Foxyy, la 03 February 2014 - 11:09 AM, a spus:
Am (re)vazut Anger Management. Comedie simpatica, cu Jack Nicholson si Adam Sandler.
Am (re)vazut si Flight, cu Denzel Washington. Bun actor nenea asta!

'Anger' am inceput,dar cu tot cu uitatul in vreo 3 reprize,nu l-am terminat.Cred c-o fi de vina si lipsa de dispozitie,care in ultima vreme bate inspre drama.Tocmai de aia, Flight mi s-a potrivit si mi-a placut mult mai mult si nu inteleg de ce l-am tot inconjurat pana acum,ca l-am vazut demult pe site-urile de filme.
Foxyy, la 27 January 2014 - 03:20 PM, a spus:
Am vazut si
The Best Offer. Bun film! Vi-l recomand!

Desi, la final, jupanu' s-a suparat (iar) pe mine, ca scriu scenariile la filme si scap "porumbelul" pe la jumate.....

Ce vreau sa zic, de fapt? Pe alocuri, filmul a fost previzibil. Pentru unii...

Daca-l urmariti, vedeti la ce ma refer.
Da,ai dreptate,e previzibil pe alocuri,dar totusi WOW!!!!! Un film de exceptie dupa parerea mea 'dramatista' de-acum,cu actori care joaca extrem de bine si desi-s putini,in comparatie cu alte filme, impletesc o poveste superba.Deci DA,cu amandoua mainile pentru el!
Asa ca, danke, Monica,iar pentru ultimul unul cu ,coronita
Am mai vazut 'Open road' si 'This is our time' dar alea mai degraba le-as pune la ce NU recomand.Cred ca isi au si ele spectatorii lor,dar pe mine nu m-au prins,chiar daca tot sunt drame.
Un pic mai bine as zice de ' Dear John',pe care-l puteti vedea direct in link,daca va intereseaza
http://www.youtube.c...h?v=EDmwqzaYntg