Forum Culinar: Foi de brick cu ton si cascaval - Forum Culinar

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Foi de brick cu ton si cascaval

#1 Useril este offline   julix_2007 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 1,244
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 18 January 2010 - 10:39 PM

Foi de brick cu ton si cascaval (cantitatile sunt stabilite de mine, pentru ca ce cantitati erau acolo mi s-au parut prea putine pentru a umple o jumatate de foaie)

- 3 cutii de ton in suc propriu, bine scurs
- 150 gr cascaval ras
- 1 ceapa medie tocata marunt
- patrunjel tocat marunt
- sare, piper dupa gust (lipsesc din fotografia de grup, ca am uitat sa le trag in poza)

Se poate pune si ou, eu nu am pus pe motiv de calorii.Imagine atasata: 114_4a13b941c4d11f823af4353b8d13a20e.jpg

tonul se scurge foarte bine si se marunteste (eu am avut ton bucati), ceapa se toaca marunt, cascavalul se da prin razatoarea mare, patrunjelul se toaca, se puningredientele la un loc, se amesteca bine si se potrivesc de sare si piper.Imagine atasata: 114_3bb9707de46bcab09e7786c0f2cb2d48.jpg

Imagini atasate

  • Imagine atasata: 114_ed67c84604d89a51cc26a7aa7698ef87.jpg


#2 Useril este offline   julix_2007 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 1,244
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 18 January 2010 - 10:46 PM

Imagine atasata: 114_2b58b4fb8cf73f222bd5f9371adfe050.jpgImagine atasata: 114_b86816ad765485e1bc97d2ce74f403b2.jpgImagine atasata: 114_24a0372f9d689bb072e96510065e23d9.jpg

Pachetul de foi contine 10 foi foarte subtiri si fine, separate intre ele de hartie cerata, ca sa nu se lipeasca. Ca si consistenta, acestea par a fi niste foi dintr-un aluat de clatite, extrem de subtiri.Imagine atasata: 114_cc9d7a6a8c1dfc291ff9e90108bc14cf.jpg

Foaia se pliaza in 2 si se taie cu un cutit subtire, bine ascutit.Imagine atasata: 114_b181708458fd31c71fcbf96f6aebda52.jpg

Se pune o lingura buna din compozitia rezultata, la unul dintre capete, se aduc marginile spre interior, ca la sarmale, si se ruleaza (la fel ca la sarmale).Imagine atasata: 114_833ef515fe956a3e3ce1f8ca5f62dd6b.jpgImagine atasata: 114_810b3fba603adbe082c1e707ebe037b7.jpgImagine atasata: 114_f42d2e7d36a635bd147c8f510a92e85c.jpgImagine atasata: 114_ed0fab3a14d530fc3a153365be615537.jpg

#3 Useril este offline   julix_2007 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 1,244
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 18 January 2010 - 10:49 PM

La fel se procedeaza cu toate jumatatile de foi. Ies 20 de bucati.Imagine atasata: 114_39cc2ca027d0cef81d0d4d37b0ea43a3.jpg

Intr-o tigaie pune putin ulei si prajim rulourile astfel obtinute. Se prajesc pe ambele parti, nu prea mult, pentru ca se ard.Imagine atasata: 114_4e94d6200cbef79fe71150eac731970d.jpg

Se scot pe farfurie si se servesc ca atare. Nu e nevoie sa fie scoase pe servetele de hartie, pentru ca se prajesc in ulei destul de putin. Atentie nu puneti ulei mult, pentru ca trag uleiul foarte repedeImagine atasata: 114_fa66d6f7d5ebe24589a80830496cd302.jpg.

Nelipsita sectiune:Imagine atasata: 114_8ff7aaa762b949f3d794febcd961050d.jpg

Arata acest topic


Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi