
se prepara o marinata din: 1 Lg vin alb sec, 1 1/2 ulei de susan (merge si de masline), 1 lg de zahar brun, 1 lg oregano uscat, 2 Lg sos de soya si piper dupa gust

bucatile de pui se pun intr-o punga de unica folosinta si se toarna marinata peste acestea

se leaga punga la gura, se agita un pic pt. ca marinata sa cuprinda toata carnea de pui si se lasa la marinat timp de 30'

intre timp se prepara o pasta subtire din: 1 ou batut, 1 Lg ulei de susan, 3 Lg maisena (amidon de porumb), 2 Lg faina alba, 1/2 lg praf de copt (optional), sare dupa gust, 3 Lg apa rece, prin care se vor trece bucatile de pui marinate

se prajesc in ulei bine incins pina devin aurii, lasindu-se mai apoi la scurs pe hirtie absorbanta

in paralel cu prajirea puiului, se fierbe orezul pt. garnitura si se prepara un sos din: 2 Lg ketchup, 3 Lg miere, 1 Lg otet de vin alb, piper dupa gust lasindu-se sa fiarba la foc mic pina se ingroasa

bucatile de pui fie ca se ung cu sos in momentul servirii, fie ca se tavalesc prin acesta si se presara cu seminte de susan si ceapa verde tocata

in ambele cazuri dispar cu viteza luminii


