Decoratii de torturi. Simple si complicate, deopotriva.
#1102
Postat 02 February 2011 - 09:49 AM


#1103
Postat 02 February 2011 - 10:16 AM
Mimi ce fain e Roary!!!! Abia astept sa vad tortul!!!


si

#1105
Postat 02 February 2011 - 09:34 PM
As vrea sa ma ajutati si pe mine cu niste sfaturi daca se poate.
As vrea sa incerc cioco plastica dar nu am cantar digital, nu ati incercat sa masurati cu lingura? as vrea o retetea buna si testata de voi, eu nu pot masura in grame numai de la 100 gr in sus iar reteta care am gasit-o e pt mai putine grame.
Am si niste intrebari, pt un tort supraetajat de botez de 40 pesoane cam cate kg trebuie facut? as vrea sa fac eu tortul pentru micuta noastra si nu stiu cate kg sa fac. As vrea cu una sau doue etaje si invelit cu cioco plastica.
As vrea sa va rog pe voi sa imi spuneti de unde as putea face rost de sablon pentru un tort pian si unul sub forma de chitara sunt modele cerute , multumesc frumos.

Sunteti foarte creative, felicitari.
#1107
Postat 03 February 2011 - 09:19 PM
Imagini atasate
#1108
Postat 03 February 2011 - 10:00 PM
#1109
Postat 03 February 2011 - 10:06 PM


Dana multumesc pt carti, foarte interesante si utile, unele sunt noi pt mine!
#1110
Postat 04 February 2011 - 01:28 AM
bbenyci, la 02 February 2011 - 09:34 PM, a spus:
De obicei se taie portii de cca 100 - 150 de grame. Sfatul meu este sa-l faci cu 1 kg mai mare, sa fii sigura ca ajunge, deci de vreo 7 kg. Poti sa calculezi usor cat de mare va fi in functie de ce gramaj au cremele. Blatul nu isi micsoreaza semnificativ greutatea prin coacere, deci si acolo poti calcula destul de precis. Iar fondantul pentru un tort de 7 kg ar trebui sa nu cantareasca mai mult de 1,5kg, cred.
#1111
Postat 04 February 2011 - 01:34 AM
Tin sa ii multumesc inca o data Anei Iordan pentru linkurile cu reviste, in care am gasit ajutor si pentru cateii de mai jos.


Urmeaza inca trei iepurasi si trei pisicute... asta maine, ca sunt franta acum.
Va pup!
#1113
Postat 04 February 2011 - 07:39 AM
Daniela, stai linistita ca sunt sigura ca iti va iesi Fulgerul!

Crisu, dragalasi catelusi! Sa vedem si tortul, nu?
#1114
Postat 04 February 2011 - 02:42 PM

crisu - ce catei fruuuuumosi ! care tutorial te-a inspirat?
#1115
Postat 04 February 2011 - 02:59 PM
dani_ela, la 04 February 2011 - 02:42 PM, a spus:

crisu - ce catei fruuuuumosi ! care tutorial te-a inspirat?
Lasa ca nu cred ca a iesit naspa! De draci ce aveam ca nu mai fac tortul cu Winnie m-am apucat sa fac si eu 2 torturi penrtu noi (avem si musafiri, cumnatii - deci are cine sa-l pape chiar si cu lingura

#1119
Postat 05 February 2011 - 12:18 PM
elena_antony, la 04 February 2011 - 06:06 PM, a spus:
2 parti apa, una de zahar, 2 minute la micro putere maxima. Ai grija ca frige ca naiba!

si

#1120
Postat 05 February 2011 - 12:20 PM
Crisu, la 04 February 2011 - 01:34 AM, a spus:
Tin sa ii multumesc inca o data Anei Iordan pentru linkurile cu reviste, in care am gasit ajutor si pentru cateii de mai jos.
Urmeaza inca trei iepurasi si trei pisicute... asta maine, ca sunt franta acum.
Va pup!
Foarte frumosi cateii. Abia astept sa iti vad pisicile.
Anca super fulgeru!!!! Si culoarea


si
