Forum Culinar: Filme - Forum Culinar

Salt la continut

• 61 Pagini +
  • « Prima
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Filme

#881 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 15 January 2014 - 12:44 PM

Nu mai editez...
Am vazut si cateva filme cu Jason Statham: In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale (incepusem candva sa-l vad, dar nu stiu ce s-a intamplat de nu l-am vazut complet), London si Cellular (cred ca e singurul film in care are rol negativ).
Redemption, Safe si Parker le-am vazut acum ceva timp (parca am scris despre ele, ori am vrut, dar am uitat?).
A ramas ca ne vom uita si la 13 si War. Candva, inca n-am reusit.
Oricum, noua placandu-ne musiu Jason..... ne plac si filmele, desi unele sunt slab cotate (In the Name of the King...., de exemplu). :rolleyes:
Asteptam sa vedem si Homefront. Fie la cinema, fie acasa. N-avem preferinte. :toothy6:

#882 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,045
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 16 January 2014 - 02:13 AM

și eu am avut oblivion pe repeat, l-am văzut de două ori jumătate :biggrin:

#883 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 16 January 2014 - 08:20 AM

Aseara ne-am delectat cu 2 Guns. Denzel Washington si Mark Wahlberg formeaza un cuplu de agenti sub acoperire, dar care nu stiu adevarul unul despre celalat. Ne-a placut! :biggrin:

#884 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 27 January 2014 - 03:20 PM

Am vazut Prisoners. Parca ii lipseste un zvac filmului. Cand ma gandesc la copii rapiti / disparuti / fugiti si la cautarea ce urmeaza, parca ma astept la mai multa adrenalina, la mai multa viteza, actiune.... Cumva, mi s-a parut cam plictisitor / anost. Jupanului i-a placut, zice ca a fost in regula si ca mi se pare mie.... :floare: Stiti vorba cu bordeiele si obiceiele, n-are rost sa v-o aduc aminte! :love7:

Am vazut si The Best Offer. Bun film! Vi-l recomand! :love7: Desi, la final, jupanu' s-a suparat (iar) pe mine, ca scriu scenariile la filme si scap "porumbelul" pe la jumate..... :love7: Ce vreau sa zic, de fapt? Pe alocuri, filmul a fost previzibil. Pentru unii... :pupic: Daca-l urmariti, vedeti la ce ma refer.

#885 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 30 January 2014 - 07:56 PM

"Behind the Candelabra"-un Michael Douglas matur.Ei bine da, e pentru prima oara cand pot sa spun M.Douglas e actor!
Pana acum, pentru mine a "exersat".In filmul asta a scos ce-i mai bun din el. :occasion15:

#886 Useril este offline   aura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 01 February 2014 - 07:12 AM

Vezi postareaEataly, la 30 November 2013 - 10:14 PM, a spus:

Starbuck-amuzant, mai ales daca sunteti intr-o pasa proasta.

Merci pentru recomandare. Ne-a placut.

2Guns-cu parere de rau(sau nu) dar Wahlberg l-a eclipsat pe Denzelu.

De acord cu tine.

"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#887 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 03 February 2014 - 11:09 AM

Am (re)vazut Anger Management. Comedie simpatica, cu Jack Nicholson si Adam Sandler.
Am (re)vazut si Flight, cu Denzel Washington. Bun actor nenea asta! :pupic:

#888 Useril este offline   Ellani 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,352
  • Inregistrat: 21-August 11

Postat 03 February 2014 - 10:41 PM

Eu am dat-o pe drame,pe care probabil ca le-ati vazut deja ca-s mai vechisoare,dar eu abia acum am ajuns la ele si ambele mi-au placut mult :

The lake house (2006)

http://www.youtube.c...h?v=V02lqEpbk2Y

Pare cam plictisitor de la-nceput si incurcat cam de-a lungul intregului film,dar daca lasi imaginatia sa zboare se descurca el cumva pana la urma.

Derailed(2005),

un film hard si chiar daca abordeaza tema inselatului,nu mi-a parut deloc plictisitor,dimpotriva,m-a tinut cu sufletul la gura pana la capat si nu m-as fi gandit la un asemenea deznodamant.

http://www.youtube.c...h?v=D7Q5HVE4Rjs

#889 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 04 February 2014 - 08:16 AM

Vezi postareaEllani, la 03 February 2014 - 10:41 PM, a spus:

Eu am dat-o pe drame,pe care probabil ca le-ati vazut deja ca-s mai vechisoare,dar eu abia acum am ajuns la ele si ambele mi-au placut mult :
The lake house (2006)
Pare cam plictisitor de la-nceput si incurcat cam de-a lungul intregului film,dar daca lasi imaginatia sa zboare se descurca el cumva pana la urma.

Derailed(2005),
un film hard si chiar daca abordeaza tema inselatului,nu mi-a parut deloc plictisitor,dimpotriva,m-a tinut cu sufletul la gura pana la capat si nu m-as fi gandit la un asemenea deznodamant.

Puteam sa jur ca le-am vazut pe amandoua. Dar pe-al doilea nu-l stiu..... Trebuie remediata greseala repede - repejor! :)

#890 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,536
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 05 February 2014 - 01:35 AM

Nu mai stiu daca s-a scris despre filmul asta aici dar tocmai am terminat de vazut Broken si vreau sa vi-l recomand cu mentiunea ca nu e un film usor de vazut. Daca treceti printr-o stare in care toate durerile lumii va apasa probabil ca nu e cel mai potrivit moment sa vedeti filmul asta. Este cu siguranta un film care te rascoleste si te face sa te gandesti la el pentru mult timp, un film despre inocenta si perderea ei, despre dragoste si ura, despre disperare si speranta, relatia parinti-copii, mediul la care sint expusii copii acasa, la scoala si pe strazi, boli mentale si cum sint percepute de societate. Fiecare personaj e atat de bine contruit si jucat iar Eloise Laurance, cea care este Skunk in film- o fetita de 12 ani, face un joc absolut perfect. As putea sa mai scriu mult despre film dar poate mai vrea cineva sa-l vada si nu as vrea sa stric placerea vizionarii divulgand prea multe despre el.
brain loading....please wait....

#891 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 05 February 2014 - 08:27 AM

Vezi postareablack_cat, la 05 February 2014 - 01:35 AM, a spus:

Nu mai stiu daca s-a scris despre filmul asta aici dar tocmai am terminat de vazut Broken si vreau sa vi-l recomand cu mentiunea ca nu e un film usor de vazut. Daca treceti printr-o stare in care toate durerile lumii va apasa probabil ca nu e cel mai potrivit moment sa vedeti filmul asta. Este cu siguranta un film care te rascoleste si te face sa te gandesti la el pentru mult timp, un film despre inocenta si perderea ei, despre dragoste si ura, despre disperare si speranta, relatia parinti-copii, mediul la care sint expusii copii acasa, la scoala si pe strazi, boli mentale si cum sint percepute de societate. Fiecare personaj e atat de bine contruit si jucat iar Eloise Laurance, cea care este Skunk in film- o fetita de 12 ani, face un joc absolut perfect. As putea sa mai scriu mult despre film dar poate mai vrea cineva sa-l vada si nu as vrea sa stric placerea vizionarii divulgand prea multe despre el.

Am vazut acum trailer-ul, o sa-l caut diseara. Saru' mana pentru sugestie! :biggrin:

#892 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,536
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 09 February 2014 - 06:34 AM

Vezi postareaMaya, la 15 September 2013 - 02:32 PM, a spus:

Ce am mai vazut în ultima vreme:

Disconnect, drama, tema actuala. Merita vazut.

http://www.youtube.c...h?v=vZhYjRHllxk

Sapand pe aici sa vad ce filme ati mai vazut am dat peste recomandarea asta a Mayei. Wow ce film, iti ridica parul pe ceafa pe alocuri si te face sa te intrebi in ce lume twisted traim si ne crestem copii. Si eu cred ca merita vazut, merci Maya.
brain loading....please wait....

#893 Useril este offline   Ellani 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 10 February 2014 - 01:25 PM

Vezi postareaFoxyy, la 03 February 2014 - 11:09 AM, a spus:

Am (re)vazut Anger Management. Comedie simpatica, cu Jack Nicholson si Adam Sandler.
Am (re)vazut si Flight, cu Denzel Washington. Bun actor nenea asta! :rolleyes:

'Anger' am inceput,dar cu tot cu uitatul in vreo 3 reprize,nu l-am terminat.Cred c-o fi de vina si lipsa de dispozitie,care in ultima vreme bate inspre drama.Tocmai de aia, Flight mi s-a potrivit si mi-a placut mult mai mult si nu inteleg de ce l-am tot inconjurat pana acum,ca l-am vazut demult pe site-urile de filme.

Vezi postareaFoxyy, la 27 January 2014 - 03:20 PM, a spus:

Am vazut si The Best Offer. Bun film! Vi-l recomand! :rolleyes: Desi, la final, jupanu' s-a suparat (iar) pe mine, ca scriu scenariile la filme si scap "porumbelul" pe la jumate..... :biggrin: Ce vreau sa zic, de fapt? Pe alocuri, filmul a fost previzibil. Pentru unii... :scratch: Daca-l urmariti, vedeti la ce ma refer.

Da,ai dreptate,e previzibil pe alocuri,dar totusi WOW!!!!! Un film de exceptie dupa parerea mea 'dramatista' de-acum,cu actori care joaca extrem de bine si desi-s putini,in comparatie cu alte filme, impletesc o poveste superba.Deci DA,cu amandoua mainile pentru el!
Asa ca, danke, Monica,iar pentru ultimul unul cu ,coronita :cheers:

Am mai vazut 'Open road' si 'This is our time' dar alea mai degraba le-as pune la ce NU recomand.Cred ca isi au si ele spectatorii lor,dar pe mine nu m-au prins,chiar daca tot sunt drame.
Un pic mai bine as zice de ' Dear John',pe care-l puteti vedea direct in link,daca va intereseaza

http://www.youtube.c...h?v=EDmwqzaYntg

#894 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 10 February 2014 - 02:52 PM

Vezi postareaEllani, la 10 February 2014 - 01:25 PM, a spus:

Am vazut si The Best Offer. Bun film! Vi-l recomand! :rolleyes: Desi, la final, jupanu' s-a suparat (iar) pe mine, ca scriu scenariile la filme si scap "porumbelul" pe la jumate..... :biggrin: Ce vreau sa zic, de fapt? Pe alocuri, filmul a fost previzibil. Pentru unii... :scratch: Daca-l urmariti, vedeti la ce ma refer.

Da,ai dreptate,e previzibil pe alocuri,dar totusi WOW!!!!! Un film de exceptie dupa parerea mea 'dramatista' de-acum,cu actori care joaca extrem de bine si desi-s putini,in comparatie cu alte filme, impletesc o poveste superba.Deci DA,cu amandoua mainile pentru el!

Cu mare placere! :rolleyes:

#895 Useril este offline   Ellani 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 10 February 2014 - 10:45 PM

Vezi postareaFoxyy, la 10 February 2014 - 02:52 PM, a spus:

Vezi postareaEllani, la 10 February 2014 - 01:25 PM, a spus:

Am vazut si The Best Offer. Bun film! Vi-l recomand! :thumleft: Desi, la final, jupanu' s-a suparat (iar) pe mine, ca scriu scenariile la filme si scap "porumbelul" pe la jumate..... :cheers: Ce vreau sa zic, de fapt? Pe alocuri, filmul a fost previzibil. Pentru unii... :cheers: Daca-l urmariti, vedeti la ce ma refer.

Cu mare placere! :cheers:

Apropo,tot de acelasi regizor,cam previzibil si el,'Cinema Paradiso' , un film mai de moda veche si la fel cu actori talentati,in special mi-a placut actorul in rolul copilului.

http://www.youtube.c...h?v=C2-GX0Tltgw

#896 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 11 February 2014 - 07:39 AM

Vezi postareaEllani, la 10 February 2014 - 10:45 PM, a spus:

Apropo,tot de acelasi regizor,cam previzibil si el,'Cinema Paradiso' , un film mai de moda veche si la fel cu actori talentati,in special mi-a placut actorul in rolul copilului.

O sa-l caut. Pare cunoscut, dar nu strica sa mi-l readuc aminte, in caz ca l-am mai vazut. :thumleft:

#897 Useril este offline   Olguta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,342
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 15 February 2014 - 05:25 PM

http://www.youtube.c...h?v=8hP9D6kZseM

Rar mi se intampla sa-mi placa un film asa de mult ca acesta. Super idee, super actori, super film per total...
Imagine postata

#898 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • LocationGermany

Postat 15 February 2014 - 08:14 PM

Vezi postareaOlguta, la 15 February 2014 - 05:25 PM, a spus:

Rar mi se intampla sa-mi placa un film asa de mult ca acesta. Super idee, super actori, super film per total...

Da, bun, placut! :appl:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#899 Useril este offline   Ellani 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 17 February 2014 - 01:33 PM

Eu continui la capitolul drame,ca tot cu asta ii dau inainte ultima perioada

Mt. Morgans last love
http://www.youtube.c...h?v=X61ejNtzUJw

Un film pasiv in care mai nimic nu se-ntampla si totusi mie mi-a parut interesant si chiar mi-a placut.Poate si pentru ca actorul principal e Michael Caine de care imi place cum interpreteaza de obicei.Plus c-am revazut si Parisul,deci amintiri placute.

If only
http://www.youtube.c...h?v=v-CwVO31dAU
cu mult mai multa actiune si usor de previzibil,dar care merge pentru amatorii genului.

'The bucket list' a pus capacul si m-a prins extrem. Chiar daca nu sunt fan Jack Nicholson, cred ca si- a interpretat rolul foarte bine. Nu mai zic de Morgan Freeman ,care e mereu pe val dupa parerea mea.

http://www.youtube.c...h?v=vc3mkG21ob4

#900 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • LocationGermany

Postat 17 February 2014 - 01:40 PM

Ellani, daca nu ai vazut The Magic of Belle Isle cu Morgan Freeman, ti-l recomand. Si daca tot îti plac filmele in care nu se întîmpla nimic, dar de fapt multe, recomand The Sunset Limited. Un film în care actorii, doar doi la numar - Samuel L. Jackson, Tommy Lee Jones, chiar îsi interpreteaza rolurile, nu doar joaca :rolleyes:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

Arata acest topic

• 61 Pagini +
  • « Prima
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47