 boni, la 07 June 2017 - 09:01 AM, a spus:
boni, la 07 June 2017 - 09:01 AM, a spus: 

Rețeta nu e o rețetă în sine, nu știu sa va dau cantități. E după ideea tortului de zahar ars, dacă îl știți.
Prima compoziție este iaurt + ouă + zahăr + gris. Am pus în vas de yena la cuptor cam 30 minute. Apoi am turnat un pandișpan și am mai lăsat 15 minute la cuptor. După ce s-a răcit puțin se întoarce (răstoarnă) iar blatul se va însiropa frumos de la partea de sus, care e mai zemoasă (depinde cât gris folosiți).
Dată la frigider și servită cu căpșuni proaspete a fost un deliciu

Faina idee, tortul de zahar ars imi place mult, si demult nu l-am mai facut. mersi frumos

 Ajutor
 Ajutor
 
			
		 
							  
								

 
			
			


 gasii la profi,coacaze negre congelate 2 lei si ceva ...
 gasii la profi,coacaze negre congelate 2 lei si ceva ...



 )
 )
						
						
 
 
 ..1,83 pretul la coacazele negre,alaturi murele 4 lei si ceva in stanga altele de la alta firma dar tot ieftine
 ..1,83 pretul la coacazele negre,alaturi murele 4 lei si ceva in stanga altele de la alta firma dar tot ieftine  
 
						
						 
   Preumblari placute Motz',si cand te intorci sper sa gasesti ce vei avea nevoie!
 Preumblari placute Motz',si cand te intorci sper sa gasesti ce vei avea nevoie!
						
						

 
						
						

 Postat 04 July 2017 - 03:34 PM
 
						
						Postat 04 July 2017 - 03:34 PM
					







 
						
						
 
 


 
						
						
