Forum Culinar: Ce dulciuri ati facut azi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 454 Pagini +
  • « Prima
  • 370
  • 371
  • 372
  • 373
  • 374
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce dulciuri ati facut azi?

#7421 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 17 June 2016 - 10:47 AM

Vezi postareaPeter, la 17 June 2016 - 07:53 AM, a spus:

Vezi postareamoatza, la 13 June 2016 - 09:15 AM, a spus:

Vezi postareaPeter, la 12 June 2016 - 06:07 AM, a spus:

Nu stiu ptr. azi? Sa mai fac ceva dulce
Peter


bineinteles, ceva cu crema de ciocolata.


N-am mai facut. :hug:


f rau! ultima paine te lauzi ca n-a iesit, ceva dulce si ciocolatos, nu! ce-i de tine, sefa ce zice?

:tongue3:

#7422 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 18 June 2016 - 07:52 AM

Vezi postareamoatza, la 17 June 2016 - 10:47 AM, a spus:

N-am mai facut. :lol:


f rau! ultima paine te lauzi ca n-a iesit, ceva dulce si ciocolatos, nu! ce-i de tine, sefa ce zice?

:hug:

Pai propune tu ceva, o reteta...eu o fac. Nu mai am idei nici eu. :tongue3:

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#7423 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 18 June 2016 - 12:30 PM

io facui trei torturi, toate de dat: unul cu crema de cocos, blat cu cacao si ganache la mijloc, deasupra jeleu de cirese si carlionti de ciocolata, unul triple mousse si unul de biscuiti cu ganache ciocolata lapte-un strat, ciocolata cu ness altul si la mijloc acelasi jeleu de cirese. asta de biscuiti se va taia drept prajitura, ca l-am facut patrat.

te-am inspirat?
btw, ce nedreapta-i viata asta, io am idei, da' n-am voie :hug:

ps promit sa-mi repar camera si sa fac si eu poze, i-am spart ecranul cand am ingramadit-o-n poseta :tongue3:
as putea s-o folosesc si-asa, dar am abandonat-o...nici nu stiu prea bine pe unde-i.

#7424 Useril este offline   bristena 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,329
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 18 June 2016 - 02:03 PM

Vezi postareamoatza, la 18 June 2016 - 12:30 PM, a spus:

io facui trei torturi, toate de dat: unul cu crema de cocos, blat cu cacao si ganache la mijloc, deasupra jeleu de cirese si carlionti de ciocolata, unul triple mousse si unul de biscuiti cu ganache ciocolata lapte-un strat, ciocolata cu ness altul si la mijloc acelasi jeleu de cirese. asta de biscuiti se va taia drept prajitura, ca l-am facut patrat.

te-am inspirat?

ps promit sa-mi repar camera si sa fac si eu poze, i-am spart ecranul cand am ingramadit-o-n poseta :tongue3:
as putea s-o folosesc si-asa, dar am abandonat-o...nici nu stiu prea bine pe unde-i.



Moatzo, pacat, mi-ar fi placut sa vad operele (fara gluma), interesant mai ales cel cu biscuiti, ai putea da ceva cantitati si detalii
multumesc anticipat si spor la tot ce faci
fiica dacilor

#7425 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 18 June 2016 - 03:18 PM

Vezi postareabristena, la 18 June 2016 - 02:03 PM, a spus:

Vezi postareamoatza, la 18 June 2016 - 12:30 PM, a spus:

io facui trei torturi, toate de dat: unul cu crema de cocos, blat cu cacao si ganache la mijloc, deasupra jeleu de cirese si carlionti de ciocolata, unul triple mousse si unul de biscuiti cu ganache ciocolata lapte-un strat, ciocolata cu ness altul si la mijloc acelasi jeleu de cirese. asta de biscuiti se va taia drept prajitura, ca l-am facut patrat.

te-am inspirat?

ps promit sa-mi repar camera si sa fac si eu poze, i-am spart ecranul cand am ingramadit-o-n poseta :tongue3:
as putea s-o folosesc si-asa, dar am abandonat-o...nici nu stiu prea bine pe unde-i.



Moatzo, pacat, mi-ar fi placut sa vad operele (fara gluma), interesant mai ales cel cu biscuiti, ai putea da ceva cantitati si detalii
multumesc anticipat si spor la tot ce faci


am facut poza doar la cel cu cocos si ganache, ca inca nu l-a luat pe asta.

