Forum Culinar: Filme - Forum Culinar

Salt la continut

• 61 Pagini +
  • « Prima
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Filme

#641 Useril este offline   La-Chef-A 

• La-Chef-A
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,289
  • Inregistrat: 09-July 10
  • LocationKitchen

Postat 20 November 2012 - 03:40 PM

Vezi postareaMaya, la 20 November 2012 - 03:08 PM, a spus:

Un alt film care l-am vazut demult si mi-a placut mult, desi doar un TV film, este The Sunset Limited.
L-ai vazut?

Nope, mac' sa il caut.

#642 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 26 November 2012 - 02:48 PM

L-am vazut acum cateva zile, frumos, emotionant, dureros.Genul ala de film pe care eu il ador, un cocktail emotional de la inceput pana la sfarsit.

De rouille et d'os sau Rust and Bone sau la italieni Un sapore di ruggine e ossa.

#643 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • LocationGermany

Postat 26 November 2012 - 05:59 PM

Nu stiu daca am voie sa comentez un film pe jumatate (si un pic) vazut, dar... Skyfall e jenant de plictisitor!
Ori eu sînt întoarsa de la tzîtza, ori asta e cel mai plictisitor JB-007 al tuturor timpurilor...
Am vazut acu' doua zile si recomand Monsieur Lazhar. Mi-a placut.

http://www.youtube.c...h?v=gjNCkxnT-xE

-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#644 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,772
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 26 November 2012 - 06:11 PM

Vezi postareaMaya, la 26 November 2012 - 05:59 PM, a spus:

Nu stiu daca am voie sa comentez un film pe jumatate (si un pic) vazut, dar... Skyfall e jenant de plictisitor!
Ori eu sînt întoarsa de la tzîtza, ori asta e cel mai plictisitor JB-007 al tuturor timpurilor...

Maya, give me five Imagine postata
N-am prea apucat azi să scriu, dar fix asta vroiam să scriu și eu. Noi n-am rezistat mai mult de nici nu știu... 25 de minute. I-am și spus soțului că ăsta ar fi fost un film la care aș fi ieșit din sală și aș fi plâns după bani dacă mergeam la cinema :blink:
Și acum, pe măsură ce scriu, imi dau seama că nici n-am apucat să-l văd pe Bardem blond :sm2: N-am ajuns până acolo...

#645 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 26 November 2012 - 06:13 PM

Vezi postareaboni, la 26 November 2012 - 06:11 PM, a spus:

Și acum, pe măsură ce scriu, imi dau seama că nici n-am apucat să-l văd pe Bardem blond :sm2: N-am ajuns până acolo...

Eu am ajuns, dar nici el n-a mai putut salva plictiseala :blink:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#646 Useril este offline   Rain 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 472
  • Inregistrat: 19-January 10

Postat 26 November 2012 - 08:02 PM

Noi am vazut "Rise of the Guardians". Super fain,placut la toata familia:).

http://www.youtube.c...&feature=relmfu
Enjoy the silence!

#647 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 26 November 2012 - 08:16 PM

Vezi postareaRain, la 26 November 2012 - 08:02 PM, a spus:

Noi am vazut "Rise of the Guardians". Super fain,placut la toata familia:).

http://www.youtube.c...&feature=relmfu

Aaaa, si eu o sa ma uit la el neaparat! :D
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#648 Useril este offline   Ellani 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,352
  • Inregistrat: 21-August 11

Postat 27 November 2012 - 01:09 PM

Eu ,ca sa nu stea televizorul degeaba,am mai vazut 2 comedii, light di tat,fara pretentii mari,dar cum le zic eu,bune de relax total,cand nu vreau sa ma 'incordez' deloc la ce vad.

Chasing Liberty

http://www.youtube.c...h?v=uG0lPonk8J4

si

50 first dates

http://www.youtube.c...h?v=ErjP5xMTc8I

Amu tre' sa cat din ce-ati mai recomandat voi pe-aici.

#649 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 02 December 2012 - 07:06 AM

http://www.youtube.c...h?v=hWnAqFyaQ5s
:)

#650 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,608
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 02 December 2012 - 11:12 AM

Hahahahah, ori io-s intoarsa Maya!

L-am vazut vineri la cinema, coloana sonora originala. Mi-a placut, da! Exact genul de film potrivit vineri seara dupa o saptamana luuuuunga si plina de audituri. M-a deconectat total de la realitate. Place ca:
- pastreaza traditiile si atmosfera bondiana
-design frumos, metaforic si alegoric de la inceput - naspa insa ca stia toata lumea ca el nu moare
- suuuuper views Shanghai, Turcia-Istambul, , plaja turceasca si barurile, faza cu concursul de beut tare! Londra - excelente privelisti; puteti in timpul filmului sa faceti si un mic joculet: acolo-am fost, aha uite St. Pauls's Cathedral si mai la dreapta era...aaa. Iote Moscheea Sofia si in hotelul ala in Shanghai parc-as petrece-o noapte si peisajele nordice insulare, in special in anotimpul rece, f-f-f-f-f-aaain
- daca v-au placut de copchii urmaririle cu masini, cu alea alea: misto cursa cu motoriete, ca si aia din Bourne's legacy, de altfel :-*
- Adorabil Bondul! Fantastic actor si barbat! Fantastic cat poate face alura dintr-un barbat care nu e neaparat frumos :-*
- Foarte misto rolul nerd-ului , hi hi !
- Bardem este ge-ni-al, ca in toate rolurile de rai si urati :hug:
- Cea mai tare replica a filmului: "Welcome to...!" Nu zic, ca or mai fi care vor sa il vada :)
- efecte sonore faine!
- mi-a placut ca nu s-a exagerat cu efectele vizuale si s-a pus putin accent pe partea sentimentala :)
- the [ a se pronunta zi :-* ]car!!! mrrrrrrr, ce pisoi si cum mai toarce

Minusuri:
- luuuuuung, frate lung rau, ceea ce da ocazie la rontait cantitati considerabile de nachos & cou
- nu am inteles de ce Bond girl a fost asa de ridicata in slavi...aparitie minimala din pacate insa fata efrumoasa si foarte expresiva

Recomandare: mergeti si vedeti-l la cinema daca aveti ocazia
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#651 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 02 December 2012 - 03:21 PM

Si eu l-am vazut cu coloana de sonor originala. Pentru gustul meu cinefil, nici macar alura si chipul beaubondului cu tot cu hidosenia blondobardemiana, nu au reusit sa ma împinga sa ma uit mai departe. Pîna si atmosfera bondiana a avut suprafata zgîriata.

Cea mai tare faza din film pentru mine, este începutul începutului. Genericul! Melodia cîntata de Adele. În rest boooooorrrriing rau! De aia ti s-a parut lung :-*
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#652 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 02 December 2012 - 04:11 PM

Vezi postareaMaya, la 02 December 2012 - 03:21 PM, a spus:

Si eu l-am vazut cu coloana de sonor originala. Pentru gustul meu cinefil, nici macar alura si chipul beaubondului cu tot cu hidosenia blondobardemiana, nu au reusit sa ma împinga sa ma uit mai departe. Pîna si atmosfera bondiana a avut suprafata zgîriata.

Cea mai tare faza din film pentru mine, este începutul începutului. Genericul! Melodia cîntata de Adele. În rest boooooorrrriing rau! De aia ti s-a parut lung :-*

De ce, sau mai bine zis: ce expectative ai avut?
Eu m-am dus acolo dupa o vineri interminabila la finalul unei saptamani si mai interminabile, fara expectative, dar curioasa. Uitasem ca BArdem e in rolul lu' bad boy si cand l-am vazut prima data aparand zic, bah , io-l stiu p-ästa, da' cine e, cine e?
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#653 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 02 December 2012 - 04:35 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 02 December 2012 - 04:11 PM, a spus:

De ce, sau mai bine zis: ce expectative ai avut?

Expectativele mele se bazau în urma vizionarii alorlalte Bonduri :-*
Tu te-ai dus acolo deja încordata, iar filmul te-a relaxat, te-a scos din rutina încarcata... asa ca probabil te-ai multumit cu mai putina actiune si atmosfera bondiana. Pentru tine a fost suficient alura baiatului englez, privelistile frumoase, si mai cîteva aspecte, în cazul asta.
Eu în schimb asteptam încordata (dupa o zi relaxata cu Ahmed :-* ), iar începutul extrem de lent timp de o ora si ceva m-a teleportat pe insula Plictis :-*

Chestie de dispozitie pe moment, cred :hug:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#654 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 02 December 2012 - 05:38 PM

Evident, percepere subiectiva, deci suntem in sfera normalului. Cine e Ahmed? Dan stie de el? :pupic:
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#655 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 02 December 2012 - 05:50 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 02 December 2012 - 05:38 PM, a spus:

Cine e Ahmed? Dan stie de el? :-*

...deci Ahmed, e baiatul care ofera fetelor diamante (agentii din Saulheim sînt pe urmele sale :-* ).
Daca stie Dan de el? Hmmm... în orice caz, îl cunoaste :pupic:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#656 Useril este offline   Geomy 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 198
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 03 December 2012 - 11:09 AM

Vezi postareaEataly, la 26 November 2012 - 02:48 PM, a spus:

L-am vazut acum cateva zile, frumos, emotionant, dureros.Genul ala de film pe care eu il ador, un cocktail emotional de la inceput pana la sfarsit.

De rouille et d'os sau Rust and Bone sau la italieni Un sapore di ruggine e ossa.

tenchiu frumos pt recomndarea de mai sus!!
l'am vazut aseara si intradevar... caaaatamai caleidoscopul de sentimente m'au incercat, a fost un moment cand am vrut chiar sa si renunt cu nervii nervosi incordati, dar bine am facut ca nu :director:

#657 Useril este offline   Ellani 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,352
  • Inregistrat: 21-August 11

Postat 08 December 2012 - 03:43 PM

Ultimele fresh la care m-am uitat,desi-s cam 'vechisoare',deh' daca tot sunt cu 'clasicii eroi'.

Dante's peak,cu Pierce Brosnan. Efecte,emotii,suspans etc

http://www.youtube.c...h?v=3ksfYN4w80E

si

Hostage

http://www.youtube.c...h?v=aiv_-BBkToY

plin si asta de efecte,emotii si bineinteles ACTION,cum altfel,daca-i cu Bruce Willis ?

#658 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 08 December 2012 - 04:13 PM

Vezi postareaGeomy, la 03 December 2012 - 11:09 AM, a spus:

Vezi postareaEataly, la 26 November 2012 - 02:48 PM, a spus:

tenchiu frumos pt recomndarea de mai sus!!
l'am vazut aseara si intradevar... caaaatamai caleidoscopul de sentimente m'au incercat, a fost un moment cand am vrut chiar sa si renunt cu nervii nervosi incordati, dar bine am facut ca nu :notworthy:

multumesc de recomandare....l am vizionat
e excelent!

#659 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 17 December 2012 - 10:11 PM

Oooook, am tot asteptat sa aiba ea intai cuvantul dar vad ca nu se hotaraste, asa ca vin io cu gura mare. Asadar, mamzela Foxulescu si cu mine ne-am gandit ca e cazul sa ne mai dixtram si noi oleac, asa ca am cazut la intelegere sa ne dam o intalneala noi in Jermania ca sa mergem si noi sa vedem un film dom'ne...in Olanda :scratch: Bon, ne-am facut noi jenele, spranshenele, ne-am pus bombeul in masina si am plecat sa vizionam The Hobbit - An unexpected journey.
Gandul meu dupa primele 10 minute: "Bon, si actiunea cand incepe?" Dupa fro jiuma de ora, io catre colegu': "Dupa ce iesim de la film mergem la chinez?" El:" Nu cred ca ne mai dau aia mancare la ora aia!" Io ma uit patrat la el (filmul incepuse la orele 18.00). El: "Dureaza trei ore!" Io deja ma uitam in romburi.

Gata, predau microfonu'! Foxilica, treci la raport, sa nu spun eu tot sa influentez aciia lumea!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#660 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 18 December 2012 - 01:15 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 17 December 2012 - 10:11 PM, a spus:

Oooook, am tot asteptat sa aiba ea intai cuvantul dar vad ca nu se hotaraste, asa ca vin io cu gura mare. Asadar, mamzela Foxulescu si cu mine ne-am gandit ca e cazul sa ne mai dixtram si noi oleac, asa ca am cazut la intelegere sa ne dam o intalneala noi in Jermania ca sa mergem si noi sa vedem un film dom'ne...in Olanda :toothy9; Bon, ne-am facut noi jenele, spranshenele, ne-am pus bombeul in masina si am plecat sa vizionam The Hobbit - An unexpected journey.
Gandul meu dupa primele 10 minute: "Bon, si actiunea cand incepe?" Dupa fro jiuma de ora, io catre colegu': "Dupa ce iesim de la film mergem la chinez?" El:" Nu cred ca ne mai dau aia mancare la ora aia!" Io ma uit patrat la el (filmul incepuse la orele 18.00). El: "Dureaza trei ore!" Io deja ma uitam in romburi.

Gata, predau microfonu'! Foxilica, treci la raport, sa nu spun eu tot sa influentez aciia lumea!

Cica am stabilit sa mergem, sa vedem..... Care noi maica??? M-ati pus in fata faptului implinit, nici n-am avut timp sa zic bau, ca m-am si trezit la cinema. Nici ce film urma sa vedem nu stiam! :tongue3: Bine, ca dupa aia n-am vrut eu sa stiu titlul filmului inainte sa inceapa..... e alta mancare de peste! =))
M-au nimerit omuletii cu filmul ales, mi-a placut mult de tot! Efecte speciale, scene care s-ar fi meritat a fi vazute in 3D, lupte intre munti.... si gata, ca apoi va zic tot filmul! :floare:
Intr-adevar, a fost lung filmul, dar, din partea mea, putea fi si mai lung! Le astept pe urmatoarele!!!! :floare: Ca le-oi vedea tot in Olanda, ramane de vazut! =))

Arata acest topic

• 61 Pagini +
  • « Prima
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul