Forum Culinar: Artistii Culinari, in toata splendoarea lor! - Forum Culinar

Salt la continut

• 208 Pagini +
  • « Prima
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Artistii Culinari, in toata splendoarea lor!

#1761 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 29 February 2012 - 01:10 PM

Vezi postareaany_annette, la 29 February 2012 - 12:42 PM, a spus:

Sorina, esti o frumoasa, o dragalasa si-o finuta :tongue3: !

Nu ma face sa rosesc... ca fug si numai dau pe aici.

Vezi postareaDaniella, la 29 February 2012 - 12:54 PM, a spus:

vizualizare de bulane pe termen scurt

Sa-ti fie RUSINEEEEE... ia uite ce bulane faine are si le ascunde.
Mi-ar place mie sa am bulanele matale...

Vezi postareaDaniella, la 29 February 2012 - 12:57 PM, a spus:

Sorina, poza in rochie e delir! numai asa sa te imbraci si coafura e foarte foarte frumoasa, iti sta fff bine! asa sa te vad mereu! :notworthy:
aia incotosmanata nu imi place, nu imi place iarna, pa si putzi! vorba Bubuletului! :tongue3:

Cu imbracatul in rochii vara nu sunt probleme, ca-mi place si mie, da' in legatura cu coafura imi pare rau sa te dezamagesc. Acum sunt grizonata in mod natural (genetica, bat-o vina) si scurt baietel.
Ma prinde bine si asa, arat asa a tanti mai serioasa.
Acum, si tu, cum ai vrea sa umblu iarna? Normal ca incotosmanata. Zi merci ca nu aveam si caciula-n cap ca Giulia. Nici mie nu-mi place iarna.
Sorina

#1762 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 29 February 2012 - 01:15 PM

Sorina, cum te-ai albit din vara pana-n toamna :notworthy: ?

#1763 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 29 February 2012 - 01:20 PM

Sorina, sa nu dea Sfantul sa fugi, ca te gasesc si-n gaura de sarpe!
De Deny stiam ca-i frumoasa, rusinoasa si modesta (sic, am cunoscut-o personal!Imagine postata Danutza!), dar pe tine nu te mai vazusem...Si uitasem cum arati! Si da, si tu esti frumoasa si tanara si finuta! Si-mi place mult rochia ta si vreau si eu una! Unde-o piu, ca vin s-o iau!

AnyyyyImagine postata E randul tau! Se pregateste Eataly!
Tot sustin ideea de-a facea topicul cu bulane la Cuci!Poate vedem si baietii, ca doar asa sa-i mai atragem! Ei? Facem sondaj daca postam topicul sau nu?
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#1764 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 February 2012 - 01:22 PM

Vezi postareaany_annette, la 29 February 2012 - 01:15 PM, a spus:

Sorina, cum te-ai albit din vara pana-n toamna :notworthy: ?

Nuuuu, m-ai facut sa rad, am inceput sa albesc de la 19 ani. O mostenesc pe mama... eu inca stau bine. La varsta mea ea era toata alba.
In vara eram vopsita. Chestie care pe mine ma streseaza. Nu ma streseaza vopsitul ci faptul ca devii sclavaul lui. Vrei nu vrei trebuie sa te vopsesti, ca se vede imediat, mai ales la mine.
Asa ca asta vara a fost ultima data cand m-am vopsit. Poza asta cred ca a fost facuta prin iunie-iulie.
Parula a crescut si cand in august m-am dus la coafor am stat noi asa de vorba si am decis ca pt mine e mai bine asa.
In concluzie am ajuns acasa baietoi si nevopsita. Imi mai ramasese un pic de vopsea pe varfuri, care la urmatoare tunsoare au disparut.
Asa ca acum sunt grizonata natural, iar lumea ma intreaba unde mi-am facut parul, ca cica le place cum a iesit.
De unde sa stie saracii cum sta treaba.
Sorina

#1765 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 February 2012 - 01:26 PM

Aaaaaa :notworthy: , acum am inteles!
Pai am vazut in prima poza ca esti cu parul colorat, de aia intrebam.
Mie-mi place si grizonata asa :tongue3: natur!

#1766 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 February 2012 - 01:27 PM

Vezi postareazoazorel, la 29 February 2012 - 01:20 PM, a spus:

Sorina, sa nu dea Sfantul sa fugi, ca te gasesc si-n gaura de sarpe!
De Deny stiam ca-i frumoasa, rusinoasa si modesta (sic, am cunoscut-o personal!Imagine postata Danutza!), dar pe tine nu te mai vazusem...Si uitasem cum arati! Si da, si tu esti frumoasa si tanara si finuta! Si-mi place mult rochia ta si vreau si eu una! Unde-o piu, ca vin s-o iau!

Haide bre, cum nu m-ai vazut. Se vede treaba ca ai uitat poza de la Venezia cand eram in vacanta.
Rochia daca te grabesti poti inca sa ajungi la ea inaintea mea... e pe jos prin cutii. Inca nu am atacat hainele de vara, au ramas in cutii de cand ne-am mutat.
Sorina

#1767 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 29 February 2012 - 01:37 PM

Vezi postareaany_annette, la 29 February 2012 - 01:00 PM, a spus:

Dani, arati super :notworthy: !
Daca arati bine asa, cum arati cand ai minus kilele alea care zici ca tre' sa le dai jos??

ps. Mie-mi place numa' de tine in pozele astea, de alealalte nu-mi place

ma miram sa scape pozele alea de ochiul tau vigilent! pai dca mai slabesc astea 15 kg de le cocotzai peste tot, dar cel mai tare pe burta si bulane, arat cu bulane de bulane, ca aia din ultima poza si pot in sfarsit sa pun pe mine orice. Acum orice imi pun, sta ca naiba, imi ies suncili si burtile!

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#1768 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 February 2012 - 01:38 PM

Vezi postareasorinadaniela, la 29 February 2012 - 01:22 PM, a spus:

Nuuuu, m-ai facut sa rad, am inceput sa albesc de la 19 ani. O mostenesc pe mama... eu inca stau bine. La varsta mea ea era toata alba.
In vara eram vopsita. Chestie care pe mine ma streseaza. Nu ma streseaza vopsitul ci faptul ca devii sclavaul lui. Vrei nu vrei trebuie sa te vopsesti, ca se vede imediat, mai ales la mine.
Asa ca asta vara a fost ultima data cand m-am vopsit. Poza asta cred ca a fost facuta prin iunie-iulie.
Parula a crescut si cand in august m-am dus la coafor am stat noi asa de vorba si am decis ca pt mine e mai bine asa.
In concluzie am ajuns acasa baietoi si nevopsita. Imi mai ramasese un pic de vopsea pe varfuri, care la urmatoare tunsoare au disparut.
Asa ca acum sunt grizonata natural, iar lumea ma intreaba unde mi-am facut parul, ca cica le place cum a iesit.

dar daca te-ai colora cu nuantator auriu ai parea suvitata si cred ca ar fi trasnet! nu-i asa?

#1769 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 February 2012 - 01:40 PM

Vezi postareazoazorel, la 29 February 2012 - 01:20 PM, a spus:

De Deny stiam ca-i frumoasa, rusinoasa si modesta (sic, am cunoscut-o personal![Danutza!), AnyyyyImagine postata E randul tau! Se pregateste Eataly!
Tot sustin ideea de-a facea topicul cu bulane la Cuci!Poate vedem si baietii, ca doar asa sa-i mai atragem! Ei? Facem sondaj daca postam topicul sau nu?

:tongue3:
iti dau dreptate, cred ca Any deja rasfoieste in poze sa caute pe alea cu bulanele la vedere :notworthy: , iar Eataly apare acusi sa le etaleze si ea! :tongue3:

#1770 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 February 2012 - 01:40 PM

Vezi postareaDaniella, la 29 February 2012 - 01:37 PM, a spus:

Vezi postareaany_annette, la 29 February 2012 - 01:00 PM, a spus:

Dani, arati super :notworthy: !
Daca arati bine asa, cum arati cand ai minus kilele alea care zici ca tre' sa le dai jos??

ps. Mie-mi place numa' de tine in pozele astea, de alealalte nu-mi place

ma miram sa scape pozele alea de ochiul tau vigilent! pai dca mai slabesc astea 15 kg de le cocotzai peste tot, dar cel mai tare pe burta si bulane, arat cu bulane de bulane, ca aia din ultima poza si pot in sfarsit sa pun pe mine orice. Acum orice imi pun, sta ca naiba, imi ies suncili si burtile!

Hai domle ca 15 e pre mult!
Nu pot sa-mi dau seama cam cat ar trebui sa slabesti, da la semnatura ti-ai pus 12 kg am vazut.

#1771 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 February 2012 - 01:43 PM

Vezi postareaany_annette, la 29 February 2012 - 01:40 PM, a spus:

Hai domle ca 15 e pre mult!
Nu pot sa-mi dau seama cam cat ar trebui sa slabesti, da la semnatura ti-ai pus 12 kg am vazut.

Am zis sa fiu modesta sa nu mai sper la 47 kg, cat aveam pana acum vreo cativa ani. M-as multumi si cu 51, dar nu am dat jos 1 g. Tot e bine, ca nu mai iau in plus ...vorba lui zozo: trebuie sa invat sa ma iubesc asa cum sunt! :tongue3: De cand ma stiu sunt in lupta cu kg, de la 18 ani! ultimamente m-au dovedit! :tongue3: Dar totusi eu conduc :notworthy: trebuie sa ma scap de ele incet, incet!

#1772 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,769
  • LocationSibiu

Postat 29 February 2012 - 01:53 PM

Vezi postareasorinadaniela, la 29 February 2012 - 11:10 AM, a spus:

Eu nu am poze cu bulane, da' am ceva din vara trecuta... dedicatie pt Moatza (am rochieeeeee).
vai ce-mi placeeeee!!!! esti asa de... romantica Imagine postata

Vezi postareaDaniella, la 29 February 2012 - 12:54 PM, a spus:

vizualizare de bulane pe termen scurt
cele de la rev. le stiam. nu mai stiu daca am comentat atunci. esti "classy". dar si sport iti sta foarte bine. si da, cu cateva kg in minus, nu stiu daca chiar 15, ai fi si mai "bunoaca" Imagine postata (ce m-a distrat de tare termenul de bunoaca cand l-am auzit prima oara Imagine postata)

Vezi postareasorinadaniela, la 29 February 2012 - 01:22 PM, a spus:

... am inceput sa albesc de la 19 ani. O mostenesc pe mama... eu inca stau bine. La varsta mea ea era toata alba.
pai sa stii ca nu se vede ca esti nevopsita. zici ca tu asa ai vrut si te prinde bine Imagine postata
daca ai stii cat de bine cunosc eu "dependenta" asta de vopsit :notworthy: eu am parul meu natural inchis la culoare si tare se vede diferenta intre cel color si cel alb-negru :tongue3: asa am vrut si eu sa fac, ca tine. cand m-am tuns, acum un an, am povestit cu coafeza. dar nu m-a lasat sa nu ma vopsesc. zicea ca ar fi socul prea mare. si a avut dreptate, cel putin in privinta Maiei :tongue3: care s-a suparat pe mine foc.

#1773 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 February 2012 - 01:59 PM

Dany, ti-am scris ceva si supa aia am sters, m-am gandit sa nu intelegi gresit si sa te superi pe mine.
Tu vrei prea mult sa slabesti. Si telul care ti l-ai propus (ultima poza) e absurd. Pustoaica aia o avea 20 de ani fara nici-o nastere la activ... cred ca vrei sa razi un piculet de noi.
Stabileste-ti si tu teluri mai normale... nu e bine sa exagerezi.
Vorba Stellei, la o anumita varsta nu face bine la sanatate sa slabesti asa mult.
Asa ca ia-o si tu mai moale cu slabitul, ca ai avea nevoie de maxim 5kg, in nici un caz 15kg.
Sorina

#1774 Useril este offline   Hazel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Red
  • Postari: 933
  • LocationSuffolk

Postat 29 February 2012 - 02:07 PM

Vezi postareasorinadaniela, la 29 February 2012 - 01:59 PM, a spus:

Dany, ti-am scris ceva si supa aia am sters, m-am gandit sa nu intelegi gresit si sa te superi pe mine.
Tu vrei prea mult sa slabesti. Si telul care ti l-ai propus (ultima poza) e absurd. Pustoaica aia o avea 20 de ani fara nici-o nastere la activ... cred ca vrei sa razi un piculet de noi.
Stabileste-ti si tu teluri mai normale... nu e bine sa exagerezi.
Vorba Stellei, la o anumita varsta nu face bine la sanatate sa slabesti asa mult.
Asa ca ia-o si tu mai moale cu slabitul, ca ai avea nevoie de maxim 5kg, in nici un caz 15kg.

+1!

oricum Daniella arata foarte bine si acum!
Imagine postata

#1775 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 February 2012 - 02:08 PM

Vezi postareaboni, la 29 February 2012 - 01:53 PM, a spus:

vai ce-mi placeeeee!!!! esti asa de... romantica Imagine postata

Asa si-asa... Multumim! :floare:

pai sa stii ca nu se vede ca esti nevopsita. zici ca tu asa ai vrut si te prinde bine Imagine postata
daca ai stii cat de bine cunosc eu "dependenta" asta de vopsit :( eu am parul meu natural inchis la culoare si tare se vede diferenta intre cel color si cel alb-negru :( asa am vrut si eu sa fac, ca tine. cand m-am tuns, acum un an, am povestit cu coafeza. dar nu m-a lasat sa nu ma vopsesc. zicea ca ar fi socul prea mare. si a avut dreptate, cel putin in privinta Maiei :( care s-a suparat pe mine foc.

Daaa, asa e. La momentul acesta grizonatul meu inca da bine. Cand balanta va inclina spre alb atunci vom mai vedea ce e de facut.
Socul, stiu cate ceva despre soc. Cand am ajuns baietel acasa au ramas toti efectiv fara glas. Se uitau la mine cu ochii mari si cu gurile deschise. Singura care a reusit dupa ceva timp sa reactioneze a fost socrela.
Sa o fi auzit-o pe Mara. Saraca nu vroia sa ma supere si-mi zicea ca nu-mi sta chiar raaauuuu, da ' nici nu zicea ca-i place cu toata gura.
Eu m-am amuzat pe seama reactiilor lor si gata. Acum toata lumea e bine merci obisnuita cu noul meu look.
Mi-aduc aminte cand ne-ai povestit de reactia Maiei. Data viitoare cand vei vrea sa schimbi ceva redical, ia-o cu tine la coafor. Eu asa am facut mereu cu Mara si nu am avut niciodata probleme. Participa atat de intens la problema, ca odata ajunse acasa ma 'apara' mereu in fata celorlati.
Sorina

#1776 Useril este offline   nrares 

• Site Admin
  • PipPipPipPip
  • Postari: 468
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationRO

Postat 29 February 2012 - 02:16 PM

Cu toata rusinea care ma caracterizeaza, imi expun si eu un bulanel

Fisier atasat  IMG_0815.JPG (165.7K)
Number of downloads: 0

#1777 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,769
  • LocationSibiu

Postat 29 February 2012 - 02:18 PM

Vezi postareanrares, la 29 February 2012 - 02:16 PM, a spus:

Imagine postataImagine postataImagine postata

sa nu se inteleaga gresit. nu rad de bulanel Imagine postata

#1778 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 February 2012 - 02:19 PM

2UT, HAZEL :(

pai Sorina, am zis sa fiu mai toleranta cu mine 51 kg :floare:

nrares :( :( :( Nici nu ma asteptam sa nu intrati in joc!

urmeaza restul de bulane: poftiti la parada :(

#1779 Useril este offline   Hazel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 933
  • LocationSuffolk

Postat 29 February 2012 - 02:21 PM

Vezi postareanrares, la 29 February 2012 - 02:16 PM, a spus:

:floare: