sorinadaniela, la 29 February 2012 - 11:10 AM, a spus:
Eu nu am poze cu bulane, da' am ceva din vara trecuta... dedicatie pt Moatza (am rochieeeeee).
vai ce-mi placeeeee!!!! esti asa de... romantica
Daniella, la 29 February 2012 - 12:54 PM, a spus:
vizualizare de bulane pe termen scurt
cele de la rev. le stiam. nu mai stiu daca am comentat atunci. esti "classy". dar si sport iti sta foarte bine. si da, cu cateva kg in minus, nu stiu daca chiar 15, ai fi si mai "bunoaca"

(ce m-a distrat de tare termenul de
bunoaca cand l-am auzit prima oara

)
sorinadaniela, la 29 February 2012 - 01:22 PM, a spus:
... am inceput sa albesc de la 19 ani. O mostenesc pe mama... eu inca stau bine. La varsta mea ea era toata alba.
In vara eram vopsita. Chestie care pe mine ma streseaza. Nu ma streseaza vopsitul ci faptul ca devii sclavaul lui. Vrei nu vrei trebuie sa te vopsesti, ca se vede imediat, mai ales la mine.
Asa ca asta vara a fost ultima data cand m-am vopsit. Poza asta cred ca a fost facuta prin iunie-iulie.
Parula a crescut si cand in august m-am dus la coafor am stat noi asa de vorba si am decis ca pt mine e mai bine asa.
In concluzie am ajuns acasa baietoi si nevopsita. Imi mai ramasese un pic de vopsea pe varfuri, care la urmatoare tunsoare au disparut.
Asa ca acum sunt grizonata natural, iar lumea ma intreaba unde mi-am facut parul, ca cica le place cum a iesit.
De unde sa stie saracii cum sta treaba.
pai sa stii ca nu se vede ca esti nevopsita. zici ca tu asa ai vrut si te prinde bine

daca ai stii cat de bine cunosc eu "dependenta" asta de vopsit

eu am parul meu natural inchis la culoare si tare se vede diferenta intre cel color si cel alb-negru

asa am vrut si eu sa fac, ca tine. cand m-am tuns, acum un an, am povestit cu coafeza. dar nu m-a lasat sa nu ma vopsesc. zicea ca ar fi socul prea mare. si a avut dreptate, cel putin in privinta Maiei

care s-a suparat pe mine foc.