Forum Culinar: Ce dulciuri ati facut azi? - Forum Culinar

Salt la continut

• 454 Pagini +
  • « Prima
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce dulciuri ati facut azi?

#661 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 25 June 2010 - 09:26 PM

Vezi postareaIoana, la 25 June 2010 - 09:01 PM, a spus:

Eu azi asa ca pt prietena mea cea mai buna caruia din pacata nu-i pot fi alaturi de ziua ei un mic tortulet.
Tort cu capsuni cu quark

Mamaaaaa, cum poa' s-arate tortura aia!!! Ai pus si fistic??? De ce n-ai zis mai devreme? Iti dadeam o mana, pardon, o gura de ajutor sa-l termini! :drool:

#662 Useril este offline   anavlis 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 121
  • Inregistrat: 28-November 09

Postat 26 June 2010 - 03:43 AM

nu l-am facut azi, dar azi mi-am adus aminte sa pun poza pentru ca aseara am facut un altul.
poza la cel de aseara o sa o pun pe luni cand o primesc de la coleguld e servici

no, diplomat pt o colega, cu Dara nu prea ai timp sa ornezi ca lumea. Asta mi-a inspirat colega respectiva, asta am ornat...asa primavaratec

cand voiam sa ma laud si eu...nu-mi ataseaza poza si nu stiu sa o atasez, ma poate ajuta cineva?

zice ca a incarcat 1.68 din 1.68 MB, dar clepsidra se tot misca,e ca si cum mai are de incarcat
daca dau submit modified post nu ia poza, oare de ce?

#663 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 26 June 2010 - 11:12 AM

Vezi postareaanavlis, la 26 June 2010 - 03:43 AM, a spus:

nu l-am facut azi, dar azi mi-am adus aminte sa pun poza pentru ca aseara am facut un altul.
poza la cel de aseara o sa o pun pe luni cand o primesc de la coleguld e servici

no, diplomat pt o colega, cu Dara nu prea ai timp sa ornezi ca lumea. Asta mi-a inspirat colega respectiva, asta am ornat...asa primavaratec

cand voiam sa ma laud si eu...nu-mi ataseaza poza si nu stiu sa o atasez, ma poate ajuta cineva?

Sa vedem draga Anna daca ma descurc sa explic,nu prea ma pricep nici eu....

Daca vrei dai replay si-ti deschizi alta fereastra,daca vrei sa atasezi pozele tot acolo unde ai postat dai edit,alaturi e butonul full editor(cu ala poti sa-ti corectezi si poze puse gresit,titlul unui topic deschis de tine etc)iti apare butonul alege,dai clik pe el si te duce in mai computar(ul tau)unde ai tu pozele,care in prealabil sa fi fost procesate(modificat dimensiunea care vrei tu de exemplu ale mele au 600)si date in bara de jos,dai clic pe poza,si-ti apare un buton,open,dai clik si langa alege iti apare seria pozei tale,acum apesi butonul albastru attach this file si ti se deschide acolo o ferestra mica cu iconita pozei tale in miniatura,daca mai ai si alte poze procedezi asa cu toate ti le incarci adica,acum pozitionezi cursorul la textul tau editat acolo unde doresti sa-ti pui poza pe care o vrei si in partea stanga a ecranului in dreptul iconitei pozei tale dai add replay,si poza se duce acolo unde ai pozitionat tu cursorul(dandu-i clik cu mausul)...Pare greu dar nu e deloc,eu sunt afoana tare si atehnica si tot m-am descurcat... :drool:
Butoanele de jos sunt preview post asa poti sa-ti controlezi intai mesajul prima de al edita.daca esti multumita dai addd replay(daca ai dat edit dai save changes)...
Sper ca ti-am explicat bine...
Pe undeva este si un loc pt. incercari(loc de dat cu capu ceva de genul daca vrei sa faci incercari intai)mi-a dat foxyy ieri link unde sa ma duc sa fac si eu incercari ca nu stiu sa pun linkuri,la italia aiutooo...

Aia fu' esplicatia pe lung iaca una pe scurt...Sa ai pozele alese si procesate in my computar date in bara de jos...
iaca esplicatia':

Dai alege,ti se deschide din my computar pozele,dai clik pe poza,dai open,iti apare langa alege ,seria de la poza ta,dai attach this file,apare iconita pozei in miniatura,pozitionezi cursorul in text unde vrei sa pui poza,dai in dreapta iconitei pe add to post,gaattaa..

#664 Useril este offline   anavlis 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 26 June 2010 - 04:43 PM

Vezi postareaGeany, la 26 June 2010 - 11:12 AM, a spus:

Vezi postareaanavlis, la 26 June 2010 - 03:43 AM, a spus:

Sa vedem draga Anna daca ma descurc sa explic,nu prea ma pricep nici eu....

Daca vrei dai replay si-ti deschizi alta fereastra,daca vrei sa atasezi pozele tot acolo unde ai postat dai edit,alaturi e butonul full editor(cu ala poti sa-ti corectezi si poze puse gresit,titlul unui topic deschis de tine etc)iti apare butonul alege,dai clik pe el si te duce in mai computar(ul tau)unde ai tu pozele,care in prealabil sa fi fost procesate(modificat dimensiunea care vrei tu de exemplu ale mele au 600)si date in bara de jos,dai clic pe poza,si-ti apare un buton,open,dai clik si langa alege iti apare seria pozei tale,acum apesi butonul albastru attach this file si ti se deschide acolo o ferestra mica cu iconita pozei tale in miniatura,daca mai ai si alte poze procedezi asa cu toate ti le incarci adica,acum pozitionezi cursorul la textul tau editat acolo unde doresti sa-ti pui poza pe care o vrei si in partea stanga a ecranului in dreptul iconitei pozei tale dai add replay,si poza se duce acolo unde ai pozitionat tu cursorul(dandu-i clik cu mausul)...Pare greu dar nu e deloc,eu sunt afoana tare si atehnica si tot m-am descurcat... :pupic:
Butoanele de jos sunt preview post asa poti sa-ti controlezi intai mesajul prima de al edita.daca esti multumita dai addd replay(daca ai dat edit dai save changes)...
Sper ca ti-am explicat bine...
Pe undeva este si un loc pt. incercari(loc de dat cu capu ceva de genul daca vrei sa faci incercari intai)mi-a dat foxyy ieri link unde sa ma duc sa fac si eu incercari ca nu stiu sa pun linkuri,la italia aiutooo...

Aia fu' esplicatia pe lung iaca una pe scurt...Sa ai pozele alese si procesate in my computar date in bara de jos...
iaca esplicatia':

Dai alege,ti se deschide din my computar pozele,dai clik pe poza,dai open,iti apare langa alege ,seria de la poza ta,dai attach this file,apare iconita pozei in miniatura,pozitionezi cursorul in text unde vrei sa pui poza,dai in dreapta iconitei pe add to post,gaattaa..

:hug: draga mea
am incercat dar nu reusesc ma gandesc ca poate e poza prea mare si eu nu am programel de modificat

#665 Useril este offline   anavlis 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 26 June 2010 - 04:46 PM

Imagine postata

ia sa mai incercam odata
in sfarsit:)
data viitoare le fac si mai mici

#666 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 26 June 2010 - 04:57 PM

Ti -a reusit,esti tare!!!mie mi-au trebuit 2 luni....Foarte fain tortul :pupic: mai pune ceva poze daca ai... :hug:

#667 Useril este offline   julix_2007 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 1,244

Postat 26 June 2010 - 09:40 PM

Anavlis, frumos tort. Arata tare bine si ma gandesc ca e si gustos.

#668 Useril este offline   anavlis 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 June 2010 - 03:38 AM

Vezi postareaGeany, la 26 June 2010 - 04:57 PM, a spus:

Ti -a reusit,esti tare!!!mie mi-au trebuit 2 luni....Foarte fain tortul :occasion15: mai pune ceva poze daca ai... :-*

Vezi postareajulix_2007, la 26 June 2010 - 09:40 PM, a spus:

Anavlis, frumos tort. Arata tare bine si ma gandesc ca e si gustos.

multumesc dragele mele :pupic:
a fost un diplomat simplu cu blat de ciocolata.
sper sa-mi trimita colegul poza luni sa pun si pe cel pe care l-am facut pt ieri.

#669 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,769
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 27 June 2010 - 09:18 AM

pun si eu o prajitura la care mi-a placut ce a iesit. va rog sa scuzati calitatea groaznica a imaginii, e facuta cu webcam-ul

Imagine atasata: monthly_06_2010/post-84-127762288053.jpg
este o placinta simpla cu visine (oua, zahar, iaurt, ulei, faina, praf de copt) peste cate am turnat (dupa ce s-a racit) crema de la bounty-bars (lapte, gris, zahar, unt, cocos) iar deasupra am pus jeleu din zeama de la visine. mi-a placut foarte tare combinatia asa ca v-am spus si voua de ea :occasion15:

#670 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 27 June 2010 - 09:33 AM

Vezi postareaGeany, la 23 June 2010 - 01:54 PM, a spus:

Din nou bubulet fericit(pt. laponica in mod special)

Atasament S4035852.JPG

Azi mi-a luat cel mare un examen asa ca sarbatorim,bunica e cu noi cred'... :pupic:

Offff, eu de dor de bubuletzi m-am apucat si ti-am facut ieri turtele...si am mai si mancat :occasion15:
Sa pup eu doi ochisori de strengar!
Bravo pentru examen!

Ioana, tare fain tortu, tare! Simplu si gustos!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#671 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 June 2010 - 04:30 PM

Boni,f. bine arata prajitura...

Laponico!...ti-au placut turtitele?!!! :pupic: Multumesc pt. felicitari... :occasion15:

#672 Useril este offline   anavlis 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 28 June 2010 - 03:44 PM

Vezi postareaboni, la 27 June 2010 - 09:18 AM, a spus:

pun si eu o prajitura la care mi-a placut ce a iesit. va rog sa scuzati calitatea groaznica a imaginii, e facuta cu webcam-ul

Atasament praji_visine.jpg
este o placinta simpla cu visine (oua, zahar, iaurt, ulei, faina, praf de copt) peste cate am turnat (dupa ce s-a racit) crema de la bounty-bars (lapte, gris, zahar, unt, cocos) iar deasupra am pus jeleu din zeama de la visine. mi-a placut foarte tare combinatia asa ca v-am spus si voua de ea :drool:

delicioasa tare, cred ca o sa o fac si eu daca il conving pe al meu ca e de dieta:)

#673 Useril este offline   anavlis 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 28 June 2010 - 03:51 PM

ei, si tortul de vineri, insa colegul a facut poza dupa ce decoratiile mele erau valmes.
a fost pt un coleg care iese la pensie. Il decorasem cu podulete din ciocolata, unele intregi, unele sfarmate. A fost asa un fel de decoratiune abstracta..LOL...adica in lipsa de timp am aruncat cate ceva pe el.

colegul a facut misto intrebandu-ma ce se intampla dupa ce trece ultimul pod...adica acums asteapta sa treaca podul sa moara...LOL
iar ideea era ca ultimul pod este job-ul de il are acum si pe care il va termina in curand si va trece podul...LOL

anyway, tortul a fost, blat de ciocolata cu mousse de piersici si imbracat in ganache de ciocolata. Decorat cu podete din ciocolata.

scuzati calitatea pozei si cutitul din mijlocul tortului:)

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_06_2010/post-188-127773307559.jpg

#674 Useril este offline   Luminis 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 652
  • Inregistrat: 09-February 10
  • LocationBraila

Postat 28 June 2010 - 04:14 PM

Pentru ca inca de ieri mi-a plans sufletul dupa ceva dulce, azi am prestat triunghiurile Dorei (sau patratele mele) cu ciocolata si mere:

Imagine atasata: monthly_06_2010/post-598-12777343789.jpg

Delicioase!

#675 Useril este offline   anavlis 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 28 June 2010 - 04:39 PM

Vezi postareaLuminis, la 28 June 2010 - 04:14 PM, a spus:

Pentru ca inca de ieri mi-a plans sufletul dupa ceva dulce, azi am prestat triunghiurile Dorei (sau patratele mele) cu ciocolata si mere:

Delicioase!

delicioase ca deliciose, insa prezentarea e de nota 12:)

#676 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 30 June 2010 - 12:05 PM

Check de albusuri cu visine!

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_06_2010/post-73-127789230297.jpg
  • Imagine atasata: monthly_06_2010/post-73-127789230782.jpg

Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#677 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 30 June 2010 - 12:08 PM

Vezi postareazoazorel, la 30 June 2010 - 12:05 PM, a spus:

Check de albusuri cu visine!

Ce faci? Ai sosit din Bulgaria? Si te-ai pus pe prajiturit, arata bine checul, mai ai vreo feliutza?!?! :occasion14:
GEORGIA

#678 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 30 June 2010 - 12:31 PM

Arata tare bine azorico... :occasion14:

#679 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143

Postat 01 July 2010 - 03:52 PM

Terina de zmeura, cu crema de mascarpone, inspiratie Piscotel:

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Simpla:

Imagine postata

Sau cu sos din zmeura:

Imagine postata

#680 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 01 July 2010 - 07:21 PM

Da, am venit! Ce sa zic? Decat sa se strice albusurile-alea...! S-a mancat aproape cald! Asi am recidivat.N-am mai facut poze, ca era acelasi lucru!
Da' Foxulina m-a dat pe spate.Si eu n-am gasit zmeura!:D
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

Arata acest topic

• 454 Pagini +
  • « Prima
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

4 useri citesc topicul