Ingrediente pt o portie de aluat :
125 grame branza dulce
4 linguri de lapte
1 galnenus si o jumatate de albus ( eu am pus un ou mai mic)
4 linguri de ulei
o lingurita rasa de sare
250 de grame de faina
un praf de copt sau bicarbonat ( la mine in poza se vad amandoua ca nu ma hotarasem , inca , dar am pus praf de copt )
Intr-un castron am pus branza , ouale , laptele , uleiul si sarea si le-am amestecat cu o lingura.
Cantitatea de faina se imparte in 2 , jumatate de adauga peste maglavais:
Se amesteca bine:
Restul de faina se pune pe masa de lucru apoi se toarna aluatul deasupra:
Se framata aluatul:
Ia uitati-va ca gauri are:
Se poate folosi atat la tarte sarate , crenvusti in aluat cand si la dulciuri.
--------------------
Pagina 1 din 1
Aluat cu branza
#2
Postat 09 January 2010 - 10:29 AM
Si eu ador aluaturile cu branza in ele.Cu ricotta, mozarella , orice, branza sa fie. Au ceva deosebit.Am facut asta vara in Ro cu cremvusti si au fost foarte apreciati.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1