dora a spus:
Adriana spune-mi te rog cum este blatul asta?...e uscat sau are ceva umezeala?...s-ar comporta bine la insiropare?
julix_2007 a spus:
Adriana, foarte interesant tortul. Poate fi combinat si cu alte fructe, uscate si eventual glazurat, sau e prea sfaramicios?
raluca elena a spus:
Nebunie de tort,super usor de facut! dar eu ii trag si o glazura, neaparat de cioco, cind l-oi face!
Voi ma faceti sa cobor facaletul din cui
Asta e prajitura de mincat asa cum e, in nici un caz insiropata pentru ca iese o fleasca, fructele s-ar putea inlocui doar cu nuci in locul alunelor. Aici se maninca cu
zabaione, pe care trebuia sa mi-l faca Bimby da' n-a putut saracul pentru ca n-aveam oua, adica aveam da' erau expirate de vreo saptamina si nu am indraznit sa le folosesc
Asta e parerea mea, nu va suparati pe mine
![:love3:](https://www.artaculinara.ro/forums/public/style_emoticons/default/love3.gif)
si daca vreti sa faceti experimente va asumati intreaga raspundere
seima a spus:
Bun gasit tuturor!
Adriana, super reteta, pe gustul meu
![:)](https://www.artaculinara.ro/forums/public/style_emoticons/default/smile.gif)
Salvata! Multumesc!
Vina sa te
![Imagine postata](http://i17.photobucket.com/albums/b89/Adisor1/abbraccio.gif)
Ce ma bucur sa te revad.
laura laurentiu a spus:
Adriana, sunt convinsa ca e aromat la nebunie! Cum e mijlocul, mai umed?
Nu, e toata uscata, eu ar fi trebuit sa o mai las la copt doar 10 minute in plus ca a ramas un picut umeda in mijloc dar din cauza mea, imi pare rau ca nu stiu sa fac eu poza bine si nu se vede cum e, apoi eram si la preteni si acolo nu puteam sa m a desfasor mai mult la facut poze.
Important e sa se bata bine albusurile si sa se amestece apoi incetisor ca sa nu se dezumfle compozitia.