Forum Culinar: Seriale (Ce seriale urmariti?) - Forum Culinar

Salt la continut

• 61 Pagini +
  • « Prima
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Seriale (Ce seriale urmariti?)

#641 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 26 August 2013 - 09:52 PM

Vezi postareaUma, la 26 August 2013 - 04:37 AM, a spus:

FU dr Vogel :occasion14: !

CK! ;)

Vezi postareaDexter, la 26 August 2013 - 02:57 PM, a spus:

+1 :occasion15:

Spoiler

Ba, ce de instincte pe mine! În rest a fost cam linistit episodul asta, dar sa speram ca e "linistea" înainte de furtuna... ca tot ne apropiem de finala, care sper sa fie furtunoasa ;)

Sa stii ca am ajuns la ep 6 din primul sezon TB. A început sa ma prinda povestea, dar serios, scenaristii si-au cam batut joc de amarîtul ala mic ce tre' sa traga tot ce misca - partul asta "erotic" din serial, pîna la momentul de fata e doar penibil. Sper sa devina mai real spre pasional ;)
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#642 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,042
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 26 August 2013 - 10:28 PM

a impresia că dr FU vogel a făcut alegerea gresită ... episod 10 promo

[url="http://www.youtube.com/watch?v=0xzz1-AmVA4"]http://www.youtube.c...h?v=0xzz1-AmVA4[/url]

maya, ăla micu e fratele lui sooki sau altcineva?

eu mai nou ma uit la broadwalk empire, tocmai a inceput noul sezon. aceiași rețetă, de la coadă la cap :occasion15:

#643 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 26 August 2013 - 10:36 PM

Vezi postareaDexter, la 26 August 2013 - 10:28 PM, a spus:

[url="http://www.youtube.com/watch?v=0xzz1-AmVA4"]http://www.youtube.c...h?v=0xzz1-AmVA4[/url]

maya, ăla micu e fratele lui sooki sau altcineva?

eu mai nou ma uit la broadwalk empire, tocmai a inceput noul sezon. aceiași rețetă, de la coadă la cap :occasion15:

Da, fratiorul :occasion14:

BE, tot am zis ca-l reiau, dar n-am apucat. Avazut demult 1-2 episoade, dar nu eram hotarîta. Cum în septembrie-octombrie re-încep iar o tura de seriale, nu stiu daca ajung sa-l continui. O sa-l amîn iar ;)
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#644 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • LocationMica's world

Postat 27 August 2013 - 12:07 AM

Vezi postareaDexter, la 26 August 2013 - 10:28 PM, a spus:

Ok, deci da, suntem tari :lol:

Dar..ma uit la promo si madam FU Vogel avea camasa alba si cand Dexter a strans in brate, era o camasa alba. Dar daca va uitati inainte la corpul care era intins pe jos (imbracat in rochia cu dungi) se vede clar ca e un corp mai tanar..Deb nu e, ca aia e slabuta rau, deci mai degraba o fi Hannah.
Si disperarea de pe fata lui....sau o fi nanny? Pentru ca la un moment dat Harrison alearga in bratele lui Hannah...deci...mmm...ce credeti?
A cat is a friend fur-ever !

#645 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 August 2013 - 12:53 AM

dacă-i nanny îl scapă de quinn de o grijă și poate să o pupe pe deb mai lesne. știu, sună cam macabru, dar e serial cu killeri in fond și la urma urmei :) :lol: nu cred că fie hannah sau deb. ar fi prea devreme, trebuie să ne mai fiarbă pe marginea scaunului un pic...:lol:

#646 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 28 August 2013 - 02:28 AM

Vezi postareaDexter, la 27 August 2013 - 12:53 AM, a spus:

dacă-i nanny îl scapă de quinn de o grijă și poate să o pupe pe deb mai lesne. știu, sună cam macabru, dar e serial cu killeri in fond și la urma urmei :71: :hug: nu cred că fie hannah sau deb. ar fi prea devreme, trebuie să ne mai fiarbă pe marginea scaunului un pic...:tongue3:

Da, asa e..oricum nu pe fata de pe jos o imbratisa plin de disperare, ca aia era imbracata in rochie cu multe culori si cand a imbratisat cadavrul, era cu camasa alba :(
Putin probabil ca sa fie Hannah...deci double crime?

Nu stiu daca ati vazut promo la Revenge. Interesant...

#647 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 31 August 2013 - 10:32 PM

Am tot înaintat cu TB. Ma uit, dar ma mir ca are asa mare succes. Momentan nu am la ce sa ma uit, asa ca ce-oi face? Ma uit mai departe, ca sezoanele sînt oricum scurte. Am si citit asa pe sarite cam ce si cum se întîmpla, în speranta descoperirii ca devine mai interesant, dar se pare ca va fi mereu acelasi "val-vîrtej"... Ma bucur ca, cica Bill se face mai raut si începe a termina tot ce-i iese în cale, ca deja lipea de cît sirop împrastia în jurul lui Sookie - care nu impresioneaza deloc cu interpretarea rolului, cel putin pîna la sezonul 3. Banuiesc ca nici în continuare nu va excela =))
Cel mai mult îmi place rolul Jessica, "copila" lui Bill, Jason (frate de Sookie), care daca în realitate nu e prost, înseamna ca e un actor bun. Îmi place moaca blînda a lui Sam Merlotte, iar Andy Bellefleur are momente memorabile, Pam e coola si îmi plac muschii Tarei. Îmi plac fazele amuzante si umorul prostesc, da, îmi place chiar si Lafayette, si Jesus :D
Apropos astia doi, citeam undeva ca pe lînga altele (rasism, sclavagism) serialul vrea sa descuie cumva capetele homofobilor, dar sincer nu vad cum, pentru ca scenele de dragoste ale homosexualilor sînt cu perdea deasa rau, chiar nule as spune, în comparatie cu cele ale heterosexualilor. Deci lumea va ramîne în continuare homofoba si rasista :D
Schimburi de experiente se întîmpla între atîtea rase (dar aproape toate albe), om cu vampir, zîna cu vampir, lup cu vampir, schimbatori cu diverse alte rase, dar homosexuali doar astia doi, ca relatia lui Russell cu Talbot nici nu stiu sigur daca era una intima, sau batrînul era doar makerul tînarului si îl iubea platonic... Tinînd cont însa, ca pentru a-si însusi coroana familiei din colectia de trofee a lui Russell, Eric a trebuit sa-l împunga pe Talbot la spate...

Ok, v-am ametit destul, sper doar ca n-am oripilat :D
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#648 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 02 September 2013 - 03:48 AM

Darn it! Azi nu fu episod nou! Au dat reluare la 3 episoade..magaroi :floare:

#649 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 02 September 2013 - 08:00 AM

Maya nu vreau sa te contrazic rau, dar pentru scenele cu homosexuali, omul nu se mai uita la serial, nici macar cu iubita Tarei si pe urma cu relatia ei cu Pam si se zice ca barbatilor le plac astea! Deci daca esti homofob ceea ce sunt 90% din barbatii romani, din cate cunosc eu si spune la ziar nu suporti nici macar saruturile!

Am fost intr-o excursie in facultate cu un coleg in Londra( eram un grup) cand i-a vazut pe homosexuali sarutandu-se pe strada si mangaindu-se in mijlocul drumului, i s-a facut greata si nu a mancat nimic toata seara! Deci de la cazurile astea extreme pana la faptul ca nu suporta atingerile barbatilor decat sub forma de pumn in fata sau palma pe spate, eu in Romania nu am vazut/cunoscut decat un singur homosexual si cum disparea din zona radeau toti de el ca e un " distrus".
In SUA ar trebui sa fie mai relaxati, dar sunt niste tabu-uri peste care nu se trece.

Oricum eu am vazut toate episoadele!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#650 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 02 September 2013 - 07:25 PM

Vezi postareaUma, la 02 September 2013 - 03:48 AM, a spus:

Darn it! Azi nu fu episod nou! Au dat reluare la 3 episoade..magaroi :floare:

Daaa mai, si io de la 6.00 m-am trezit, ma uit... zic ce palaria mea faceti mai oameni, ca io va platesc si voi nu mi-l aratati pe Dex... i-am înjurat degeaba :)
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#651 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 02 September 2013 - 07:56 PM

Vezi postareazerda, la 02 September 2013 - 08:00 AM, a spus:

Maya nu vreau sa te contrazic rau, dar pentru scenele cu homosexuali, omul nu se mai uita la serial, nici macar cu iubita Tarei si pe urma cu relatia ei cu Pam si se zice ca barbatilor le plac astea! Deci daca esti homofob ceea ce sunt 90% din barbatii romani, din cate cunosc eu si spune la ziar nu suporti nici macar saruturile!

Am fost intr-o excursie in facultate cu un coleg in Londra( eram un grup) cand i-a vazut pe homosexuali sarutandu-se pe strada si mangaindu-se in mijlocul drumului, i s-a facut greata si nu a mancat nimic toata seara! Deci de la cazurile astea extreme pana la faptul ca nu suporta atingerile barbatilor decat sub forma de pumn in fata sau palma pe spate, eu in Romania nu am vazut/cunoscut decat un singur homosexual si cum disparea din zona radeau toti de el ca e un " distrus".
In SUA ar trebui sa fie mai relaxati, dar sunt niste tabu-uri peste care nu se trece.

Oricum eu am vazut toate episoadele!

Nici nu stiu de ce ai vrea sa ma contrazici :floare: Eu comentam vizavi de cele citite, cum ca ar vrea sa descreteasca fruntile oamenilor... doar ca eu consider, ca nu o fac. Adica ce nu au facut asa scene tîmpite de sex ca si cele a lui Jason din primele doua sezoane, între homosexuali? :) ... hai sa fim seriosi, sex pe jos lînga pubela, mai trec unii si arunca gunoiul pe iubareti :) Nu-s homofoba si nici pudica, dar tema sex în anumite filme/seriale în care tematica principala e alta, trebuie dozat si prezentat altfel... dar na, drogurile's de vina. Nu V-ul care îl iau protagonistii, ci scenaristii :wacko:

Eu am "prins" o impresie gresita despre serialul asta, pîna sa-l vad. În orice caz, nu e deloc asa cum ma asteptam. Ma bucur ca s-au mai potolit cu sexul aiuristic. Am ajuns la sezonul 4, unde Eric e tembel, iar Pam putrezeste. Sper sa nu putrezeasca de tot, ca-mi place de ea :)

Cît despre homofobi, nu cred ca barbatii români sînt asa, ci majoritatea barbatilor hetero, egal de nationalitate, cînd e vorba de homosexuali barbati. Despre femeile homosexuale însa, majoritatea barbatohomofobilor au alta parere. Femeile hetero posibil ca sînt în general mai tolerante.

Si din nou la serial. Mi se pare ca, cu fiecare sezon, serialul devine mai "bun"...

(Azi mi-am cumparat si un roman de hîrtie, na! :( Un Psyco-Thriller de Sophie Hannah. Sa dam o sansa si tinerilor autori :) )
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#652 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 02 September 2013 - 09:32 PM

din cauza de labour day, ieri nu au fost episoade noi la nici un serial, așa că am început să mă uit la boardwalk empire de-a-ndoaselea și mi-am dat seama că sezonul nou incepe abia duminca viitoare.

#653 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 09 September 2013 - 04:55 AM

iar au fost scenariștii cu un pas inainte, nu m-am așteptat să moară cine a murit...

#654 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 10 September 2013 - 12:08 AM

Da, deci chiar ma enerveaza. O fi din cauza ca stiu ca e gata si încerc sa ma despart fara prea multe sentimente, sau Dexter chiar devine borrrriiiing acum la sfîrsit? :)
Deci din cauza biciclistului aluia am banuit ca mor altii. Bine macar ca a murit careva, ca deja se transforma în telenovela!

La TB, am ajuns la sezonul 5 episodul 8. Se pare ca în curînd sînt la zi. Nu îmi place, nici nu-mi displace. Îmi plac în continuare cîteva caractere, Pam cel mai mult, dar sa fi vazut saptamînal episoadele, nu cred ca as fi ajuns pîna aici. Probabil ca din pricina supranaturalului ma uit (stiti ca-mi plac povestile nemuritoare), a umorului prostesc si... a dialectului cajun :) Tinînd cont de restul deficitelor care le ofera serialul, dialectul merge - pentru un nelocalnic ca mine :P
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#655 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 10 September 2013 - 10:44 PM

pe mine mă prinse boardwalk empire, premiera noului sezon fu bună, cred că o să mă uit din urmă și la sezoanele precedente. steve buscemi rulz. in sezonul ăsta e foarte dulce și poetic ... să vedem cît îl ține.

#656 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 12 September 2013 - 05:23 AM

Deci?!

http://www.youtube.c...eature=youtu.be

Se pare ca nu o sa scape :thumleft:

http://www.dailymail...characters.html

#657 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 16 September 2013 - 04:14 AM

Meh.....

#658 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 17 September 2013 - 12:02 AM

Vezi postareaUma, la 16 September 2013 - 04:14 AM, a spus:

Meh.....

Da, într-adevar slabut, tinînd cont ca e aproape de sfîrsit.
Eh, asa trebuie sa nu scape, dar sper ca finalul sa fie grandios si neasteptat! Daca nu, o sa spun si eu cîteva vorbe dulci asa cum le spune Deb... si gata :floare:

Am terminat si TB, si as putea spune ca începînd cu ultimul sezon a început sa-mi placa olea' mai bine. Alcide e baiat frumos :love7:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#659 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 17 September 2013 - 12:37 AM

eu mi-s in deplasare și ăstia nu au canalul cu dexter așa că nu văzui episodul de ieri. au omorit-o pe deb?

#660 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 17 September 2013 - 01:21 AM

Vezi postareaDexter, la 17 September 2013 - 12:37 AM, a spus:

eu mi-s in deplasare și ăstia nu au canalul cu dexter așa că nu văzui episodul de ieri. au omorit-o pe deb?

Au impuscat-o (la sfarsit de episod evident :floare: )

Arata acest topic

• 61 Pagini +
  • « Prima
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic