Forum Culinar: Filme - Forum Culinar

Salt la continut

• 61 Pagini +
  • « Prima
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Filme

#1121 Useril este offline   Lapshi one 

• Bucataras
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 4
  • Inregistrat: 23-January 20

Postat 23 January 2020 - 03:46 PM

seriale : Two and a half men si CSI New York :pupic: very funny, especially with the arrival of Ashton Kutcher

#1122 Useril este offline   Carmella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,244
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 26 January 2020 - 11:09 PM

Văzute la cinema anul ăsta: ”La cuțite” (Knives out), un polițist simpatic, ca de modă veche, ”Băieți răi pe viață”, semicomedie, multă acțiune, cam prea multă acțiune, genul de film în care ca să-l salveze pe unul omoară vreo 1000, iar azi am văzut ”1917”, film de război după povestirea bunicului regizorului, subiect simplu, dar jucat bine și regizat și filmat și mai bine.
Pe Netflix am văzut aseară 2 unul după altul, ”Un artist numit dezastru” (The disaster artist), apoi ”Florence” cu Meryl Streep, ambele filme avînd la bază aproximativ aceeași idee de subiect, dar plantate în zone diferite din toate punctele de vedere. Ambele sînt inspirate din realitate.

#1123 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,946
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationÉire

Postat 27 January 2020 - 11:47 AM

Vezi postareaCarmella, la 26 January 2020 - 11:09 PM, a spus:

Văzute la cinema anul ăsta: ”La cuțite” (Knives out), un polițist simpatic, ca de modă veche, ”Băieți răi pe viață”, semicomedie, multă acțiune, cam prea multă acțiune, genul de film în care ca să-l salveze pe unul omoară vreo 1000, iar azi am văzut ”1917”, film de război după povestirea bunicului regizorului, subiect simplu, dar jucat bine și regizat și filmat și mai bine.
Pe Netflix am văzut aseară 2 unul după altul, ”Un artist numit dezastru” (The disaster artist), apoi ”Florence” cu Meryl Streep, ambele filme avînd la bază aproximativ aceeași idee de subiect, dar plantate în zone diferite din toate punctele de vedere. Ambele sînt inspirate din realitate.

Si eu l-am vazut sambata. Mi-a placut, film bun
Tot sambata am vazut Alladin cel nou, cu Will Smith - amuzant si relaxant Imagine postata
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#1124 Useril este offline   Carmella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 01 February 2020 - 12:32 AM

Chiar acum am terminat de văzut Charleston, bine-nțeles pe Netflix. E extraordinar! Producție româno-franceză. Mi-a plăcut mult de tot.

#1125 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 18 February 2020 - 01:04 PM

"Marriage Story" daca nu l-ati vazut.O Scarlett de milioane.L-am tot ocolit, crezand ca-i greoi, dar nu.Un curcubeu de sentimente, de tot felul.

#1126 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,422
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 18 February 2020 - 04:25 PM

Am vizionat " Parasite " peste weekend.
Foarte bun si il recomand.

Aceasta postare a fost editata de Wowerful: 18 February 2020 - 04:26 PM

#1127 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,995
  • Inregistrat: 04-December 09
  • LocationAcasa

Postat 18 February 2020 - 06:18 PM

Vezi postareaWowerful, la 18 February 2020 - 04:25 PM, a spus:

Am vizionat " Parasite " peste weekend.
Foarte bun si il recomand.

Da, si eu tot acum in weekend l-am vazut si mi-a placut mult!

#1128 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • LocationTorino

Postat 18 February 2020 - 08:08 PM

Abia astept sa-l vad si eu!

#1129 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 23 February 2020 - 10:31 AM

Vezi postareaEataly, la 18 February 2020 - 01:04 PM, a spus:

"Marriage Story" daca nu l-ati vazut.O Scarlett de milioane.L-am tot ocolit, crezand ca-i greoi, dar nu.Un curcubeu de sentimente, de tot felul.

L-am vazut si eu aseara, Lilly. Mie mi s-a parut foarte greoi, adica greu de digerat...dar na, eu l-am vizionat dintr-o perspectiva subiectiva. Scarlett a jucat impecabil dar si tipul mi s-a parut foarte bun. Intr-adevar provoaca o paleta foarte larga de reactii si emotii... Dupa mine insa cel mai fain rol facut de Scarlett e ala din Under the skin. Bine, nu i-am vazut toate filmele.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#1130 Useril este offline   Carmella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 23 February 2020 - 01:04 PM

