asa ca...
ingrediente:
1 conopiduta
1 morcov
1/2 patrunjel
1/4 telina
2 cepe
3 piepti de pui nu fff mari
4 lg smantana
2 galbenusuri
frunze de patrunjel de la congelator
3 lg de ulei
sare si piper
am tocat marunt toate cele de mai sus iar conopida am desfacuto "pomisori" mici ,iar coditele,fiind crude leam taiat si pe ele
am pus ceapa in ulei la calit
am pus peste ea patrunjelul si telina,apoi morcovul
am lasat la calit 2 minute apoi am pus pieptul de pui
cand sia schimbat culoarea am pus conopida apoi am pus supa de gaina (facuta din cateva oase si putina piele de gaina adevarata,batrana,aia care impreuna cu morcovul fac supa buna tongue.gif )
am lasat sa fiarba si cand au fost toate fierte am pus sare
apoi am pregatit smantana cu galbenusuri si putin piper
am amestecat bine smantana cu galbenusurile si piperul si am luat cate putin din ciorba si am pus la smantana
ciorba fiind gata,am stins focul si am turnat smantana apoi patrunjelul deasupra
si o portie pt voi
si un detaliu...