Simplu de tot.
Iei andive, le speli binebine, le tai curul si le tai in lung in patru. Le pui pe un platou. Dai platoul deoparte.
Iei un castron si pui in el: putin ulei de masline extra virgin, putin ulei (cu aroma) de trufe, putin otet balsamic, putina sare si putin piper, putin mustar bun si putina miere. Amesteci toate astea binebinebine. Daca vrei le pui direct in blender si blenderuiesti binebine. Si gata sosul pe care il torni peste andive si mananci si zici mmmmmmmmmmmm.
Pagina 1 din 1
Andive nu chiar salata
#1
Postat 22 February 2010 - 04:03 PM
"Pamantul s-ar fi dus, hainul,
De-a berbeleacul, vorba ceea,
De n-ar fi fost pe lume vinul,
Tutunul, dracul si femeia!"
De-a berbeleacul, vorba ceea,
De n-ar fi fost pe lume vinul,
Tutunul, dracul si femeia!"
Arata acest topic
Pagina 1 din 1