Am folosit 5 oua (din pacate, nu-s de taran, ci-s cumparate de la magazin), niste patè din ficat de porc (facut de mine :mrgreen: ), un pic de maioneza, iar la ornat am folosit gogosari murati de maica-mea in toamna, marar proaspat si-un alt ou (fiert separat).
Am fiert ouale:
Galbenusul l-am dat pe razatoare, apoi am pus o bucata de unt si niste patè. Am presarat marar uscat si piper macinat:
Am amestecat totul bine si apoi am umplut jumatatile de oua fierte, peste care (initial), am presarat marar proaspat si-am ras un albus:
Da' mi se parea cam fara de culoare, asa ca am pus si bucatele de gogosar murat:
Mai de-aproape:
Foarte gustoase si satioase! Maioneza avea si niste urme de usturoi - in ultima vreme pui usturoi de fiecare data cand fac maioneza, capata un gust deosebit!
Pagina 1 din 1
Oua umplute
#2
Postat 21 January 2010 - 12:15 PM
Si eu fac mereu oua umplute. Alex al meu ar manca in nestire. Numai in poza nu le-am tras.
Si imi place sa fac si pateu. Tu cum faci pateul de ficat de porc? Eu il fierb,il tai bucatele, il dau prin masina de tocat impreuna cu putina ceapa calita usor. Dupa ce s-a facut pasta il frec cu putin unt, sare si pier dupa gust.
Si imi place sa fac si pateu. Tu cum faci pateul de ficat de porc? Eu il fierb,il tai bucatele, il dau prin masina de tocat impreuna cu putina ceapa calita usor. Dupa ce s-a facut pasta il frec cu putin unt, sare si pier dupa gust.
GEORGIA
#3
Postat 21 January 2010 - 02:37 PM
Giorgiana a spus:
Si eu fac mereu oua umplute. Alex al meu ar manca in nestire. Numai in poza nu le-am tras.
Si imi place sa fac si pateu. Tu cum faci pateul de ficat de porc? Eu il fierb,il tai bucatele, il dau prin masina de tocat impreuna cu putina ceapa calita usor. Dupa ce s-a facut pasta il frec cu putin unt, sare si pier dupa gust.
Si imi place sa fac si pateu. Tu cum faci pateul de ficat de porc? Eu il fierb,il tai bucatele, il dau prin masina de tocat impreuna cu putina ceapa calita usor. Dupa ce s-a facut pasta il frec cu putin unt, sare si pier dupa gust.
Vezi ca e link la inceputul postarii, catre patè-ul din ficat de porc, l-am pus si pe ala aici!
Arata acest topic
Pagina 1 din 1