*2 catei de usturoi
*6 fileuri de ansoa(acciughe)
*capere
*masline
*sos de rosii(eu am folosit pomodori pelati în suc propriu)
*ulei de masline
*1 lingura busuioc tocat(fac.)
În timp ce apa pentru paste fierbe,începem cu prepararea sosului.
Rumenim usturoiul ( l-am taiat felii)împreuna cu ansoa,pîna acestea se topesc,dupa care adaugam sosul de rosii(am maruntit rosiile depielitate cu scula de facut piure de cartofi ),si turnam peste.Eu am pus în sos si o lingura de busuioc tocat din congelator.Sper ca nu ma cearta Adriana!Lasam un fert de ora sa fiarba,apoi adaugam maslinele si caperele(am folosit masline coapte natural-"neînegrite"- si capere sub sare.
Mai lasam vreo 5 minute la fiert,dupa care adaugam pastele fierte al dente si scurse de apa.
Amestecam pastele cu sos.
Usor de realizat,si foarte gustos.
Grazie,Sorella
1-maslinele mele au fost cu sîmburi,ca asa îmi plac mie mai mult
2-pun doar cîteva capere,ca ai mei nu le suporta.Din farfuriile lor,le pescuiesc,si le azvîrl în farfuria mea