Imagine atasata: monthly_06_2016/post-100-14662552739712.jpg

pe cel de biscuiti l-am facut cu petit beurre, am gasit la promotie, si decat sa fac foi...folosesc cu incredere biscuitii, nimeni nu si-a dat seama ca n-ar fi foi.
am avut 2 pachete de 140 gr si am mai folosit inca un pachet si jumatate de 100 gr, deci inca 150gr. e important sa fie aceeasi firma - eu am avut marca celor de la XXL, ca am avut surpriza sa am texturi diferite pe-acelasi strat din cauza de producatori diferiti - unii-s mai moi, de pe altii fuge siropul, cand ii pensulez. ma rog!
am facut straturi, unul langa altul, intr-o tava dreptunghiulara captusita cu celofan subtire. pe margini am completat cu biscuiti taiati pe masura ce mi-a trebuit.
ganache normal, in care am pus si niste frisca, ca sa iasa o tenta aerata si putina gelatina desfacuta. aici am avut resturi de la triple mousse si-am mai facut inca 2 cutii *200ml frisca si 400 gr ciocolata la ganache, plus 200ml ptr frisca. a fost cam multa crema, dar e mai buna mai multa decat sa simti faina din biscuiti. un strat a fost suc gros de cirese - mi-a ramas de la dulceata, facut cu un plic de tort gelee si 300ml suc (ca dulceata a fost facuta cu zahar cu pectina -instructiunile zic doar 250ml). am tot folosit in ultimul timp jeleu din asta si-mi place ca da o tenta acrisoara intre creme, plus e-o pata de culoare binevenita. mie-mi place!
am fost cam dezlanata, dar intreaba-ma punctual daca nu intelegi ceva.

si daca tot am descoperit bluetoothu', ia sa vad ce mai am prin telefon:

un diplomat, tot de dat

Imagine atasata: monthly_06_2016/post-100-14662554891528.jpg

un triple mousse, glazurat, tot de dat

Imagine atasata: monthly_06_2016/post-100-14662555607038.jpg

cam asa era in sexiune, dar poza-i de la altul ptr noi, cu jeleu in cap

Imagine atasata: monthly_06_2016/post-100-1466255619401.jpg

un cheesecake, cu capsuni, cred ca-n loc de pasca de paste

Imagine atasata: monthly_06_2016/post-100-14662556422154.jpg

ceva profiteroale

Imagine atasata: monthly_06_2016/post-100-14662557094932.jpg

o placinta cu branza dulce si stafide

Imagine atasata: monthly_06_2016/post-100-14662557437367.jpg

cu cocos si ganache, ptr o pomana

Imagine atasata: monthly_06_2016/post-100-14662557981145.jpg

cam astea, credeati ca nu fac chiar nimic? au mai fost, dar daca n-am camera la-ndemana, sar peste imortalizare :hug:

#7426 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 18 June 2016 - 03:26 PM

Vaii Moazo' ce faine sunt toate :tongue3:

Carliontii de ciocolata cum i-ai facut?!

#7427 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 18 June 2016 - 03:28 PM

tortul de biscuiti a avut 5 randuri de biscuiti si 4 de crema+jeleu, deasupra niste spoiala de ganache - adica cam putina si niste ciocolata rasa ptr uniformizare.
l-am facut de ieri si l-am lasat in tava, impachetat in folie. azi l-am rasturnat pe-o tava de unica folosinta dreptunghiulara, iar baza a venit in top, dreapta si fara asperitati. e-o metoda buna ca sa iasa drept, mai ales la torturi, daca le glazurezi.

mama, da' ce limbarnita am! recuperez :tongue3:

#7428 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 18 June 2016 - 03:43 PM

Vezi postareaGeany, la 18 June 2016 - 03:26 PM, a spus:

Vaii Moazo' ce faine sunt toate :hug:

Carliontii de ciocolata cum i-ai facut?!


merci, draguto! de la voi am invatat de toate :tongue3:

am tocat o cioco amaruie, marca XXL pe care o recomand, e f buna! - intr-o farfurie pusape aburi. se topeste fara s-o amesteci prea mult, sa nu piarda umiditatea din ea si sa se taie. apoi am intins cioco calda pe-o tava emailata, dreapta ca suprafata, in strat subtire, mergea si mai subtire decat am facut-o eu.
am racit in frigider peste noapte, azi am scos-o pe masa sa se inmoaie un pic. am delimitat suvite de 3-4cm ptr tigarete si de 5mm ptr carlionti. efectiv am caroiat suprafata ciocolatei cu un spaclu de zidarie, de-ala subtire, si-apoi am ras ce-am taiat. care n-au vrut de buna voie sa se rasuceasca, le-am convins eu, cu mana.
corect ar fi trebuit temperata ciocolata, io am si marmura si termometru, da' nu-i de mine bibileala. tinut la frigider, scos si taiat isi mentine carliontii.

#7429 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 18 June 2016 - 03:47 PM

Vezi postareamoatza, la 18 June 2016 - 03:43 PM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 18 June 2016 - 03:26 PM, a spus:

Vaii Moazo' ce faine sunt toate :lol:

Carliontii de ciocolata cum i-ai facut?!


merci, draguto! de la voi am invatat de toate :tongue3:

am tocat o cioco amaruie, marca XXL pe care o recomand, e f buna! - intr-o farfurie pusape aburi. se topeste fara s-o amesteci prea mult, sa nu piarda umiditatea din ea si sa se taie. apoi am intins cioco calda pe-o tava emailata, dreapta ca suprafata, in strat subtire, mergea si mai subtire decat am facut-o eu.
am racit in frigider peste noapte, azi am scos-o pe masa sa se inmoaie un pic. am delimitat suvite de 3-4cm ptr tigarete si de 5mm ptr carlionti. efectiv am caroiat suprafata ciocolatei cu un spaclu de zidarie, de-ala subtire, si-apoi am ras ce-am taiat. care n-au vrut de buna voie sa se rasuceasca, le-am convins eu, cu mana.
corect ar fi trebuit temperata ciocolata, io am si marmura si termometru, da' nu-i de mine bibileala. tinut la frigider, scos si taiat isi mentine carliontii.

Sarumana de explicatii :hug: ti-au iesit niste carlionti superbi =))
Si ce simplu si de efect ai ornat tortul diplomat cu rodie,asa in siraguri intrerupte =))

#7430 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 18 June 2016 - 03:53 PM

Vezi postareaGeany, la 18 June 2016 - 03:47 PM, a spus:

Si ce simplu si de efect ai ornat tortul diplomat cu rodie,asa in siraguri intrerupte :tongue3:


toate ca toate, da' cand ajung la ornamente...varza-s! si nici nu ma straduiesc!

dintr-o mare intamplare am descoperit chestia asta cu rodia si de-atunci, la diplomate, numai asa fac. si nu s-a plans nimeni!
mi se pare ca face contrast frumos cu albul de la frisca. atat ma pricep, na!

#7431 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 18 June 2016 - 04:00 PM

Toate sunt f. elegante si de efect ,sincer iti spun :tongue3: prea multa bibileala de multe ori mai mult strica ...

#7432 Useril este offline   bristena 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,329
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 18 June 2016 - 05:12 PM

Vezi postareamoatza, la 18 June 2016 - 03:18 PM, a spus:

Vezi postareabristena, la 18 June 2016 - 02:03 PM, a spus:

Vezi postareamoatza, la 18 June 2016 - 12:30 PM, a spus:

io facui trei torturi, toate de dat: unul cu crema de cocos, blat cu cacao si ganache la mijloc, deasupra jeleu de cirese si carlionti de ciocolata, unul triple mousse si unul de biscuiti cu ganache ciocolata lapte-un strat, ciocolata cu ness altul si la mijloc acelasi jeleu de cirese. asta de biscuiti se va taia drept prajitura, ca l-am facut patrat.

te-am inspirat?

ps promit sa-mi repar camera si sa fac si eu poze, i-am spart ecranul cand am ingramadit-o-n poseta :tongue3:
as putea s-o folosesc si-asa, dar am abandonat-o...nici nu stiu prea bine pe unde-i.



Moatzo, pacat, mi-ar fi placut sa vad operele (fara gluma), interesant mai ales cel cu biscuiti, ai putea da ceva cantitati si detalii
multumesc anticipat si spor la tot ce faci


am facut poza doar la cel cu cocos si ganache, ca inca nu l-a luat pe asta.

Imagine atasata: monthly_06_2016/post-100-14662552739712.jpg

pe cel de biscuiti l-am facut cu petit beurre, am gasit la promotie, si decat sa fac foi...folosesc cu incredere biscuitii, nimeni nu si-a dat seama ca n-ar fi foi.
am avut 2 pachete de 140 gr si am mai folosit inca un pachet si jumatate de 100 gr, deci inca 150gr. e important sa fie aceeasi firma - eu am avut marca celor de la XXL, ca am avut surpriza sa am texturi diferite pe-acelasi strat din cauza de producatori diferiti - unii-s mai moi, de pe altii fuge siropul, cand ii pensulez. ma rog!
am facut straturi, unul langa altul, intr-o tava dreptunghiulara captusita cu celofan subtire. pe margini am completat cu biscuiti taiati pe masura ce mi-a trebuit.
ganache normal, in care am pus si niste frisca, ca sa iasa o tenta aerata si putina gelatina desfacuta. aici am avut resturi de la triple mousse si-am mai facut inca 2 cutii *200ml frisca si 400 gr ciocolata la ganache, plus 200ml ptr frisca. a fost cam multa crema, dar e mai buna mai multa decat sa simti faina din biscuiti. un strat a fost suc gros de cirese - mi-a ramas de la dulceata, facut cu un plic de tort gelee si 300ml suc (ca dulceata a fost facuta cu zahar cu pectina -instructiunile zic doar 250ml). am tot folosit in ultimul timp jeleu din asta si-mi place ca da o tenta acrisoara intre creme, plus e-o pata de culoare binevenita. mie-mi place!
am fost cam dezlanata, dar intreaba-ma punctual daca nu intelegi ceva.

si daca tot am descoperit bluetoothu', ia sa vad ce mai am prin telefon:

un diplomat, tot de dat

Imagine atasata: monthly_06_2016/post-100-14662554891528.jpg

un triple mousse, glazurat, tot de dat

Imagine atasata: monthly_06_2016/post-100-14662555607038.jpg

cam asa era in sexiune, dar poza-i de la altul ptr noi, cu jeleu in cap

Imagine atasata: monthly_06_2016/post-100-1466255619401.jpg

un cheesecake, cu capsuni, cred ca-n loc de pasca de paste

Imagine atasata: monthly_06_2016/post-100-14662556422154.jpg

ceva profiteroale

Imagine atasata: monthly_06_2016/post-100-14662557094932.jpg

o placinta cu branza dulce si stafide

Imagine atasata: monthly_06_2016/post-100-14662557437367.jpg

cu cocos si ganache, ptr o pomana

Imagine atasata: monthly_06_2016/post-100-14662557981145.jpg

cam astea, credeati ca nu fac chiar nimic? au mai fost, dar daca n-am camera la-ndemana, sar peste imortalizare :hug:



Vezi postareamoatza, la 18 June 2016 - 03:28 PM, a spus:

tortul de biscuiti a avut 5 randuri de biscuiti si 4 de crema+jeleu, deasupra niste spoiala de ganache - adica cam putina si niste ciocolata rasa ptr uniformizare.
l-am facut de ieri si l-am lasat in tava, impachetat in folie. azi l-am rasturnat pe-o tava de unica folosinta dreptunghiulara, iar baza a venit in top, dreapta si fara asperitati. e-o metoda buna ca sa iasa drept, mai ales la torturi, daca le glazurezi.

mama, da' ce limbarnita am! recuperez :lol:



oooo, saru-mana
peste cateva zile ajung si eu la romanica si prestez, sper sa nu uit sa fac poze =)) (ca acolo mi-s mancaii si amatorii de dulce)
fiica dacilor

#7433 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 18 June 2016 - 07:44 PM

Moatzo, m-ai zbart! :lol: :hug:

Nu mai stiu ce sa fac maine. :tongue3:

Peter

PS. Si chiar tu nu te lauzi niciodata.
Ce bine arata toate.
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#7434 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 18 June 2016 - 08:58 PM

Vezi postareaPeter, la 18 June 2016 - 07:44 PM, a spus:

Moatzo, m-ai zbart! =)) :lol:

Nu mai stiu ce sa fac maine. :hug:

Peter

PS. Si chiar tu nu te lauzi niciodata.
Ce bine arata toate.


crede-ma ca-i o mica parte! io nu fac poze ca-s mereu pe graba.
am dus la sala odata o tava cu prajituri si de-atunci nu mai scap de solicitari. plus colegii, familia, nasii, sefii, iubita lu' fi-miu...n-am timp cate-ar trebui sa fac! da' mi place!

si oricum, nimeni nu te-ntrece! :tongue3:

#7435 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 20 June 2016 - 12:51 PM

Vezi postareamoatza, la 18 June 2016 - 08:58 PM, a spus:


si oricum, nimeni nu te-ntrece! :occasion14:


Glumesti? Cite doamne nu sunt pe aici, sau chiar domnisoare care ma intrec. Nu fac ele asa diversificat ca mine, dar intr-un mod foarte artistic la care eu nu mai pot participa...

Dar... sambata noaptea(spre duminica) am fo la pesti. Am venit fuguta acasa, am gatit(nu mare lucru) dar am facut si un Sacher.
Pai ciocolatos sa fie, nu?

Imagine atasata: monthly_06_2016/post-27-14664195247948.jpg

dar am facut in primul rind ca am mai avut gem de caise fix de la mama lor de acolo asa...

Imagine atasata: monthly_06_2016/post-27-14664195118762.jpg

Peter

PS. Am concediu, sefa lucreaza, eu mici reparatii la casa, etc...am fost azi noapte la pesti(iarasi)
maine la Bauhaus, am de slefuit o masa si dupa aia tre s-o si vopsesc, s-o lacuiesc... off..off. =))
Roland ne cheama la pizza, eu am ragu scos din frigi(care l-am facut cu manuta mea atunci asa..)sa fac lasagne deseara, ca
m-a derutat Geanina la c.a.g.a. =))

Gata cu PS-ul.
Vorba sefei: "ramine cum am stabilit" :-*
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#7436 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 20 June 2016 - 12:56 PM

Vezi postareaPeter, la 20 June 2016 - 12:51 PM, a spus:

am facut si un Sacher.
Pai ciocolatos sa fie, nu?


bravo, bravo, familion multumit, nu?

spor la munca in concediu! ai temperaturi bune?

#7437 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 20 June 2016 - 12:59 PM

Vezi postareamoatza, la 20 June 2016 - 12:56 PM, a spus:

Vezi postareaPeter, la 20 June 2016 - 12:51 PM, a spus:

am facut si un Sacher.
Pai ciocolatos sa fie, nu?


bravo, bravo, familion multumit, nu?

spor la munca in concediu! ai temperaturi bune?


Yes! :occasion14:

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#7438 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 20 June 2016 - 02:09 PM

Vezi postareaPeter, la 20 June 2016 - 12:59 PM, a spus:

Vezi postareamoatza, la 20 June 2016 - 12:56 PM, a spus:

Vezi postareaPeter, la 20 June 2016 - 12:51 PM, a spus:

am facut si un Sacher.
Pai ciocolatos sa fie, nu?


bravo, bravo, familion multumit, nu?

spor la munca in concediu! ai temperaturi bune?


Yes! :occasion14:

Peter


so, no excuses! =))

#7439 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 21 June 2016 - 11:53 AM

Vezi postareamoatza, la 20 June 2016 - 02:09 PM, a spus:

Vezi postareaPeter, la 20 June 2016 - 12:59 PM, a spus:

Vezi postareamoatza, la 20 June 2016 - 12:56 PM, a spus:

Vezi postareaPeter, la 20 June 2016 - 12:51 PM, a spus:

am facut si un Sacher.
Pai ciocolatos sa fie, nu?


bravo, bravo, familion multumit, nu?

spor la munca in concediu! ai temperaturi bune?


Yes! :floare:

Peter


so, no excuses! :love7:


Deci nu o se intilnim pe la ce am gatit azi sau dulciuri. Sunt alte prioritati. :floare:

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#7440 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 27 June 2016 - 10:28 AM

Mizilicuri. Sa fie totusi ceva dulce.

Rulada cu capsuni si frisca.

Imagine atasata: monthly_06_2016/post-27-14670160882492.jpg

si rasucite cu mere si stafide

Imagine atasata: monthly_06_2016/post-27-14670160984097.jpg

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

Arata acest topic


  • 454 Pagini +
  • « Prima
  • 370
  • 371
  • 372
  • 373
  • 374
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

6 useri citesc topicul
0 membri, 6 vizitatori, 0 utilizatori anonimi