zerda, la 02 September 2013 - 08:00 AM, a spus:
Maya nu vreau sa te contrazic rau, dar pentru scenele cu homosexuali, omul nu se mai uita la serial, nici macar cu iubita Tarei si pe urma cu relatia ei cu Pam si se zice ca barbatilor le plac astea! Deci daca esti homofob ceea ce sunt 90% din barbatii romani, din cate cunosc eu si spune la ziar nu suporti nici macar saruturile!
Am fost intr-o excursie in facultate cu un coleg in Londra( eram un grup) cand i-a vazut pe homosexuali sarutandu-se pe strada si mangaindu-se in mijlocul drumului, i s-a facut greata si nu a mancat nimic toata seara! Deci de la cazurile astea extreme pana la faptul ca nu suporta atingerile barbatilor decat sub forma de pumn in fata sau palma pe spate, eu in Romania nu am vazut/cunoscut decat un singur homosexual si cum disparea din zona radeau toti de el ca e un " distrus".
In SUA ar trebui sa fie mai relaxati, dar sunt niste tabu-uri peste care nu se trece.
Oricum eu am vazut toate episoadele!
Nici nu stiu de ce ai vrea sa ma contrazici

Eu comentam
vizavi de cele citite, cum ca ar vrea sa descreteasca fruntile oamenilor... doar ca eu consider, ca nu o fac. Adica ce nu au facut asa scene tîmpite de sex ca si cele a lui Jason din primele doua sezoane, între homosexuali?

... hai sa fim seriosi, sex pe jos lînga pubela, mai trec unii si arunca gunoiul pe iubareti

Nu-s homofoba si nici pudica, dar tema sex în anumite filme/seriale în care tematica principala e alta, trebuie dozat si prezentat altfel... dar na, drogurile's de vina. Nu V-ul care îl iau protagonistii, ci scenaristii
Eu am "prins" o impresie gresita despre serialul asta, pîna sa-l vad. În orice caz, nu e deloc asa cum ma asteptam. Ma bucur ca s-au mai potolit cu sexul aiuristic. Am ajuns la sezonul 4, unde Eric e tembel, iar Pam putrezeste. Sper sa nu putrezeasca de tot, ca-mi place de ea
Cît despre homofobi, nu cred ca barbatii români sînt asa, ci majoritatea barbatilor hetero, egal de nationalitate, cînd e vorba de homosexuali barbati. Despre femeile homosexuale însa, majoritatea
barbatohomofobilor au alta parere. Femeile hetero posibil ca sînt în general mai tolerante.
Si din nou la serial. Mi se pare ca, cu fiecare sezon, serialul devine mai "bun"...
(Azi mi-am cumparat si un roman de hîrtie, na!

Un Psyco-Thriller de Sophie Hannah. Sa dam o sansa si tinerilor autori

)