Forum Culinar: Ce dulciuri ati facut azi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 454 Pagini +
  • « Prima
  • 287
  • 288
  • 289
  • 290
  • 291
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce dulciuri ati facut azi?

#5761 Useril este offline   zoazorel 

  • Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

  Postat 30 December 2013 - 08:03 PM

Tort de ciocolata.E de la Craciun, dar e inca "proaspat"! In poza. ca deja nu mai exista!

Imagine atasata: monthly_12_2013/post-73-1388426576563.jpg


Imagine atasata: monthly_12_2013/post-73-13884265773611.jpg
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#5762 Useril este offline   Phoenix 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 30 December 2013 - 08:41 PM

Tare fain arata tortul , bine insiropat si cu multa ciocolata.

#5763 Useril este offline   zoazorel 

  • Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

  Postat 30 December 2013 - 10:44 PM

Vezi postareaPhoenix, la 30 December 2013 - 08:41 PM, a spus:

Tare fain arata tortul , bine insiropat si cu multa ciocolata.


Multumesc! Am descoperit ce bine se insiropeaza cu Coca-Cola si ce gust fin da!
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#5764 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 30 December 2013 - 11:12 PM

Romanticoaso si inimoaso care iesti' :floare: :floare:

Al meu arata ashea' :notworthy: (pe principiul prajitura rapida alla je' )

Imagine atasata: monthly_12_2013/post-405-13884378210222.jpg

Imagine atasata: monthly_12_2013/post-405-13884378267021.jpg

La tata la fel doar ca e alb cu crema de lamaie si frisca(decor de la Stelin de anul trecut o cutiuta ce a stat la congi' cu stelute si imagine cu om de zapada si merry' cristmas,il pozez maine sa va arat)

#5765 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 31 December 2013 - 04:17 PM

Hello harnicutelor :notworthy:

Dupa o lunga pauza incerc sa postez si eu ce am pregatit ptr Revelion.

Am facut un tort simplu cu piscoturi insiropate in cafea, crema ganache cu bucatele de ciocolata prin ea si deasupra am facut o glazura din ciocolata amaruie si smantana ptr frisca.

Imagine atasata: monthly_12_2013/post-1316-13884994573163.jpg

Sectiunea taiata cam in graba si nu chiar frumoasa si in plus am mai nimerit la taiat si bucatelele de ciocolata din crema (ma iertati si voi de data asta)
Imagine atasata: monthly_01_2014/post-1316-13885637661475.jpg
Imagine atasata: monthly_01_2014/post-1316-13885637154955.jpg

A iesit foarte inalt dar voi stiti..... ca eu impart da???????


Alba ca zapada (facuta inainte de Craciun)

Imagine atasata: monthly_12_2013/post-1316-13884999283327.jpg

pudrata cu zahar

Imagine atasata: monthly_12_2013/post-1316-13884999448692.jpg

Zahar si scortisoara

Imagine atasata: monthly_12_2013/post-1316-13884999622895.jpg

#5766 Useril este offline   Eleonora 

  • Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 70
  • Inregistrat: 26-December 13

Postat 31 December 2013 - 11:45 PM

Doamnelor, toate sunteți harnice și aveți așa niște torturi de frumoase... iar eu abia îndrăznesc să mă afișez cu cele făcute: cornulețe cu gem de caise și un chec în două culori.

Imagine atasata: monthly_12_2013/post-1954-13885261850132.jpg

Imagine atasata: monthly_12_2013/post-1954-13885261962253.jpg

Imagine atasata: monthly_12_2013/post-1954-13885262065817.jpg

Imagine atasata: monthly_12_2013/post-1954-13885262266435.jpg

Imagine atasata: monthly_12_2013/post-1954-13885262413731.jpg

Imagine atasata: monthly_12_2013/post-1954-13885262564258.jpg

Imagine atasata: monthly_12_2013/post-1954-13885263066949.jpg

Imagine atasata: monthly_12_2013/post-1954-13885263205172.jpg
”N-ai luat învățătură decât de la cei care te-au admirat și au fost îngăduitori față de tine, și de la cei care ți-au făcut loc spre a-ți putea continua drumul? N-ai luat învățătură de folos și de la cei care ți-au stat împotrivă și ți-au așternut obstacole de-a curmezișul drumului tău, spre a te împiedica să mergi înainte?”

#5767 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 01 January 2014 - 10:06 AM

Eleonora,

Arata tot ce faci foarte bine! :occasion15:

#5768 Useril este offline   Eleonora 

  • Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 70
  • Inregistrat: 26-December 13

Postat 01 January 2014 - 11:47 AM

Vezi postareacerra, la 01 January 2014 - 10:06 AM, a spus:

Eleonora,

Arata tot ce faci foarte bine! :occasion15:


Mulțumesc, aș fi vrut să fac și eu mai multe dulciuri, mai sofisticate, dar nu am avut timp că și așa am terminat totul cu doar câteva minute înainte de a-mi veni musafirii. Așa că totul e pe grabă, în fugă mare și chiar cu mici ”ghinioane”, am zis că pun fața de masă primită cadou, și când colo ea avea câteva puncte de mucegai, așa că spal-o, treci la calcat și uite așa-i când nu reușesti a-le verifica pe toate din timp. Dar nu-i bai până la urmă a fost bine, am improvizat cu una alta și am scos-o la capăt, cu servețele albe în loc de colorate că uita-i să cumpăr, cu nucă de cocos din lipsă de zahăr pudră și tot așa alte nimicuri de gen, bune numai să te streseze.
”N-ai luat învățătură decât de la cei care te-au admirat și au fost îngăduitori față de tine, și de la cei care ți-au făcut loc spre a-ți putea continua drumul? N-ai luat învățătură de folos și de la cei care ți-au stat împotrivă și ți-au așternut obstacole de-a curmezișul drumului tău, spre a te împiedica să mergi înainte?”

#5769 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 01 January 2014 - 04:48 PM

Cerra, ma bucur sa te revad :occasion15:
Alba ca Zapada cu scortisoara - asta chiar as vrea sa gust.
La multi ani si-un an mai bun!

Eleonora, dupa cat ai fost de ocupata, ai facut prea multe. Felicitari!
ps: nu-i locul, da' tot spun ca mi-a ramas in minte orezul ala galbior. dup-atata carnaraie, as manca o portioara, asa, simplu si cu mult piper.

#5770 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 01 January 2014 - 10:28 PM

Vezi postareamoatza, la 01 January 2014 - 04:48 PM, a spus:

Cerra, ma bucur sa te revad :occasion15:
Alba ca Zapada cu scortisoara - asta chiar as vrea sa gust.
La multi ani si-un an mai bun!




La multi ani si un an mai bun !

Sa incerci pe Alba ca Zapada cu scortisoara si sunt sigura ca iti va placea:)

#5771 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 01 January 2014 - 10:53 PM

Fara poze, de Rev am avut placinta de branza cu bani, amandine si un tort cu frisca si portocale.

Cerra, ma bucur sa te "vad".
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#5772 Useril este offline   boni 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,773
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 03 January 2014 - 06:04 PM

Nici eu nu am poze, tare greu mă urnesc.
De revelion am avut doboș. Îl tot cer ai casei așa că o dată pe an mă lupt cu el. :floare:

#5773 Useril este offline   Eleonora 

  • Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 70
  • Inregistrat: 26-December 13

Postat 03 January 2014 - 09:04 PM

Vezi postareamoatza, la 01 January 2014 - 04:48 PM, a spus:


Eleonora, dupa cat ai fost de ocupata, ai facut prea multe. Felicitari!
ps: nu-i locul, da' tot spun ca mi-a ramas in minte orezul ala galbior. dup-atata carnaraie, as manca o portioara, asa, simplu si cu mult piper.


Moatza, locul, ne locul, să înțeleg că și ție îți place orezul clasic, nu risoto, ci așa mai gălbior, mai fiert și mai gustos cred eu. :floare: Iar după sărbători de obicei de carne ne-am săturat...


Vezi postareamoatza, la 01 January 2014 - 04:48 PM, a spus:

Cerra, ma bucur sa te revad :floare:
Alba ca Zapada cu scortisoara - asta chiar as vrea sa gust.
La multi ani si-un an mai bun!




Subscriu, Albă ca Zăpada cu scorțișoară n-am încercat da sunt sigură că s-ar merita.
”N-ai luat învățătură decât de la cei care te-au admirat și au fost îngăduitori față de tine, și de la cei care ți-au făcut loc spre a-ți putea continua drumul? N-ai luat învățătură de folos și de la cei care ți-au stat împotrivă și ți-au așternut obstacole de-a curmezișul drumului tău, spre a te împiedica să mergi înainte?”

#5774 Useril este offline   Foxyy 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Location: H P

Postat 04 January 2014 - 01:25 AM

Vezi postareaaura, la 01 January 2014 - 10:53 PM, a spus:

Fara poze, de Rev am avut placinta de branza cu bani, amandine si un tort cu frisca si portocale.

Cerra, ma bucur sa te "vad".

Cu bani????? :floare:

#5775 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 04 January 2014 - 02:24 AM

Vezi postareaFoxyy, la 04 January 2014 - 01:25 AM, a spus:

Vezi postareaaura, la 01 January 2014 - 10:53 PM, a spus:

Fara poze, de Rev am avut placinta de branza cu bani, amandine si un tort cu frisca si portocale.

Cerra, ma bucur sa te "vad".

Cu bani????? :floare:

Da. Am pus in placinta 3 monezi si cine gaseste un banut are noroc tot anul.
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#5776 Useril este offline   floricris 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 109
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 05 January 2014 - 03:19 PM

Dupa multe tórturi si tortúri (turte, cozonaci, fursecuri, etc), e randul unei chestii un pic mai light: prajitura Fanta (fara Fanta si prafuri de budinci). Reteta mea nu avea stratul intermediar de crema din branza.

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_01_2014/post-146-1388927876341.jpg


#5777 Useril este offline   Eleonora 

  • Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 70
  • Inregistrat: 26-December 13

Postat 05 January 2014 - 11:46 PM

Vezi postareafloricris, la 05 January 2014 - 03:19 PM, a spus:

Dupa multe tórturi si tortúri (turte, cozonaci, fursecuri, etc), e randul unei chestii un pic mai light: prajitura Fanta (fara Fanta si prafuri de budinci). Reteta mea nu avea stratul intermediar de crema din branza.


De mult aud de prăjitura asta, însă m-am ferit tocmai din motiv de budincă și ironie de Fanta :occasion14:
Bravo, arată bine așezată cu dichis în farfurie...
”N-ai luat învățătură decât de la cei care te-au admirat și au fost îngăduitori față de tine, și de la cei care ți-au făcut loc spre a-ți putea continua drumul? N-ai luat învățătură de folos și de la cei care ți-au stat împotrivă și ți-au așternut obstacole de-a curmezișul drumului tău, spre a te împiedica să mergi înainte?”

#5778 Useril este offline   Eleonora 

  • Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 70
  • Inregistrat: 26-December 13

Postat 05 January 2014 - 11:48 PM

Iar de la mine o negresa insiropată cu lichior de ciocolată și pudrată în două culori(punctul meu ”forte” clar ! :occasion14: )

Imagine atasata: monthly_01_2014/post-1954-13889585152068.jpg

Imagine atasata: monthly_01_2014/post-1954-13889585238717.jpg
”N-ai luat învățătură decât de la cei care te-au admirat și au fost îngăduitori față de tine, și de la cei care ți-au făcut loc spre a-ți putea continua drumul? N-ai luat învățătură de folos și de la cei care ți-au stat împotrivă și ți-au așternut obstacole de-a curmezișul drumului tău, spre a te împiedica să mergi înainte?”

#5779 Useril este offline   cris31 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 130
  • Inregistrat: 20-December 09

Postat 13 January 2014 - 06:58 PM

Si ca sa vada Any ca nu pierde vremea cand ne impartaseste din experienta ei, iata trufele. Evident trebuie sa multumesc si Stellei si Ioanei. Deci Trufe in care am pus visine deshidratate de mine asta vara. Le-am montat in niste forme de cuburi de gheata de la Ikea.
Alaturi o rulada cu o crema inspirata din Tiramisu a l'orange al Mayei. :pupic: La cine am dus platoul au ramas tare incantati de gust bun.

Imagine atasata: monthly_01_2014/post-476-1389632099569.jpg

Imagine atasata: monthly_01_2014/post-476-13896321538491.jpg

Si perele in sos de vin rosu, au fost o delectare fina de sarbatori, multumesc Olguta!

Imagine atasata: monthly_01_2014/post-476-13896321889679.jpg

#5780 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 14 January 2014 - 09:57 AM

Superb platoul Cris ! :pupic:

Am citit bine rosiile in vin rosu? :D

Arata acest topic


  • 454 Pagini +
  • « Prima
  • 287
  • 288
  • 289
  • 290
  • 291
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

4 useri citesc topicul
0 membri, 4 vizitatori, 0 utilizatori anonimi