Forum Culinar: Rulada cu dovleac si nuca - Forum Culinar

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Rulada cu dovleac si nuca

#1 Useril este offline   taylor 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 258
  • Inregistrat: 26-November 09
  • Locationtorino

Postat 13 January 2010 - 06:20 PM

Imagine atasata: 195_ce5357b42a7444b1a4a812f1bc1021a2.jpg
avem nevoie de:
100 gr faina
200 gr zahar
150 gr dovleac dat pe razatoare mica si coapta( sa fie ca un piure)
3 oua
½ lingurita de bicarbonat
½ lingurita praf de copt
1 lingurita de scortisoara
Imagine atasata: 195_22ddb8e7cc590a0f2a84f289eb9e24f3.jpg
Batem ouale intregi pana a devenit spuma,adaugam zaharul
Imagine atasata: 195_bd7ae9c6e89b4a8028b983b21f8204d3.jpg
apoi adaugam piureul de bostan amestecand continuu
Imagine atasata: 195_2f3fc21b700763bdb7e425ca51d9bfaf.jpg
se adauga faina amestecata cu bicarbonatu,praf de copt si scortisoara
Imagine atasata: 195_c02227761dd20d9f351de3196b991bb0.jpg
compozitia se pune intr-o tava de 36/35 cm(cred ca merge si mai mica) captusita cu hartie de copt
il bagam in cuptorul preincalzit la 180° timp de 15min
Imagine atasata: 195_733da293388fdb9c3004b2725ac4a4d1.jpg
Scoatem de la cuptor
Imagine atasata: 195_967a24a40dac15fd4a51a7a7d3998912.jpg
rasturnam pe un servet umed si rulam incetisor.este foarte fraged si e pericol sa crape
Imagine atasata: 195_3cc438b0b7f08ae190b4ab583fdd6016.jpg
umplutura
200 gr frisca(eu am cumparat frisca lichida care contine zahar)
150 gr nuca macinata
se bate frisca pana devine vartoasa
Imagine atasata: 195_cf6d2b8df20256af9a1b57ca9865bd7a.jpg
se adauga nuca macinata
Imagine atasata: 195_106de0415ec6341e3dd8c63357a238ba.jpg
asa arata crema
Imagine atasata: 195_338df97cae908dfe29eac3df65bc1c4c.jpg
se deruleaza rulada cu atentie si se scoate prosopul
Imagine atasata: 195_aa67e6478762a432ff5cd99a8c2a640a.jpg
se intinde crema
Imagine atasata: 195_76b7b345a15e9273d12669734c12e800.jpg
se ruleaza din nou cu mare atentie si se lasa 2 ore la rece
Imagine atasata: 195_a9e23239a28e22920bf3d96875ab90ad.jpg
se pudreaza cu zahar pudra
Imagine atasata: 195_591f669c9c13746d9ca26bd1e75254d5.jpg
Poarta-te cu altii asa cum ai vrea sa se poarte altii cu tine

#2 Useril este offline   taylor 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 258
  • Inregistrat: 26-November 09
  • Locationtorino

Postat 13 January 2010 - 06:21 PM

este foarte frageda si buna
Imagine atasata: 195_204830d8b0cecccf5e2a2d02ea0425cf.jpg
Poarta-te cu altii asa cum ai vrea sa se poarte altii cu tine

#3 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 13 January 2010 - 07:04 PM

Wow, ce bine arata! Si dovlecul e in aluat deci.Si ti-ai reparat aparatul foto si te-ai pus pe treaba.Brava! {SMILIES_PATH}/6.gif:D<" title="arms" />

#4 Useril este offline   9Ramy9 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 671
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationItalia

Postat 13 January 2010 - 08:56 PM

Arata super,e de incercat combinatia bostan si nuca in rulada.Am incercat si ruladele tale in 3 culori si au iesit bune,sper cat de curand sa incerc si asta dar cu poza de data asta.

#5 Useril este offline   taylor 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 258
  • Inregistrat: 26-November 09
  • Locationtorino

Postat 14 January 2010 - 03:26 PM

Eataly a spus:

Wow, ce bine arata! Si dovlecul e in aluat deci.Si ti-ai reparat aparatul foto si te-ai pus pe treaba.Brava! {SMILIES_PATH}/6.gif:D<" title="arms" />


in sfarsit mi l-au reparat :D este foarte bun si nu se simte dovleacul.
Poarta-te cu altii asa cum ai vrea sa se poarte altii cu tine

#6 Useril este offline   taylor 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 258
  • Inregistrat: 26-November 09
  • Locationtorino

Postat 14 January 2010 - 03:32 PM

9Ramy9 a spus:

Arata super,e de incercat combinatia bostan si nuca in rulada.Am incercat si ruladele tale in 3 culori si au iesit bune,sper cat de curand sa incerc si asta dar cu poza de data asta.



ma bucur ca ti-a placut ruladele.cred ca dovleacul il face mai fraged si fiind piure nu se simte gustul prea tare.mie mi-a placut .
incearca si apoi sa-mi spui daca ti-a placut :D
Poarta-te cu altii asa cum ai vrea sa se poarte altii cu tine

#7 Useril este offline   Issis 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 170
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationTargoviste

Postat 14 January 2010 - 03:52 PM

Arata grozav, iar eu am dovleac in frigider. Nu am inteles bine: dovleacul trebuie sa fie copt/fiert sau se rade dovleac crud??