Înainte de Oscaruri îmi scrisesem și eu părerea pe Facebook despre Marriage Story, așa că o preiau și aici. Ar fi multe de zis, dar deocamdată atît :sad3:
Am văzut că Marriage Story e nominalizat la Oscar, n-am nimic contra ideii să-l și obțină, e un film foarte bun. Doi actori frumoși și interesanți joacă perfect rolurile unor oameni obișnuiți, oameni care nu-s actori și a căror viață nu e un film. Oameni despre care îți spui că se potrivesc și că ar putea să trăiască fericiți pînă la bătrînețe... ar putea dacă, cum zice vorba, unul dintre ei nu ar fi proastă. Am citit mai demult ce scria un terapeut de cuplu: la finalul filmului ”Podurile din Madison County”, pe care-l vedea într-o sală de cinema, s-a auzit un prelung oftat colectiv, iar el s-a gîndit ”nu o să șomez niciodată!” 🙂 Asta mi-a venit în minte citind comentariile despre film de pe facebook. Lumea vedea în general dragoste și voia happy end, într-un caz în care cel mai bun lucru care s-ar fi putut întîmpla între acele persoane era să se mute în colțuri diferite de lume. Toată lumea a stat cu gura căscată sau chiar a lăcrimat la dialogul lor emoțional dinspre final, care i-a impresionat pe mulți, dar foarte puțini cred că au acordat aceeași atenție primei discuții a ei cu avocata, care după mine-i cheia a tot ce i-a adus pînă în momentul ăla, și a dat direcția a ceea ce a urmat. Oricît de mult ne dorim, nu orice film cu 2 oameni care au făcut un copil este de dragoste, iar pentru mine mai happy end ca despărțirea lor nu putea exista. Cam cinic, nu?

Am mai văzut la cinema The Gentlemen, tradus Gangsteri cu stil, Richard Jewell, m-a întristat, ce rea e lumea asta cu ăia buni, Păsări de pradă și fantastica Harley Quinn, pe Netflix am văzut The Departed (tradus Cîrtița), Bel Ami, Lady Bird... din ce îmi aduc aminte și mi-a plăcut.
Azi era zi de film la cinema, dar sînt numai prostii ca filme noi, cred că renunțăm, din păcate.

#1131 Useril este offline   Carmella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 24 February 2020 - 07:35 PM

Am uitat să zic de ”Castelul de sticlă” de pe Netflix, iar ieri am văzut American Factory, documentar, extraordinar, de altfel a luat și Oscarul de anul ăsta pentru film documentar.

#1132 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 25 February 2020 - 06:12 PM

Vezi postareaCarmella, la 23 February 2020 - 01:04 PM, a spus:

Înainte de Oscaruri îmi scrisesem și eu părerea pe Facebook despre Marriage Story, așa că o preiau și aici. Ar fi multe de zis, dar deocamdată atît :occasion14:
Am văzut că Marriage Story e nominalizat la Oscar, n-am nimic contra ideii să-l și obțină, e un film foarte bun. Doi actori frumoși și interesanți joacă perfect rolurile unor oameni obișnuiți, oameni care nu-s actori și a căror viață nu e un film. Oameni despre care îți spui că se potrivesc și că ar putea să trăiască fericiți pînă la bătrînețe... ar putea dacă, cum zice vorba, unul dintre ei nu ar fi proastă. Am citit mai demult ce scria un terapeut de cuplu: la finalul filmului ”Podurile din Madison County”, pe care-l vedea într-o sală de cinema, s-a auzit un prelung oftat colectiv, iar el s-a gîndit ”nu o să șomez niciodată!” 🙂 Asta mi-a venit în minte citind comentariile despre film de pe facebook. Lumea vedea în general dragoste și voia happy end, într-un caz în care cel mai bun lucru care s-ar fi putut întîmpla între acele persoane era să se mute în colțuri diferite de lume. Toată lumea a stat cu gura căscată sau chiar a lăcrimat la dialogul lor emoțional dinspre final, care i-a impresionat pe mulți, dar foarte puțini cred că au acordat aceeași atenție primei discuții a ei cu avocata, care după mine-i cheia a tot ce i-a adus pînă în momentul ăla, și a dat direcția a ceea ce a urmat. Oricît de mult ne dorim, nu orice film cu 2 oameni care au făcut un copil este de dragoste, iar pentru mine mai happy end ca despărțirea lor nu putea exista. Cam cinic, nu?

Te referi la ea ca a fost fraiera?
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#1133 Useril este offline   Carmella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 25 February 2020 - 09:41 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 25 February 2020 - 06:12 PM, a spus:

Vezi postareaCarmella, la 23 February 2020 - 01:04 PM, a spus:

Înainte de Oscaruri îmi scrisesem și eu părerea pe Facebook despre Marriage Story, așa că o preiau și aici. Ar fi multe de zis, dar deocamdată atît :occasion14:

Te referi la ea ca a fost fraiera?

