Fenelul crud nu-mi place, dar in combinatia asta da. Ii fac destul de des acum, iarna cind e vremea lor.
Mai intii pun cirnatii in tigaie cu capac sa elibereze grasimea, in seara asta am nimerit niste cirnati excelenti, cu putina grasime si foarte gustosi, 6 euro chilogramul deci jumatate de pret fata de cei de la macelaru' de incredere :mrgreen:
intorc cirnatii pe partea cealalta
adaug fenelul taiat subtirel si adaug un pic de apa si/sau vin alb sec si mai las un pic pina ce se inmoaie, sare, piper si gata
Pagina 1 din 1
Cirnati cu fenel
#2
Postat 31 January 2010 - 10:06 PM
Minunat arata Adriana,sincer cand eram in Italia nu prea mi-a placut fenelul si sparanghelul,si multe altele (dar atunci eram f. suparata pe viata, si pusa pe contrazis....sa fiu acolo era ultimul loc din lume unde mi-asi fi dorit sa fiu,ca eram singura fara ai mei doar din''datorie''),acum mi-am schimbat total opinia si gusturile,asa incat carnatii tai cu fenel imi par absolut fenomenali(o delicatesa),ce ti-e si cu firea omului tanjeste mereu dupa ce nu are,de cand sunt acasa sunt obsedata de bucataria ''mediteraneana''Italiana mai ales,si cand eram acolo o ''denigram ''spunand ca e cea mai ''naspa''
Arata acest topic
Pagina 1 din 1