#8 Useril este offline   taylor 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 258
  • Inregistrat: 26-November 09
  • Locationtorino

Postat 14 January 2010 - 04:29 PM

Issis a spus:

Arata grozav, iar eu am dovleac in frigider. Nu am inteles bine: dovleacul trebuie sa fie copt/fiert sau se rade dovleac crud??

dovleacul crud se da pe razatoarea mica si se fierbe intr-o oala sa mai scada din zeama.se lasa la racit si apoi se pune in compozitie.
sper ca m-am facut inteleasa :notworthy: daca mai ai intrebari nu ezita sa-mi spui.
Poarta-te cu altii asa cum ai vrea sa se poarte altii cu tine

#9 Useril este offline   Issis 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 170
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationTargoviste

Postat 14 January 2010 - 04:38 PM

taylor a spus:

Issis a spus:

Arata grozav, iar eu am dovleac in frigider. Nu am inteles bine: dovleacul trebuie sa fie copt/fiert sau se rade dovleac crud??

dovleacul crud se da pe razatoarea mica si se fierbe intr-o oala sa mai scada din zeama.se lasa la racit si apoi se pune in compozitie.
sper ca m-am facut inteleasa :notworthy: daca mai ai intrebari nu ezita sa-mi spui.


Ok. Am inteles. Imi place mult ideea acestei rulade. Mersi mult! o sa fac 2 rulade pentru week-end - ca vom fi mai multi.

#10 Useril este offline   Issis 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 170
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationTargoviste

Postat 17 January 2010 - 03:59 PM

Am facut rulada. E parfumata se delicata! Multumesc pentru reteta! Iata si dovada:

Imagine atasata: 207_54a9448e24635aa50839288567a97918.jpg

#11 Useril este offline   taylor 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 258
  • Inregistrat: 26-November 09
  • Locationtorino

Postat 18 January 2010 - 09:45 PM

ma bucur ca ai incercat reteta si ti-a placut! ti-a iesit foarte faina!
Poarta-te cu altii asa cum ai vrea sa se poarte altii cu tine

#12 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,075
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 19 January 2010 - 11:12 PM

Arata superb ruladele voastre!

#13 Useril este offline   9Ramy9 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 671
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationItalia

Postat 26 January 2010 - 05:35 PM

Am facut si eu rulada ta,dar cum nu ma aprovizionasem cu tot ce-mi trebuie,adica nuci in cantitatile date,ci numai o punguta de 70 grame aveam in casa,am improvizat, cu 3 feluri de umpluturi.Una cu nuca si frisca,alta cu nutella si frisca,si cea verde nuca de cocos cu sirop de menta si cu frisca.Multumesc pentru reteta,e foarte buna si usor de facut.

Imagini atasate

  • Imagine atasata: 213_a816cc156a264e9bb1105008210a257f.jpg
  • Imagine atasata: 213_bf5ef11e788cb5c450cbf13787be2189.jpg
  • Imagine atasata: 213_88daa3812a52b4db56d2da62c663ffc7.jpg


#14 Useril este offline   taylor 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 258
  • Inregistrat: 26-November 09
  • Locationtorino

Postat 27 January 2010 - 08:45 PM

am stiut eu ca o sa-ti placa :cheers: a iesit buna combinatia cu nutela si frisca!?
Poarta-te cu altii asa cum ai vrea sa se poarte altii cu tine

#15 Useril este offline   9Ramy9 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 671
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationItalia

Postat 28 January 2010 - 10:28 PM

taylor a spus:

am stiut eu ca o sa-ti placa =)) a iesit buna combinatia cu nutela si frisca!?

Buna?nuuuuu.FOARTE BUNA.Eu ca sunt o iubitoare a ciocolatei,da. :lol:

#16 Useril este offline   taylor 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 258
  • Inregistrat: 26-November 09
  • Locationtorino

Postat 29 January 2010 - 03:33 PM

ador ciocolata,dar foarte curios... nu-mi place deloc nutela :pupic:
Poarta-te cu altii asa cum ai vrea sa se poarte altii cu tine

Arata acest topic


Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi