koral, la 12 August 2012 - 02:54 PM, a spus:
Gelutza, la 11 August 2012 - 08:49 PM, a spus:
koral, la 11 August 2012 - 07:21 PM, a spus:
Geluta, nu stiu daca ai scris undeva reteta ta de inghetata, dar arata fantastic si te-as ruga sa-mi dai si mie reteta pe care o folosesti.
Eu, azi, briose de cafea cu crema de caise si frisca.
Korina, mor dupa briosele tale, asa de frumoase le faci de fiecare data!
Si nu, nu e un schimb politicos de aprecieri, sa fie clar... le ornezi frumos si mereu altfel si ni le prezinti "a la koral"!
Reteta asta de inghetata am clocit-o acum, cat a fost fiul meu acasa. Imi fac un rezumat in seara asta si promit solemn sa vin maine cu tema facuta si sa o postez.Acum am venit de la un spectacol si trebuie sa ma asez la orizontala fiindca am incalcat toate recomandarile medicale pe ziua de azi!
Multumesc, Gelutza, adevarul este ca retetele de briose sunt atat de simple fata de ce prajituri fac fetele pe aici, incat macar cu ornatul lor sa simt si eu ca ma pot apropia de efortul si rezultatele lor.
Nu e nici o graba, pui reteta cand poti si ai timp si te simti bine.
Si nu mai incalca recomandarile medicale

, ca nimic nu e mai de pret ca sanatatea ! Da?
In fiecare zi imi promit ca asa va fi, fara incalcari de recomandari si mereu se iveste o ocazie, ca doar regulile d'aia sunt facute, sa fie incalcate!

Azi mi-am adus aminte de o aniversare si nici nu stiu cand am facut o prajitura cu mere...e vorba de o matusa de-a sotului, 87 de ani, care nu mai aprinde cuptorul pentru dulciuri, nici nu prea i-a placut sa-l aprinda pentru asa ceva la viata ei, dar ii place teribi sa manance dulciuri facute de mine. M-am orientat la ce aveam prin preajma si ne-am infiintat la usa ei cu prajitura asta si cadoul de rigoare.
S-a bucurat si ne-a spus ca diseara o sa-i vina si copiii si ce-o sa se mai bucure...deci nu am sectiune! Dar prajitura asta are state vechi in familia noastra si sigur, sigur e buna, o stiti si voi, cred!

Si nu va trece ziua fara sa postez reteta...