Iata o noua reteta ce poarta semnatura inconfundabila a Allesndrei Spisni,''tasche ripiene''adica buzunare umplute,si cum e mai bine sa ai buzunarele pline si nu goale...
Pe mine reteta m-a incantat mult, mi-a ramas gandul la ea asa ca fuga ,fuguta la macelarie.
Avem nevoie de:
Cotlet porc cu os(felii mai groase si mari),felii de cascaval emental(eu n-am avut si am pus
cascaval),faina ,oua,sare,piper,si pentru prajit untura.
Taiem pe mijloc feliile creiind astfel o incizie(un buzunar),si refilam marginile de grasime(ca sa nu se stranga si sa se onduleze),le dam cu sare si piper si le batem cu dosul palmei astfel:
Umplem buzunarele noastre cu feliutele de cascaval:
Le dam prin faina presandu-le apoi intre palme:
Le dam prin ou batut cu sare si piper:
Le prajim in untura(nu intoarcem pe cealalta parte pana nu s-a facut intai pe o parte).Le scoatem pe servetel absorbant.Si iata-le gata de servire cu ce garnitura doriti(eu am preferat doar o salata)
Si o sectiune filanta pt. voi:
Sper ca v-a placut reteta
Pagina 1 din 1
Buzunare
Arata acest topic
Pagina 1 din 1