Pagina 1 din 1
Crenvusti in aluat
#1
Postat 07 January 2010 - 11:13 AM
Pt bunatatea de mai sus avem nevoie de 400 de grame de crenvusti
si
o portie de aluat cu branza:
125 grame branza dulce
4 linguri de lapte
1 galnenus si o jumatate de albus ( eu am pus un ou mai mic)
4 linguri de ulei
o lingurita rasa de sare
250 de grame de faina
un praf de copt sau bicarbonat
ou pt uns
seminte
Se prepara aluatul cu branza.
Se intinde o foaie de aluat (groasa cam de un cm ) si se taie in fasii cu pintenul:
Se infasoara crenvustiul in aluat:
Se pun crenvustii in tava:
Apoi se ung cu ou si se presara cu seminte
Se coc la 180 de grade cam 20 de min , dar poate fi si mai putin .
Sectiune:
#2
Postat 15 January 2010 - 10:57 PM
Aluatul il faci amestecant totul pur si simplu? Sau e o ordine? Il mai lasi la "odihna"?
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
#3
Postat 16 January 2010 - 11:43 AM
Foarte buni simona iata si o poza mai veche de-a mea , i-am facut de cand i-am vazut postati de catre tine in cealalta parte'',deatunci i-am mai repetat si umputi cu carnaciori etc,dar sectiuni nu am pozat ca nu erau menite pozele sa fie postate ci doar pt. retetarul meu personal,multumesc mult pt.reteta
#4
Postat 16 January 2010 - 02:05 PM
Simo, saptamana asta musai sa fac crenvustii tai, comanda speciala facuta de
picii mei dupa ce au vazut aseara pozele tale
Cu aluat cu branza inca nu i-am facut cred ca e delicios .
picii mei dupa ce au vazut aseara pozele tale
Cu aluat cu branza inca nu i-am facut cred ca e delicios .
#5
Postat 16 January 2010 - 03:38 PM
E tare pufos , Carmen, si rapid.
Geany , faini ti-au iesit .
Zoazorico , nu trebuie lasat la odihna , se prelucreaza imediat.
Geany , faini ti-au iesit .
Zoazorico , nu trebuie lasat la odihna , se prelucreaza imediat.
#6
Postat 16 January 2010 - 04:07 PM
Simona, buna ideea, mai ales ca e cu aluat facut in casa Multam!
Arata acest topic
Pagina 1 din 1