Se pot folosi orice fel de legume se doresc.
Se poate face in tigaie sau la cuptor.
Mai intii se taie legumele cubulete, eu am folosit aligatorul, cum il numeste Dana si am taiat: morcovi, praz, cartofi, ardei si dovlecei.

Apoi se coc citeva minute in tigaie intr-un strop de ulei, la foc mare si fara capac, dar trebuie sa stati linga ele ca sa amestecati des, in acest fel ramin crocante.
Se iau file-urile de peste, si se pun fie intr-o tigaie care se va pune pe foc fie intr-o tava care se va pune la cuptor, se pune un strop de ulei si se aseaza pestele. Daca e inca congelat se va coace in mai mult timp si va lasa mai multa apa. In cazul de fata am folosit file de peste persico (Perca fluviatilis)si l-am copt in tigaie, citeva minute pe parte pentru ca era proaspat, am folosit tigaia in care am copt legumele

Dupa ce l-am intors am pus deasupra legumele, pret de citeva minute, cit trebuie sa se incalzeasca, puteti presara deasupra sare, piper, eu sincer, n-am pus nimic si nici nu era nevoie, imi place sa simt gustul adevarat al lucrurilor

Si gata, e foarte bun si il maninca cu succes si copiii

