Pagina 1 din 1
Macrou afumat
#1
Postat 05 March 2010 - 06:25 PM
Macrou afumat
Se eviscereaza macroul
Se aseaza intr-un lighean
se adauga peste el un bidon se saramura de la izvorul sarat - sau faceti voi o saramura care tine oul
se lasa 2 ore
se pune la zvantat 1 zi
apoi i se face foc molcom, cu lemn de prun, timp de 3-4 zile.
apoi se consuma cum doriti: fript, copt in cuptor, alaturi de legume, sau plachie, etc
Se eviscereaza macroul
Se aseaza intr-un lighean
se adauga peste el un bidon se saramura de la izvorul sarat - sau faceti voi o saramura care tine oul
se lasa 2 ore
se pune la zvantat 1 zi
apoi i se face foc molcom, cu lemn de prun, timp de 3-4 zile.
apoi se consuma cum doriti: fript, copt in cuptor, alaturi de legume, sau plachie, etc
#2
Postat 05 March 2010 - 06:45 PM
Eu vreau adresa , tot .Acu' vin.Eu aduc bere sau vin , dupa dorinta!
#4
Postat 05 March 2010 - 08:01 PM
Wow, minunat. mai tin eu minte niscai poze de'ale tale care m-au impresionat, si nu ma refer doar léa natura
Brava
Brava
#6
Postat 06 March 2010 - 01:23 PM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1