M-am folosit de gluma aia că mi s-a părut amuzantă, nu aș numi-o chiar fraieră sau proastă, dar cu siguranță dacă ar fi fost o persoană reală și se afla în situația aia aș considera că greșește dorindu-și cai verzi pe pereți în timp ce totul era relativ bine pentru acea vîrstă a relației, pentru contextul în care se aflau, pentru tot ce reprezenta relația lor. Ai un copil, un soț care-și face cu plăcere și succes munca, zici că-l iubești, te iubește măcar aparent, ai o meserie, și deodată te apucă dorința de mai bine și vrei recunoaștere, vrei să ieși tu în față sau deasupra, lumea să te valorizeze pentru ce ești tu, nu ca soție a lui, și te duci să-ți cauți independența asta ca recunoaștere, repet, nu că te ținea cineva legată pînă atunci. Cam de asta consider că cine a stricat homeostazia în relația lor a fost ea, apoi cu apariția avocatei lucrurile au luat-o razna la cel mai propriu mod, și e exact ceea ce se întîmplă în realitate. Bunele intenții de a divorța amiabil atunci cînd există și copii se reduc la 0 în... nu am o statistică, dar din ce am aflat la diverse dezbateri comune justiție + direcția de protecția copilului + psihologi consilieri în cazuri de divorț, probabil că asta se întîmplă în peste 95% dintre cazuri. Exact ca în expresia ”și-a băgat dracu coada”, așa observi că se întîmplă ceva cu oamenii ăștia cînd ajung pe mîna avocaților.

#1134 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 26 February 2020 - 08:09 AM

Aaaam inteles acum, da. Eu cred ca problema ei cea mai mare, asa cum am vazut eu filmul, a fost ca nu a stiut sa isi identifice mai din timp dorintele si visele proprii (dar cred ca asta face parte din sacrificiul inerent pe care o femeie il face intr-o relatie, lucru conditionat partial de psihologia feminina si partial de cutumele societatii din care face ea parte) si, daca a® (fi) facut-o, nu a comunicat clar partenerului si nu a incercat sa ajunga cu el la o cale de mijloc. Pe de alta parte, tipul e foarte absorbit de el insusi si munca lui...Si gata, nu mai spun nimic, ca am spoiled destul pe aici. Una peste alta, filmul, adica intriga lui, mi s-a parut destul de anost...
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#1135 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • LocationTorino

Postat 26 February 2020 - 09:47 PM

Uite cum arta(in cazul asta un film), atinge in noi "tastatura" sentimentelor.

Eu-s cea care plange la filme cu animale(includ desenele animate), prefer filmele horror(da, alea cu sange pe ecran), SF si fantasy.

Dar in fata unui joc actoricesc de nota 10(dupa mintea mea), ma ridic in piciare si aplaud chiar daca sunt acasa in pat.😂🤣

#1136 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 27 February 2020 - 09:47 AM

Scarlett este unul din idolii mei, mi se pare o femeie fascinanta si o actrita foarte versatila si talentata. Este teribil de frumoasa si senzuala ... as imparti-o cu al meu de vreo cateva ori Imagine postataImagine postata
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#1137 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 27 February 2020 - 09:49 AM

Vezi postareaLapona Enigel, la 27 February 2020 - 09:47 AM, a spus:

as imparti-o cu al meu de vreo cateva ori Imagine postataImagine postata

=)) uuu, baby!

#1138 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 27 February 2020 - 09:57 AM

Vezi postareamoatza, la 27 February 2020 - 09:49 AM, a spus:

Vezi postareaLapona Enigel, la 27 February 2020 - 09:47 AM, a spus:

as imparti-o cu al meu de vreo cateva ori Imagine postataImagine postata

=)) uuu, baby!

Imagine postata Imagine postata
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#1139 Useril este offline   Carmella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 February 2020 - 01:34 PM

Am uitat să mai menționez foarte multe filme românești văzute pe Netflix, voi fi mereu fan înfocat al cinematografiei românești, multe dintre filme ar merita Oscarul fără niciun dubiu, dacă ar fi promovate mai bine, dacă s-ar putea ca din producerea lor să se scoată și bani etc. Ieri am văzut Ursul, am avut o dispoziție de a mă amuza teribilă și am rîs copios la el, deși nu e chiar o comedie, mai demult am văzut un Un om la locul lui, De ce eu?, Bacalaureat, Să nu ucizi... probabil mai multe, dar de astea îmi aduc aminte acum.

#1140 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 28 February 2020 - 08:49 AM

Vezi postareaGeany, la 27 February 2020 - 04:09 PM, a spus:

Aaaa!! am uitat sa va mai spun ceva ce ma tot tin sa va zic mai demult ...inca nu am despodobit bradul de craciun =)) =)) ...si nu e din lene sau lipsa de timp ci ca eu si Ale' nu ne induram,tot il ducem pe domnul Geany' cu presul....''cica in w.e''..nush'inca, care w.e... =))

Eu am urmarit la stiri un reportaj despre Berlinala care vine si despre filmele care sunt pe lista. Am vazut cateva titluri foarte interesante. Acum sa vad unde le pot viziona.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

Arata acest topic

• 61 Pagini +
  • « Prima
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou