Forum Culinar: Filme - Forum Culinar

Salt la continut

• 61 Pagini +
  • « Prima
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Filme

#741 Useril este offline   Alexandru 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,370
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationParis, France

Postat 23 January 2013 - 01:38 PM

Vezi postareaEataly, la 23 January 2013 - 01:14 PM, a spus:

Noroc ca-s singura acasa. :floare:

:drunken:
Nu faceti aceeasi prostie de doua ori, sunt atat de multe prostii noi de facut!

#742 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 23 January 2013 - 02:59 PM

Vezi postareaAlexandru, la 23 January 2013 - 01:38 PM, a spus:

Noroc ca-s singura acasa. :D

:D

Visezi la cai verzi pe pereti? :floare: Sau cu ochisorii deschisi? :drunken:

#743 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 23 January 2013 - 03:48 PM

Si daca la asta am ras, la "The Impossible" am plans de m-am deshidratat ca o pruna uscata.
M-a prins intr-o faza hipersensibila si m-a lovit din plin.Ca un tzunami.
Noroc ca-s singura acasa. :D

Si daca tot taiem si masacram, eu pe Ben Afflek nu pot sa-l vad decat ca (ex)jucaria lui J Lo!Sorry man!

Eu nu-s singura, d'aia nu ma uit :drunken: Dar prind eu momentul, si numai bine mai îmi desfund si eu narile :floare:

Nici mie nu-mi place Ben si nici de JLo. Totusi Dogma m-a amuzat ( Affleck si Damon ) .

Foxyy, chiar asa, sa stii, ca anul asta am ajungem sa vedem mai multe filme de pe lista, decît în anii trecuti. Adevarat ca listele devin din ce în ce mai subtiri...

Alex, John dies at the end, vazut-am. Mai mult i-a placut omului decît mie. Vorba lui Lili, aveam o alta faza :D
A Late Quartet, abia astept sa-l vad! Îmi place "cvartetul" de numa', chiar si de Mark Ivanir, care e mai putin cunoscut din filme. Eu cum urmaresc o droaie de seriale, îl întîlnesc des. Mereu îmi plac rolurile sale. Philip Seymour Hoffman, îl ador, la fel si Chris Walken.
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#744 Useril este offline   W Mamadeus Paparotti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,263
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationKili-mangiamo

Postat 23 January 2013 - 03:55 PM

Mie imi placu Viata lui Treivirgulapaishpe :thumleft: .
Am fost curios apoi ce mi-a scapat - cam 30 % ?

http://www.psycholog...and-the-life-pi

M-a dezamagit Ana Karenina in schimb. A transformat romanul intr-un Vanity Fair teatralizat.
Prea voit inovator. Cateva gaselnite, unele momente frumoase, dar cu exceptia lui Stiva celelalte personaje mi s-au parut prost distribuite. In adolescenta mea fara internet, programe de televizor si filme am citit romanul de cateva ori. Sunt curios cat intelege din ultima ecranizare un tanar contemporan care nu mai pune botu sa citeasca 700+ de pagini.
"Bless this highly nutricious, microwaveable, macaroni and cheese dinner and the people who sold it on sale, Amen!" - Home Alone
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare

#745 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 23 January 2013 - 04:44 PM

Vezi postareaW Mamadeus Paparotti, la 23 January 2013 - 03:55 PM, a spus:

M-a dezamagit Ana Karenina in schimb. A transformat romanul intr-un Vanity Fair teatralizat.
Prea voit inovator. Cateva gaselnite, unele momente frumoase, dar cu exceptia lui Stiva celelalte personaje mi s-au parut prost distribuite. In adolescenta mea fara internet, programe de televizor si filme am citit romanul de cateva ori. Sunt curios cat intelege din ultima ecranizare un tanar contemporan care nu mai pune botu sa citeasca 700+ de pagini.

Vezi, de aia înca nu m-am îndemnat sa apas pe boton!
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#746 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 25 January 2013 - 12:38 PM

Si daca la asta am ras, la "The Impossible" am plans de m-am deshidratat ca o pruna uscata.
M-a prins intr-o faza hipersensibila si m-a lovit din plin.Ca un tzunami.

"The Impossible" l-am vazut si eu, m-ai facut curioasa, si la fel ca tine am plans de m-am deshidratat. Doamne, sa nu trecem niciodata prin asa ceva!

Eu singurul film vizionat la cinema 3D a fost Avatar si din cauza acelor ochelari, dupa terminarea filmului, eram ca beata, ametita, pentru mine nu a fost o experienta placuta. Sunt si o persoana care depinde de ochelari si cred ca din cauza asta am avut mici probleme, Alex nu a avut nimic.
GEORGIA

#747 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 25 January 2013 - 03:41 PM

Vezi postareaMaya, la 20 January 2013 - 03:16 PM, a spus:

Vezi postareaLapona Enigel, la 19 January 2013 - 10:07 PM, a spus:

Il parafrazam pe-al meu, cand pomenesc de...linkuri. Zice ca tre sa fiu loiala tarii mele adoptive si legilor ei Imagine postata

Na iarta-ma ca te împingeam la perzanie :D
(Da' pe pagina precedenta nu erai deutsche? :thumleft: :P )

- Poi in NRW e legal sa intrebi :D

Pisco, si mie imi placu Django, cred ca cel mai mult, din toate astea de pe lista de Oscar. Waltz, abia a primit un Oscar, zilele trecute Globul... poate cîstiga raliul si la Oscarul de anul asta :D

Am vazut Life of Pi. Poate nu am fost eu destul de profunda aseara, dar mie mi s-a parut... deloc bun. Primele 60 de minute se construieste povestea lejer, ca sa nu zic plictisitor. Urmatoarea ora... chiar mai plictisitoare.
Singura idee din film pe care am pastrat-o, este ca, daca ai de gînd sa calatoresti cu vaporul, înainte de sejur e bine sa convertesti la cel putin 3 religii, pentru a avea sanse mai mari de supravietuire... :) :D

Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#748 Useril este offline   W Mamadeus Paparotti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,263
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationKili-mangiamo

Postat 26 January 2013 - 06:21 PM

Am revazut pe YT Reconstituirea lui Pintilie.

Ma feresc cat pot de ierahii chiar si subiective, insa il recomand cu caldura ca pe unul dintre cele mai bune filme romanesti ever.
"Bless this highly nutricious, microwaveable, macaroni and cheese dinner and the people who sold it on sale, Amen!" - Home Alone
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare

#749 Useril este offline   Alexandru 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationParis, France

Postat 26 January 2013 - 10:17 PM

Vezi postareaMaya, la 23 January 2013 - 03:48 PM, a spus:

Alex, John dies at the end, vazut-am. Mai mult i-a placut omului decît mie. Vorba lui Lili, aveam o alta faza =))
A Late Quartet, abia astept sa-l vad! Îmi place "cvartetul" de numa', chiar si de Mark Ivanir, care e mai putin cunoscut din filme. Eu cum urmaresc o droaie de seriale, îl întîlnesc des. Mereu îmi plac rolurile sale. Philip Seymour Hoffman, îl ador, la fel si Chris Walken.

Ah, mai e o chestie care ma scoate din pepeni : filmele facute cu camera la umar. Cica ar da mai realist, dar pe mine ma ia cu ameteala, daca nu mai rau.
Exemplu flagrant : End of Watch. I-as pocni cu camera aia în cap. Si pe cameraman, si pe directorul artistic si pe regizor, de-a valma. :angryfire:

#750 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 26 January 2013 - 10:49 PM

Vezi postareaAlexandru, la 26 January 2013 - 10:17 PM, a spus:

Ah, mai e o chestie care ma scoate din pepeni : filmele facute cu camera la umar. Cica ar da mai realist, dar pe mine ma ia cu ameteala, daca nu mai rau.
Exemplu flagrant : End of Watch. I-as pocni cu camera aia în cap. Si pe cameraman, si pe directorul artistic si pe regizor, de-a valma. :angryfire:

Nici eu nu ma pot uita la filemele astea. Pur si simplu fac cu nervii cît vad trailerele =))

Apropos filmat. Posibil sa mai fi zis de cinshpe ori, dar The Assassination of Jesse James, este un film la care m-as uita doar pentru cum e filmat, chiar daca nu m-ar interesa actiunea.

http://www.youtube.c...h?v=sZxZUwRjXmU

Lili, acu' c-am amintit de filmul asta, mi-am adus aminte de Casey Affleck, fratale mai mic a lui Ben-JLo. Cît nu-mi place de Ben, atît de mult îmi place Casey. E un actor super!
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#751 Useril este offline   Alexandru 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationParis, France

Postat 27 January 2013 - 10:50 AM

Vezi postareaMaya, la 26 January 2013 - 10:49 PM, a spus:

Apropos filmat. Posibil sa mai fi zis de cinshpe ori, dar The Assassination of Jesse James, este un film la care m-as uita doar pentru cum e filmat, chiar daca nu m-ar interesa actiunea.

Cauta cu gogu "Roger Deakins" si ai sa te lamuresti.
În materie de filmat însa, tot Soy Cuba al lui Kalatozov ramîne referinta, în mare parte gratie lui Serghei Urusevski.

#752 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 27 January 2013 - 03:24 PM

Vezi postareaAlexandru, la 27 January 2013 - 10:50 AM, a spus:

Da, cunosc. Jesse James era un exemplu care mi-a venit în minte din prima. Îi cunosc întreaga filmografie. Pîna la Skyfall, care este singurul film din colectie la care am renuntat dupa 60 minute, le-am vazut si mi-au placut toate :)

Kalatozov, e putin înainte de vremea mea si nu am cunostinte prea stufoase despre capodoperele sale, dar o sa-l scormon pe Gogu ;)
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#753 Useril este offline   Alexandru 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationParis, France

Postat 27 January 2013 - 06:34 PM

Vezi postareaMaya, la 27 January 2013 - 03:24 PM, a spus:

Vezi postareaAlexandru, la 27 January 2013 - 10:50 AM, a spus:

Da, cunosc. Jesse James era un exemplu care mi-a venit în minte din prima. Îi cunosc întreaga filmografie. Pîna la Skyfall, care este singurul film din colectie la care am renuntat dupa 60 minute, le-am vazut si mi-au placut toate :)

Kalatozov, e putin înainte de vremea mea si nu am cunostinte prea stufoase despre capodoperele sale, dar o sa-l scormon pe Gogu :)

Daca nu-l gasesti, da-mi de stire. Grafic si tehnic vorbind este o capodopera. Continutul, mdeh, asa si asa, film de propaganda comunista, dar care nu s-a dovedit a fi pe gustul cenzurii sovietice. Deja un punct bun :scratch:

#754 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 27 January 2013 - 07:28 PM

Vezi postareaAlexandru, la 26 January 2013 - 10:17 PM, a spus:

Vezi postareaMaya, la 23 January 2013 - 03:48 PM, a spus:

Alex, John dies at the end, vazut-am. Mai mult i-a placut omului decît mie. Vorba lui Lili, aveam o alta faza :)

Exemplu flagrant : End of Watch. I-as pocni cu camera aia în cap. Si pe cameraman, si pe directorul artistic si pe regizor, de-a valma. :scratch:

Maitre, exact punctul meu de vedere, eu cand merg pe strada nu mi se clatina imaginea decat daca dau sa lesin sau sunt beata!! Altfel, eu daca ma uit inainte pe drum, chiar daca alerg, vad drept si neclatinat! Se pare ca noi avem o problema a aparatului vestibular si ne da vertij! Dar asa cum omul nu poate vedea filme in 3D din cauza problemelor cu ochii, dar el poate vedea filmul si 2D, eu n-am nicio scapare!! :)
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#755 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Postari: 8,680
  • LocationTorino

Postat 28 January 2013 - 11:26 AM

Vezi postareaAlexandru, la 22 January 2013 - 08:34 PM, a spus:

Admit fara probleme umorul unor replici dar mi se pare foarte insuficient sa faci un film doar în jurul lor.
Cum e criza si foamea e mare, actori de talent (ca Walken de pilda - "Maiden Heist" sau "5$/day") accepta sa faca filme alimentare. Trist.

Eu acu' incerc sa ma pun in locul lui Walken. :occasion15:

Ce fac? Accept un rol amuzant, usor, fara pretentii si smulg un zambet cuiva?
Sau accept un rol "cica" cu pretentii, cu conotatii psihologice, ca ultimul film al lui DeNiro, ala unde "cica"-i orb cu puteri de madam Omida.Nici nu-mi amintesc cum se cheama si nici nu ma obosesc sa-mi aduc aminte.

Cred ca Walken isi traieste pensionarea cu demnitate.

#756 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 28 January 2013 - 10:31 PM

Vezi postareaEataly, la 28 January 2013 - 11:26 AM, a spus:

Ce fac? Accept un rol amuzant, usor, fara pretentii si smulg un zambet cuiva?
Sau accept un rol "cica" cu pretentii, cu conotatii psihologice, ca ultimul film al lui DeNiro, ala unde "cica"-i orb cu puteri de madam Omida.Nici nu-mi amintesc cum se cheama si nici nu ma obosesc sa-mi aduc aminte.

Cred ca Walken isi traieste pensionarea cu demnitate.

Egal cum îsi traieste Walken pensionarea, îmi place sa-l vad, egal în ce "sunca" de film".
Proaspat vazut, Stand up guys, si vi-l recomand ( din nou cu Walken si Al Pacino, Arkin). E usor, amuzant. Deci mie mi-a placut
Urmeaza A Late Quartet :)

Deci pentru un pensionar, e foarte activ. Asta e cel putin al 3-lea film pe anul trecut... si tinînd cont ca parintii lui au trait unu aproape, iar celalalt chiar peste 100 de ani, o sa-l vedem probabil, înca vreo 30 de ani, prezent pe "perete" :)

http://www.youtube.c...h?v=NApJNjPTqZs
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#757 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Postari: 8,680
  • LocationTorino

Postat 28 January 2013 - 11:02 PM

In era digitala, sa vad un film(n-am vazut decat jumatate) ca timpul nu mi-a permis, sper maine sa vad cealalta jumatate un film ca "The Turin Horse" si sa raman lipita, ca hipnotizata de ecranul computerului, e mare lucru.

#758 Useril este offline   Ellani 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,352
  • Inregistrat: 21-August 11

Postat 28 January 2013 - 11:12 PM

Merci ,Maya pentru 'Django unchained'. :) Am stat ieri amandoi cu ochii lipiti de calculator si nici pranz nu ne-a trebuit pana nu l-am terminat de vazut,pranz care, normal,s-a transformat in cina.

#759 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 29 January 2013 - 08:58 AM

Am vazut aseara Lincoln. Cam ciudatel pentru gusturile noastre, nu ne-a atins in nici un fel la corazon. Ma asteptam sa fie mai "emotionant", facut mai altfel.... Vorbim de Lincoln, omul care a schimbat multe la vremea lui si care a ramas in istorie. Ma asteptam la un film in care Lincoln sa domine, cand colo.... pauza. Un nene cam lesinat (nu ne-a impresionat Daniel - Day Lewis, a jucat cam slab) si care parca se milogea de cei din jur. Mereu cu ochii plecati, de parca nu era el presedinte.
Poate n-am fost noi in starea necesara pentru a vedea acest film, dar..... tot Flight si Django au ramas pe lista, dupa ce-am vazut aproape toate filmele nominalizate. Mai sunt cateva, printre care alea de animatie. Dar pe astea cred ca o sa le vad solo, jupanu' zice ca s-a saturat de atatea desene (de Craciun a vrut puslamaluta aia mica numai desene si la televizor doar astfel de filme s-au dat), sambata iar a vrut desene - Tom & jerry fara numar, fara numar........ :)

#760 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 29 January 2013 - 09:48 AM

Mie mi-au placut cel mai mult Flight si Argo. Despre Lincoln am zis si eu ca s-au ametit cu ceva scenaristii sau ca au schimbat scenariul de prea multe ori, ca nu se legau unele faze cum trebuie! Cred ca acolo pierde cel mai tare filmul, parerea mea!
Am vazut si Django, uite un exemplu de scenariu coerent, introducere, cuprins, incheiere, nu zapaceala! DA mi-a placut muuuult Cristoph Waltz!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

Arata acest topic

• 61 Pagini +
  • « Prima
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

4 useri citesc topicul