Forum Culinar: Lasagna - Forum Culinar

Salt la continut

  • 4 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Lasagna cu diferite umpluturi

#61 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,601
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 16 September 2019 - 05:17 PM

Am inteles! Multumesc pentru informatii!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#62 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 12 November 2020 - 05:57 PM

Lasagne "goleste frigiderul" jumatate dovleac si pancetta, jumatate 3P(piselli, pancetta, patate) mazare, cartof si pancetta.

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_11_2020/post-9-0-92147800-1605196508.jpg


#63 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 07 January 2022 - 08:27 PM

Cu crema de bostan, sos besamel, carnati, parmigiano.

Imagine atasata: monthly_01_2022/post-13-0-49838700-1641580028.jpeg

#64 Useril este offline   adi_edi 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,406
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 08 January 2022 - 04:52 PM

Any, foarte apetisant arata lasagna ta!

#65 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 08 January 2022 - 08:00 PM

Multumesc.

#66 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,065
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 08 January 2022 - 11:28 PM

of n-am bostan ca as face-o miine ca virgula cirnat am
si mai am niste radicchio tardivo, e cam pacat sa-l bag in lasagna da' ma gindesc mai bine miine :occasion14:

#67 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 09 January 2022 - 09:25 PM

Eu mai am un bostan, cred ca tot in lasagne o sa sfarseasca.

#68 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,065
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 10 January 2022 - 10:41 AM

Am facut-o cu radicchio tardivo (copt la crisp 10 minute) si cirnat proaspat aseara si pus-o pe terasa ca oricum e mai frig decit in frigider =)) , la 10.30 i-am zis Alexei sa-mi aminteasca sa aprind cuptorul si la 11 o bag la copt :occasion14:

#69 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 15 January 2022 - 08:21 PM

Am pregatit-o, o las sa se racoreasca un pic si o pun in frigider, iar maine numai o bag la cuptor si o coc.

Imagine atasata: monthly_01_2022/post-13-0-98269300-1642270822.jpeg

#70 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,065
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 16 January 2022 - 12:08 PM

idem :wub:
am pregatit-o aseara inainte de cina, la fel ca precedenta numai ca de data asta radicchio treviggiano l-am pus crud si am adaugat si citiva cartofi mici cu coaja rosie taiati feliute subtirele cu mandolina, sper sa fie buna :wub:

#71 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,065
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 16 January 2022 - 06:40 PM

Revin
a iesit buna si asta, statul asa pentru un timp cu sosul bechamel le face foarte bine foilor
radicchio si cartofii insa erau crocanti, trebuie trecuti citeva minute in microunde inainte de a ii pune in lasagna

Arata acest topic


  • 4 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi