Tort cu alune
#1
Postat 23 November 2009 - 12:09 AM
Ingrediente
6 albusuri
200 de gr de zahar
200 de gr de alune prajite
100 de gr de amidon din cartofi
Am amestecat zaharul cu alunele in Thermomix
Am batut spuma albusurile
Am amestecat cu foarte multa atentie si incet cele 2 compozitii
Am pus in tava
Am copt 45 de minute la 180°C
si servit la cafea
#2
Postat 24 November 2009 - 12:34 AM
#3
Postat 25 November 2009 - 11:20 AM
Adriana, super reteta, pe gustul meu Salvata! Multumesc!
#4
Postat 25 November 2009 - 12:16 PM
#5
Postat 25 November 2009 - 07:00 PM
#6
Postat 25 November 2009 - 11:24 PM
#7
Postat 26 November 2009 - 09:29 AM
dora a spus:
julix_2007 a spus:
raluca elena a spus:
Voi ma faceti sa cobor facaletul din cui
Asta e prajitura de mincat asa cum e, in nici un caz insiropata pentru ca iese o fleasca, fructele s-ar putea inlocui doar cu nuci in locul alunelor. Aici se maninca cu zabaione, pe care trebuia sa mi-l faca Bimby da' n-a putut saracul pentru ca n-aveam oua, adica aveam da' erau expirate de vreo saptamina si nu am indraznit sa le folosesc
Asta e parerea mea, nu va suparati pe mine si daca vreti sa faceti experimente va asumati intreaga raspundere
seima a spus:
Adriana, super reteta, pe gustul meu Salvata! Multumesc!
Vina sa te Ce ma bucur sa te revad.
laura laurentiu a spus:
Nu, e toata uscata, eu ar fi trebuit sa o mai las la copt doar 10 minute in plus ca a ramas un picut umeda in mijloc dar din cauza mea, imi pare rau ca nu stiu sa fac eu poza bine si nu se vede cum e, apoi eram si la preteni si acolo nu puteam sa m a desfasor mai mult la facut poze.
Important e sa se bata bine albusurile si sa se amestece apoi incetisor ca sa nu se dezumfle compozitia.
#8
Postat 26 November 2009 - 11:08 AM
#9
Postat 27 November 2009 - 11:26 AM
#10
Postat 27 November 2009 - 12:19 PM
taylor a spus:
Pai las-o pe nonna ta un picut si vii la o cafeluta si o feliuta
laura laurentiu a spus:
Cu copy/paste cum altcumva, doar nu crezi ca-s mai speciala decit ceilalti :laughing7:
#11
Postat 04 December 2009 - 09:24 PM
#12
Postat 05 December 2009 - 12:02 AM
mariette a spus:
Grija mare numai la batut bine albusurile si la amestecat sa nu se pleosteasca compozitia.
Acum ca tot se apropie Craciunul si se fac biscuiti albusul se poate amesteca cu zahar praf si eventual colorant si se face glazura pentru biscuiti sau fursecuri.