Forum Culinar: Crenvusti in aluat - Forum Culinar

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Crenvusti in aluat

#1 Useril este offline   Mutti 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 07 January 2010 - 11:13 AM

Imagine atasata: 85_980d22ff3cd678b5277c01ddecbd6318.jpg


Pt bunatatea de mai sus avem nevoie de 400 de grame de crenvusti

si


o portie de aluat cu branza:
125 grame branza dulce
4 linguri de lapte
1 galnenus si o jumatate de albus ( eu am pus un ou mai mic)
4 linguri de ulei
o lingurita rasa de sare
250 de grame de faina
un praf de copt sau bicarbonat


ou pt uns
seminte


Se prepara aluatul cu branza.




Se intinde o foaie de aluat (groasa cam de un cm ) si se taie in fasii cu pintenul:
Imagine atasata: 85_380f04cc70423e4ed353933d019ebc7c.jpg


Se infasoara crenvustiul in aluat:

Imagine atasata: 85_c4326afe72709a3b1dbfd73fa86aa9ae.jpg


Se pun crenvustii in tava:


Imagine atasata: 85_063729687d281f99b4591aea8e412134.jpg


Apoi se ung cu ou si se presara cu seminte
Se coc la 180 de grade cam 20 de min , dar poate fi si mai putin .

Imagine atasata: 85_faa5fce27fea8163e6af81af7bd1614d.jpgImagine atasata: 85_65484bacf734c931107096550fc73c2f.jpg



Sectiune:

Imagine atasata: 85_22a34b058365e05932321bfc97352c6b.jpgImagine atasata: 85_8796ea2fc06ebcb00863a8c6c13ab0c0.jpg

#2 Useril este offline   zoazorel 

  • Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 15 January 2010 - 10:57 PM

Aluatul il faci amestecant totul pur si simplu? Sau e o ordine? Il mai lasi la "odihna"?
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#3 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 16 January 2010 - 11:43 AM

Foarte buni simona iata si o poza mai veche de-a mea , i-am facut de cand i-am vazut postati de catre tine in cealalta parte'',deatunci i-am mai repetat si umputi cu carnaciori etc,dar sectiuni nu am pozat ca nu erau menite pozele sa fie postate ci doar pt. retetarul meu personal,multumesc mult pt.reteta :hello:Imagine atasata: 456_3be31c029e1f511efaaf381959d1fb60.jpg

#4 Useril este offline   Carmen L 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,690
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 16 January 2010 - 02:05 PM

Simo, saptamana asta musai sa fac crenvustii tai, comanda speciala facuta de
picii mei dupa ce au vazut aseara pozele tale :hello:

Cu aluat cu branza inca nu i-am facut cred ca e delicios :-* .
Imagine postata

#5 Useril este offline   Mutti 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 16 January 2010 - 03:38 PM

E tare pufos , Carmen, si rapid. :-*

Geany , faini ti-au iesit . :hello:
Zoazorico , nu trebuie lasat la odihna , se prelucreaza imediat.

#6 Useril este offline   Bunny 

  • Iepure Sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 470
  • Inregistrat: 22-November 09

Postat 16 January 2010 - 04:07 PM

Simona, buna ideea, mai ales ca e cu aluat facut in casa :headbang: Multam!
Imperfecta by design

Blogul meu imperfect

Arata acest topic


Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi