Forum Culinar: Seriale (Ce seriale urmariti?) - Forum Culinar

Salt la continut

• 61 Pagini +
  • « Prima
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Seriale (Ce seriale urmariti?)

#701 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 07 May 2014 - 08:00 AM

Se mai uita careva la Urzeala tronurilor? :D Ori asteptati sa se adune episoadele si sa le devorati pe toate deodata? :D
Mie-mi place, savurez luni seara fiecare episod. Ultimele 2 le-am rata din motive de lipsa la apel, da' le recuperez eu rapid! :D

#702 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,045
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 06 July 2014 - 07:52 PM

pe Hannibal nu l-am discutat, cui îi mai place? mads mikkelsen rulz la maximum

eu momentan rogue sezon 2, true blood ultimul sezon, tyrant (numai două episoade pînă acum, incă nu știu dacă să recomand), masters of sex și ray donovan de săptămîna viitoare.

plus Ali G: Rezurection cu sasha baron cohen in character ca Ali G, Borat și Bruno - foarte tare

pe ultimele sezoane din games of thrones, veep și californication le-am bifat deja

#703 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 06 July 2014 - 11:44 PM

Vezi postareaDexter, la 06 July 2014 - 07:52 PM, a spus:

californication le-am bifat deja

Slabut finalul...
A cat is a friend fur-ever !

#704 Useril este offline   Olguta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,342
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 07 July 2014 - 12:08 AM

Orange is the new black - usurel, vazut intr-o zi toate episoadele, pe repede inainte ca mare lucru nu se intampla de fapt.

Crossbones - doar primul episod, dar ii lipseste ceva, poate sensul unor scene si abundenta de explicatii in altele. Abandonat.

Suits - saptamana de saptamana, desi sezonul asta nu mi se pare prea reusit pana acum.

Scandal - vazut primul sezon dupa care am abandonat. Prea complicate povestile alea de iubire. Parca era un mix de telenovela cu ceva film politist. Ca atunci cand vrei sa faci mai multe lucruri dintr-o data si nu iese niciunul bun.

Sherlock Holmes - cel cu Cumberbatch - vazut, placut. Am inteles ca vor face un episod special de Craciun in 2015 si se intorc cu o serie in 2016 pentru cei interesati de acest gen.

Mistresses - usurel, insa interesant. Astept urmatorul episod.

John Doe - foarte vechi, mi-l amintesc de pe vremea cand rula pe TVR1, insa pentru ca am dat peste el, de ce nu?!

Imi fac curaj pentru Hannibal :floare:
Imagine postata

#705 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • LocationGermany

Postat 07 July 2014 - 08:05 PM

pe Hannibal nu l-am discutat, cui îi mai place? mads mikkelsen rulz la maximum

Chiar întrebam si eu pe FB acu cîteva zile, ( extras din contul meu FB :floare: )

"Ati vazut Hannibal? Eu am vazut ambele sezoane. Va place sau e prea "tare" pentru gustul vostru? - adica prea multe crime, prea mult sînge, prea multa arta culinara ... etc?
Ultimele cîteva episoade din al doilea sezon, le-am vazut cam unu dupa celalalt. Nu va recomand. Crimele hidoase, razboiul psihologic, canibalismul, nebunia aia permanenta, umor ioc (cu toate ca Michael Pitt nu e fara ) - deci lipsa totala de relaxare, face din serialul asta un stres fizic chiar :drool:)))"

dar se pare ca nu prea se uita lumea la Hannibal. Parca am întrebat si aici, dar nu s-a anuntat nimeni. Ma gîndeam ca, na, o fi prea arta culinara ce face Lecter pe acolo :D Cu toate ca eu m-am inspirat de la masa 'mnealui. O omleta cu ficat... al meu de pui, al lui era al cuiva.. :drool:

eu momentan rogue sezon 2, true blood ultimul sezon, tyrant (numai două episoade pînă acum, incă nu știu dacă să recomand), masters of sex și ray donovan de săptămîna viitoare.

Am vazut din primul sezon vreo 3-4 episoade, apoi m-am lasat din lipsa de timp. Nu mi-am format înca o parere si nici nu stiu daca îl voi relua.. zic Rouge.
True Blood, nu am vazut nimic din sezonul actual, dar vreau. Tyrant nu urmaresc (cu ce e?), Master of sex nu s-a "cancelat"? La Donovan am renuntat ca ma plictisea. Vesnic aceeasi actiune în primele cîteva episoade. Banuiesc ca o fi devenit interesant de ai ajuns la sezonul doi. Poate mai bag si eu un ochete :drool:

plus Ali G: Rezurection cu sasha baron cohen in character ca Ali G, Borat și Bruno - foarte tare

Asta nu stiu ce este. Pe SBC cunosc, dar nu stiu ce face în rezurecshan :)

pe ultimele sezoane din games of thrones, veep și californication le-am bifat deja

Cînd o sa am vreme poate continui cu Game Of Thrones, Californication nu am urmarit decît 3-4 episoade din primul sezon. Nu m-a "marcat"... Veep nu cunosc.
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#706 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 07 July 2014 - 08:10 PM

Olguta, John Doe, parca nu are finala, e neterminat. Zici de ala cu Purcell?

Deci cum spuneam, tre' sa încerci Hannibal. Neaparat! E misto realizat, inteliget, si vorba lu' Dexter, Mads e misto de tot! Îi ador cravatele. Vreau si eu! :floare:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#707 Useril este offline   Olguta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 07 July 2014 - 08:35 PM

Vezi postareaMaya, la 07 July 2014 - 08:10 PM, a spus:

Deci cum spuneam, tre' sa încerci Hannibal. Neaparat! E misto realizat, inteliget, si vorba lu' Dexter, Mads e misto de tot! Îi ador cravatele. Vreau si eu! :floare:

Ala e, Maya! E vechi tare, il urmaream pe tvr1 acum multi ani, ideea era buna la timpul respectiv.

Brrrr... omleta cu ficat de om.. ce sa zic, delicios :drool:
Imagine postata

#708 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 08 July 2014 - 11:29 AM

Vezi postareaOlguta, la 07 July 2014 - 08:35 PM, a spus:

Vezi postareaMaya, la 07 July 2014 - 08:10 PM, a spus:

Ala e, Maya! E vechi tare, il urmaream pe tvr1 acum multi ani, ideea era buna la timpul respectiv.

Brrrr... omleta cu ficat de om.. ce sa zic, delicios :)

Fiecare cu ce-i place :drool:
Adevarul e, ca la Hannibal nici macar un cracker uscat nu as putea înghiti. Dar totusi, asta nu e un motiv care sa te împiedice. Trebuie sa-l vezi. Bineînteles ca daca nu îti place genul asta de seriale, nu are rost.

Daca as fi barbat si ar trebui sa port costume, doar cravate de matase cu paisley design as purta, si cît mai colorate :drool:
(parca mi-as lua si eu una cu rosu :drool: )
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#709 Useril este offline   Olguta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 08 July 2014 - 12:43 PM

Tocmai am vazut primul episod, ma uit la al doilea acum. Inca nu mi-a pierit pofta de mancare :floare:
Imagine postata

#710 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 10 July 2014 - 01:45 AM

Vezi postareaMaya, la 07 July 2014 - 08:05 PM, a spus:

plus Ali G: Rezurection ..... Asta nu stiu ce este. Pe SBC cunosc, dar nu stiu ce face în rezurecshan

Sasha, in caracter, intervievează/interacționează cu diverși politicieni, actori, plus alte personaje, fără ca respectivii să bănuie că Ali, Borat sau Bruno nu sunt persoane reale. e mortal rău de tot

Veep este Julia Louis Drayfuss in rol de ,vicepreșendinta Americii, scenariul fiind scris de un italian care e născut in Scoția, deci cum se vede politica americană "din afară - umor fin plus Julia e foarte comică

californication - de accord cu Uma, toate serialele lungi au finaluri slabe rău. mai bine îi intilneau pe moody cu dexter, poate se inviorau ambele finaluri

am uitat să vă spun de Fargo - serialul făcut după film, frații Cohen și Billy Bob Thornton in rolul pricipal - un adevărat regal, unul dintre cele mai bune seriale văzute in ultimul timp (numai 12 episoade)

#711 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Postari: 8,680
  • LocationTorino

Postat 15 July 2014 - 05:08 PM

ray donovan de săptămîna viitoare.

Adica incepe sezonul doi saptamana viitoare sau il incepi tu?
Ca eu-s "big fan" si Ray e "my man"! :occasion14:

#712 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 16 July 2014 - 11:51 AM

Vezi postareaEataly, la 15 July 2014 - 05:08 PM, a spus:

ray donovan de săptămîna viitoare.

Adica incepe sezonul doi saptamana viitoare sau il incepi tu?
Ca eu-s "big fan" si Ray e "my man"! :thumleft:

Al 2-lea sezon Ray Donovan, a început în 13 iulie. Probabil Dex a vazut sezonul unu si astepta (atunci 6 iulie, cînd a scris) sa înceapa al doilea sezon. Stiu ca-i place. Pe mine nu m-a prins, cu toate ca mi-a placut la îneput. Am vazut cîteva episoade doar...
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#713 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • LocationTorino

Postat 16 July 2014 - 12:31 PM

Ok, Maya, asta vroiam sa aud ca au facut si sezonul doi si nu m-au lasat orfana de Ray! :thumleft:
Ma bucur ca nu-l impart decat cu Dex! :D

#714 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 17 July 2014 - 03:40 AM

Vezi postareaEataly, la 16 July 2014 - 12:31 PM, a spus:

Ok, Maya, asta vroiam sa aud ca au facut si sezonul doi si nu m-au lasat orfana de Ray! :D
Ma bucur ca nu-l impart decat cu Dex! :P

Ray Donovan sezonul 2 + Liev rulz!

M-am mai apucate de un serial nou, Penny Dreadful, Maya, cred că e pe aleea ta, horror sperietor la maxim, cu personaje fantatice amalgamate - Frankenstein, Dorian Gray, vampiri, creaturi cu hieroglife sub piele, tot tacîmul.

Am inceput conform traditiei de la coadă la cap, am văzut intii finala sezonului și cînd se luptau monștrii mai abitir a început televizorul să-și facă nu știu ce update care a durat pînă s-a terminat episodul. rezultat a fost că m-a intrigat destul de tare să mă uit de la inceput. :thumleft:

#715 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 17 July 2014 - 12:00 PM

Hhahaha, pai programeaza-l sa nu mai faca update automat, faci tu manual si atunci nu te mai deranjeaza :D
Merci de info, o sa ma uit mintenas, sa vad despre ce e vorba :thumleft:

Later Edit:

Am bagat ochetele în primul episod din Penny Dreadful, îmi plac actorii. Am vazut doar putin, vreo 20 de minute, atunci cînd Josh Hartnett întreaba : "Who the fuck are you people?", si m-a convins, deci ma voi uita imediat cum am timp :P

Am uitat sa-ti spun, am început si Fargo. La asta ne uitam amîndoi. E super, merci Dex. Din pacate nu prea avem vreme de seriale, dar cum apucam... am reusit 3 episoade :P
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#716 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 16 August 2014 - 10:55 PM

trei seriale noi - kim catrall in sensitive skin, in rolul unei femei e 50 de ani care trece prin middle life crisis. cel mai tare mi-a plăcut ... orașul. serialul slab la maxim din toate punctele de vedere

al doilea, tocmai a inceput, the knick, clive oven și steven sodebergh, new yorkul anilor 1900 unde Clive este chirurg la spitalul Knickerbocker. m-a prins de la primele secvețe

leftovers - la acesta mă uit conform obiceiului de la coadă la cap, am prins un episod care mi-a plăcut și acum mă uit de la inceput. justin theroux (consortul lui jen aniston) in rol de polițist intr-o comunitate in care 2% din populație a dispărut, idea fiind că au fost ridicați la cer (chestia biblică) iar cei rămași sunt "leftovers". idee originală care pe mine m-a pus pe gînduri destul de intens.

in rest, same old, same old, in ordinea numerelor de pe tricou - ray donovan (john voight e din ce in ce mai slimy, iar Liv e din ce in mai sexy), true blood și rogue

#717 Useril este offline   nrares 

• Site Admin
  • PipPipPipPip
  • Grup: Red
  • Postari: 468
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationRO

Postat 24 August 2014 - 11:13 PM

Recomand un serial care m-a captivat. Momentan e la episodul 4 din seria a patra, asa ca cine doreste sa-l incerce. Hell on Wheels

#718 Useril este offline   aura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 27 August 2014 - 05:07 PM

Vezi postareaDexter, la 16 August 2014 - 10:55 PM, a spus:

al doilea, tocmai a inceput, the knick, clive oven și steven sodebergh, new yorkul anilor 1900 unde Clive este chirurg la spitalul Knickerbocker. m-a prins de la primele secvețe

la Knick am inceput sa ma uit si eu, dar erau copiii langa mine si mi-au cerut sa schimb:))

eu urmaresc the lottery.
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#719 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 10 October 2014 - 01:02 AM

se uită cineva la gotham? a început in trombă dar parcă deja și-a pierdut răsuflarea :(

#720 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • LocationTorino

Postat 10 October 2014 - 10:37 AM

La noi incepe duminica, si astept sa-l vad cu portia!

Arata acest topic

• 61 Pagini +
  • « Prima
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul