Forum Culinar: Ce dulciuri ati facut azi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 454 Pagini +
  • « Prima
  • 365
  • 366
  • 367
  • 368
  • 369
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce dulciuri ati facut azi?

#7321 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 23 April 2016 - 07:14 PM

Vezi postareaRadu Cristina, la 23 April 2016 - 03:35 PM, a spus:

Vezi postareaPeter, la 01 January 2016 - 01:38 PM, a spus:

Fiind ultimul, hai sa continui asa si pe 2016... :tongue3:

Azi un Frankfurter Kranz.

Peter


Peter ,imi dai te rog reteta blatului ? Vreau sa il fac pe maine ..
Mulțumesc!


Imagine atasata: monthly_04_2016/post-27-1461431270516.jpg

200 g unt
250 g zahar
6 oua
un praf de sare
1 lingura zahar vanilat sau coaja rasa de la 1/2 lamiie(eu am pus amindoua)
2 linguri Arrak(eu coniac)
300 g faina alba
100 g amidon
3 lingurite praf de copt
dupa nevoie citeva linguri de lapte.

Iti doresc reusita maxima si sa ne arati si noua. :occasion15:

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#7322 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 23 April 2016 - 07:20 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 23 April 2016 - 02:54 PM, a spus:



Bienenstich?


Nuu.

Imagine atasata: monthly_04_2016/post-27-14614320128387.jpg

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#7323 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 23 April 2016 - 07:21 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 23 April 2016 - 04:00 PM, a spus:

@ Pitt: Noroc cu Cristina, ca m-am lamurit ce prajitura e. Arata de bulioane!


:occasion15:

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#7324 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,608
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 23 April 2016 - 10:53 PM

Vezi postareaPeter, la 23 April 2016 - 07:21 PM, a spus:

Vezi postareaLapona Enigel, la 23 April 2016 - 04:00 PM, a spus:

@ Pitt: Noroc cu Cristina, ca m-am lamurit ce prajitura e. Arata de bulioane!


:occasion15:

Peter


Exact! :tongue3: Am crezut ca cea de mai sus era Frankfurter Krantz. Daaaa...foaaaarte imbietoare reteta asta cu mar, prea imbietoare :)
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#7325 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,608
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 23 April 2016 - 10:59 PM

Ce mai facem noi la ceas de seara...

Imagine atasata: monthly_04_2016/post-12-14614451524231.jpg
Imagine atasata: monthly_04_2016/post-12-14614451676057.jpg
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#7326 Useril este offline   Foxyy 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Location: H P

Postat 23 April 2016 - 11:53 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 23 April 2016 - 10:59 PM, a spus:

Ce mai facem noi la ceas de seara...

Clatitele ca clatitele, da' strachinaaaaaaaaa......... :tongue3:
Am vrut sa fac si io clatite, sa le ducem oamenilor (am fost chemati la gratar). Da' jupanu' initial se razgandise, ca ploua, ca e frig, ca teie de curmeie, asa ca n-am facut clatite. Da' de dus la gratar tot ne-am dus. Cu gogosi cumparate din magazin! :occasion15:

#7327 Useril este offline   Carmella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,244
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 24 April 2016 - 07:17 AM

Eu am făcut prăjitură din chec cu cremă din unt, zahăr, cioco neagră topită în puțin lapte, am completat și cu ceva cacao și zeamă de la o portocală. A ieșit o cremă molicică pe care am pus-o generos între feliile de chec tăiat pe lung, crema a însiropat blaturile, gata prăjitura :tongue3:
Acum vreau să fac și probă la resize-ul de pe telefon, sper să funcționeze convenabil, că de obicei ies niște poze uriașe :occasion15:

Imagine atasata: monthly_04_2016/post-233-14614750360367.jpg

#7328 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,608
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 24 April 2016 - 10:39 AM

Asa mi se intampla si mie cu pozele...acum le reduc drastic si vad ce se potrivesc pe forum. Arata bine checul-cake-ul tau :)
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#7329 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,608
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 24 April 2016 - 10:40 AM

Vezi postareaFoxyy, la 23 April 2016 - 11:53 PM, a spus:

Vezi postareaLapona Enigel, la 23 April 2016 - 10:59 PM, a spus:

Ce mai facem noi la ceas de seara...

Clatitele ca clatitele, da' strachinaaaaaaaaa......... :)
Am vrut sa fac si io clatite, sa le ducem oamenilor (am fost chemati la gratar). Da' jupanu' initial se razgandise, ca ploua, ca e frig, ca teie de curmeie, asa ca n-am facut clatite. Da' de dus la gratar tot ne-am dus. Cu gogosi cumparate din magazin! :)


Daaaa, si eu o iubesc tare! :) Era un serviciu intreg cu de toate...dar cine a avut parali sa il ia? Asa ca am doar trei piese :71:
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#7330 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 24 April 2016 - 10:57 AM

Vezi postareaadi_edi, la 16 April 2016 - 10:58 PM, a spus:


Sper sa nu te superi ca pun reteta sub forma de poze facute de prietena mea, din caietul altei prietene :) . Vad ca sunt doar mici deosebiri fata de Figaro (alte proportii la ingrediente, laptele caldut, zahar pudra la bezea...), dar poate asta-i smecheria.


Facut. Data viitoare voi face mai bine. Mi-a lipsit dimensiunea formei si timpurile. Deci dupa ochi. :)
Ah, si am redus putin cantitatea de zahar. Invatat de la Stella. :71:

Imagine atasata: monthly_04_2016/post-27-14614880619882.jpg

Imagine atasata: monthly_04_2016/post-27-14614880546177.jpg

Imagine atasata: monthly_04_2016/post-27-14614880481885.jpg

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#7331 Useril este offline   adi_edi 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,823
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 24 April 2016 - 11:51 AM

'Neata! (... la noi...)
Peter, am vrut sa intreb dupa care reteta ai facut, ca dupa poza nu mi-am dat seama; dupa aceea am vazut... Sper ca v-a placut! Eu n-am facut-o inca, banuiesc ca tot asa mi-ar iesi (ca toate Negresele pe care le-am facut pana acum). Dar prietenei mele i-a iesit bezeaua altfel, fara crusta, si cu "picaturi" ca de miere deasupra - o fi tinut-o mai putin la copt? sau poate temperatura?

#7332 Useril este offline   Kiva 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 821
  • Inregistrat: 19-September 10
  • LocationDE

Postat 24 April 2016 - 12:23 PM

La noi a inceput sa ninga...Ar trebui sa fac cozonac de Craciun nu prajitura cu rabarar si crema de branza :)

Imagine atasata: monthly_04_2016/post-729-1461493405613.jpg

#7333 Useril este offline   Foxyy 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Location: H P

Postat 24 April 2016 - 12:34 PM

Vezi postareaKiva, la 24 April 2016 - 12:23 PM, a spus:

La noi a inceput sa ninga...Ar trebui sa fac cozonac de Craciun nu prajitura cu rabarar si crema de branza :)

Olalaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!! :71: :) :) Arata de milioane!!!!!!! :)

#7334 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 04 May 2016 - 07:54 PM

Kiva, arata bine, dar cu Rhabarber poti sa ma impusti...

Si ca sa nu credeti ca pe tarimul asta nu am prestat nic(doara ma cunoasteti :snorting: ), iata un tort cu mere si "Florentiner Guss"(un fel de cum se pune deasupra
la "Bienenstich")

Imagine atasata: monthly_05_2016/post-27-14623843840649.jpg

Imagine atasata: monthly_05_2016/post-27-14623843753386.jpg

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#7335 Useril este offline   adi_edi 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,823
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 07 May 2016 - 01:03 PM

De Pasti am facut "Ecler la tava", iar saptamana asta am avut "potluck" la serviciu, eu am dus prajitura cu nuca si visine (asta din urma am crezut ca o duc inapoi acasa, dar oamenii erau satui de mancare ca sa mai manance si desert; mai spre sfarsitul programului insa, care au apucat sa o guste au venit inapoi sa-si ia "pentru acasa", pe urma s-a facut coada la biroul meu :angryfire: ).

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_05_2016/post-192-14626189282819.jpg
  • Imagine atasata: monthly_05_2016/post-192-14626189514433.jpg
  • Imagine atasata: monthly_05_2016/post-192-14626189687179.jpg


#7336 Useril este offline   Phoenix 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 07 May 2016 - 05:52 PM

De Pasti , tarta cu crema de lime

Imagine atasata: monthly_05_2016/post-780-1462636296821.jpg

Tosca

Imagine atasata: monthly_05_2016/post-780-14626363199331.jpg

#7337 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 07 May 2016 - 09:11 PM

Tare frumoase mai sunt dulciurile voastre, dar ceva mi-a atras atenția de "puturos".
Adi, poți detalia eclerul la tava? Interesantă idee!
Sorina

#7338 Useril este offline   adi_edi 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,823
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 07 May 2016 - 09:51 PM

Vezi postareasorinadaniela, la 07 May 2016 - 09:11 PM, a spus:

Tare frumoase mai sunt dulciurile voastre, dar ceva mi-a atras atenția de "puturos".
Adi, poți detalia eclerul la tava? Interesantă idee!


Haha, stiu ce zici :angryfire: (a fost singura prajitura de Pasti anul asta, n-am vrut sa ma complic)... E de pe blogul Laurei Laurentiu, chiar asa se cheama "ecler la tava", eu daca gugalesc e prima reteta ce apare, are si video, nu stiu daca are rost sa ma scriu reteta aici (nu cred ca am voie sa pun link).

#7339 Useril este offline   adi_edi 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,823
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 07 May 2016 - 09:56 PM

Vezi postareaPhoenix, la 07 May 2016 - 05:52 PM, a spus:

De Pasti , tarta cu crema de lime

Atasament 1.jpg

Tosca

Atasament 4.jpg


WOW Phoenix.... nu stiu cand imi fac si eu curaj sa fac Tosca...
(imi place si cum faci poze :angryfire: )

#7340 Useril este offline   Foxyy 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Location: H P

Postat 07 May 2016 - 10:51 PM

Vezi postareaadi_edi, la 07 May 2016 - 09:56 PM, a spus:

Vezi postareaPhoenix, la 07 May 2016 - 05:52 PM, a spus:

De Pasti , tarta cu crema de lime

Tosca


WOW Phoenix.... nu stiu cand imi fac si eu curaj sa fac Tosca...
(imi place si cum faci poze :angryfire: )

Te sfatuiesc s-o faci cat de curand. E taaaare buna!! :angryfire:
Si da, Phoenix face niste poze....... :angryfire:

Arata acest topic


  • 454 Pagini +
  • « Prima
  • 365
  • 366
  • 367
  • 368
  • 369
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi