bine cu ulei, pui ulei intr`o farfurie si ungi manutele si rupi din castronul cu aluat bilute mici si le pui pe tava unsa . Cand ai pregatit destule tot cu mana unsa le dai drumul una cate una in ulei fierbinte. Normal bubuienele se pun cu lingura dar eu........... (mai simplu mi`a fost asa cum ti`am explicat.

Bafta! sunt cele mai simple gogosele de facut, numeroase si buneeeeeeeeeee.

#3430 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 31 July 2012 - 05:11 PM

Vezi postarealenias, la 31 July 2012 - 02:35 PM, a spus:

Nu am prajit niciodata gogosi puse cu lingura in ulei. Cred ca merge mult mai repede decat atunci cand le tai cu forma sau cu paharul. Arata foarte bine
:P

Admir si farfuria :P Cu astfel de farfurie ai decorul asigurat :P

Daa eu vazusem aseara la cireasa de pe tort si deaia m-a inspirat sa le fac asa ca sa nu ma mai ung de ulei si a mers f. rapid..
Farfuriile l-am batut pe sot la cap acum cativa ani ca vreau si eu farfurii mai moderne mai patratoase asa si cu o floare (cu floare de mac voiam eu)dar nu erau cu mac si cand le-am vazut pe astea cu trandafir,m-am indragostit de el la prima vedere,e de la magazinul Real a costat cam 50 de roni,are farfurii intinse,farfurii adanci,farfurii de desert,si cescute cu farfuriuta lor ,cate 6 de fiecare.Floarea e la cescute cu boboc de trandafir si apoi in functie de farfurie el tot se deschide,e inflorit la farfuria intinsa

Imagine atasata: monthly_07_2012/post-405-13437472162066.jpg

Vazand cat imi place mi l-a facut sotul cadou la aniversarea casatoriei atunci ,desi eu nu sunt deacord cu acest tip de cadouri atunci a fost singura data cand i-am acceptat si m-am bucurat enorm :P

Aura poti sa faci linistita ca sunt simple si se fac f. repede.

Lilisor sper ca te-am mai indulcit putin :P

Cerulina sunt f. pufoase si bune ,sar-na de reteta :D

#3431 Useril este offline   lenias 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 269
  • Inregistrat: 04-May 12

Postat 31 July 2012 - 05:32 PM

Frumoase, frumoase!
Sa le folositi sanatosi :D

#3432 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 31 July 2012 - 05:35 PM

Vezi postarealenias, la 31 July 2012 - 05:32 PM, a spus:

Frumoase, frumoase!
Sa le folositi sanatosi :D

Sar-na! :P

#3433 Guest_Gelutza_*

  • Grup: Guests

Postat 31 July 2012 - 08:03 PM

Mere coapte in aluat fraged home made (aluatul pentru croissante al Laurei Laurentiu), servite cu sos de vanilie.
Imagine atasata: monthly_07_2012/post-1400-13437577989368.jpg

Imagine atasata: monthly_07_2012/post-1400-13437582952836.jpg

Imagine atasata: monthly_07_2012/post-1400-1343758334946.jpg

#3434 Guest_Gelutza_*

  • Grup: Guests

Postat 31 July 2012 - 08:21 PM

Nu editez mesajul ca merita postare separata.
Dulceata de mere verzi cu suc de rosii, aromatizata cu batoane de vanilie, scortisoara si ghimbir ras...o dulceata cu un gust de nedescris !
Maine mai fac!

Imagine atasata: monthly_07_2012/post-1400-13437588765211.jpg

#3435 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 01 August 2012 - 09:53 AM

Panna cotta

Imagine atasata: monthly_08_2012/post-1316-134380752986.jpg

Imagine atasata: monthly_08_2012/post-1316-13438075389371.jpg

si o portie micuta

Imagine atasata: monthly_08_2012/post-1316-13438075719093.jpg

Imagine atasata: monthly_08_2012/post-1316-13438075905842.jpg

#3436 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 01 August 2012 - 06:53 PM

Vezi postareaGelutza, la 31 July 2012 - 08:21 PM, a spus:

.
Dulceata de mere verzi cu suc de rosii,


Cum? Cum?
Cu suc de rosii?
Ce combinatie interesanta.Astept detalii.

#3437 Guest_Gelutza_*

  • Grup: Guests

Postat 01 August 2012 - 10:19 PM

Vezi postareaEataly, la 01 August 2012 - 06:53 PM, a spus:

Vezi postareaGelutza, la 31 July 2012 - 08:21 PM, a spus:

.
Dulceata de mere verzi cu suc de rosii,


Cum? Cum?
Cu suc de rosii?
Ce combinatie interesanta.Astept detalii.

In mare: am pornit de la principiul inlocuirii apei necesare pentru siropul care leaga dulceata cu suc de rosii, mai departe am procedat in general ca la orice dulceata.Ne-a placut teribil de mult...
Un dumicat cu dulceata calda de astazi, fiindca am repetat experienta, prea ne-a placut!
Imagine atasata: monthly_08_2012/post-1400-13438519274928.jpg
Promit solemn ca maine o postez fiindca am multe poze , azi am fost in dulceata pana peste cap, am facut si de pepene galben cu limeta, ghimbir si scortisoara.
Dovada
Imagine atasata: monthly_08_2012/post-1400-13438522235805.jpg

#3438 Useril este offline   Foxyy 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Location: H P

Postat 01 August 2012 - 10:26 PM

Vezi postareaGelutza, la 01 August 2012 - 10:19 PM, a spus:

In mare: am pornit de la principiul inlocuirii apei necesare pentru siropul care leaga dulceata cu suc de rosii, mai departe am procedat in general ca la orice dulceata.Ne-a placut teribil de mult...
Un dumicat cu dulceata calda de astazi, fiindca am repetat experienta, prea ne-a placut!
Atasament Picture 1189.jpg
Promit solemn ca maine o postez fiindca am multe poze , azi am fost in dulceata pana peste cap, am facut si de pepene galben cu limeta, ghimbir si scortisoara.
Dovada

Cum ziceai ca se ajunge la tine?? :occasion15: Mi-ai facut o pofta cu dulceturile tale..... :occasion14: :) :) :)

#3439 Useril este offline   Olguta 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,342
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 01 August 2012 - 10:49 PM

Vezi postareaGelutza, la 01 August 2012 - 10:19 PM, a spus:

Vezi postareaEataly, la 01 August 2012 - 06:53 PM, a spus:

Vezi postareaGelutza, la 31 July 2012 - 08:21 PM, a spus:

.
Dulceata de mere verzi cu suc de rosii,


Cum? Cum?
Cu suc de rosii?
Ce combinatie interesanta.Astept detalii.

In mare: am pornit de la principiul inlocuirii apei necesare pentru siropul care leaga dulceata cu suc de rosii, mai departe am procedat in general ca la orice dulceata.Ne-a placut teribil de mult...
Un dumicat cu dulceata calda de astazi, fiindca am repetat experienta, prea ne-a placut!
Imagine atasata: monthly_08_2012/post-1400-13438519274928.jpg
Promit solemn ca maine o postez fiindca am multe poze , azi am fost in dulceata pana peste cap, am facut si de pepene galben cu limeta, ghimbir si scortisoara.
Dovada
Imagine atasata: monthly_08_2012/post-1400-13438522235805.jpg


Gelutza, poti detalia, te rog, si pe cea de pepene galben cu ghimbir si scortisoara? Multumesc. :occasion15:
Imagine postata

#3440 Guest_Gelutza_*

  • Grup: Guests

Postat 01 August 2012 - 11:28 PM

Vezi postareaOlguta, la 01 August 2012 - 10:49 PM, a spus:

Vezi postareaGelutza, la 01 August 2012 - 10:19 PM, a spus:

Vezi postareaEataly, la 01 August 2012 - 06:53 PM, a spus:

Vezi postareaGelutza, la 31 July 2012 - 08:21 PM, a spus:

.
Dulceata de mere verzi cu suc de rosii,


Cum? Cum?
Cu suc de rosii?
Ce combinatie interesanta.Astept detalii.

In mare: am pornit de la principiul inlocuirii apei necesare pentru siropul care leaga dulceata cu suc de rosii, mai departe am procedat in general ca la orice dulceata.Ne-a placut teribil de mult...
Un dumicat cu dulceata calda de astazi, fiindca am repetat experienta, prea ne-a placut!
Imagine atasata: monthly_08_2012/post-1400-13438519274928.jpg
Promit solemn ca maine o postez fiindca am multe poze , azi am fost in dulceata pana peste cap, am facut si de pepene galben cu limeta, ghimbir si scortisoara.
Dovada



Gelutza, poti detalia, te rog, si pe cea de pepene galben cu ghimbir si scortisoara? Multumesc. :occasion15:

Maine le scriu pe ambele, fiindca merita sa le faceti, parol!Acum sunt prea obosita, imi pica ochii pe taste!
Si maine voi face dulceata de prune cu cardamom !

Arata acest topic


  • 454 Pagini +
  • « Prima
  • 170
  • 171
  • 172
  • 173
  • 174
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

3 useri citesc topicul
0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi