Artistii Culinari, in toata splendoarea lor!
Postat 14 February 2013 - 12:16 AM
Postat 14 February 2013 - 12:55 AM
Aveam o vecinica mica, mai faceam babysitting cu ea in facultate, ca sa ma lase sa invat cat era in zona, ii dadeam fardurile, ma asezam pe jos langa canapea, eu citeam si ea ma farda. Am fost verde cu albastru cu rosu, cu mov, cu bej, dar statea linistita cat o lasam sa-si faca numarul!
Dupa aia am invatat-o sa ma defardeze, sa vezi ce ma freca pe fata puslamaua!
Postat 14 February 2013 - 01:32 AM
Postat 14 February 2013 - 01:36 AM

Postat 14 February 2013 - 02:22 AM
Postat 14 February 2013 - 07:22 AM

Nu te machiezi pt ca pe la matale se poarta mult valorile naturalle

Postat 14 February 2013 - 08:20 AM
Sa nu mai zici ca ti-e lene sa te machiezi, daca n-o faci acum, la tinerete, cand ai ce scoate in evidenta, cand ai s-o faci, cand s-or vedea ridurile si cearcanele? Cred c-o sa ai o surpriza placuta c-un pic de culoare adaugata.
La tinerete, de-atata munca si graba permanernta, rar puneam cate-un inel, chiar si verigheta. Si mi-a atras atentia o colega mai in varsta pe care eu o pretuiam, ca daca nu port la tinerete, mai tarziu cand vor aparea petele de varsta si pielea uscata o voi face, ca sa-mi subliniez frumusetea mainilor? Avea dreptate.
Postat 14 February 2013 - 09:05 AM
Nici eu nu ma machiez (nici nu prea stiu, drept sa spun).
Postat 14 February 2013 - 10:26 AM

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
Postat 14 February 2013 - 10:54 AM
Eu trebuie sa ajut natura.Ca nu a fost prea generosa cu mine.Am ochii mici si nasul stramb.
Nu ies nemachiata din casa, decat cu picioarele inainte.Adica moarta.

Un machiaj discret: creion, fard rozè si rimmel.Asta zi de zi.
Seara sau ocazii ma destrabalez mai tare, punct de lumina in coltul ochilor, un iluminant sub ochi.Pistruii nu-i acopar, ca-mi plac.

Postat 14 February 2013 - 01:41 PM
Moatzo, eu nu ieseam nemachiata in perioada 18- 35 ani (si prin liceu retin ca am cumparat un rimel ... nu se gaseau pe atunci la noi ... ), acum oha ...! intr-o zi vorbeam si vorbeam la telefon si ma uitam in oglinda din baie de la serviciu, cand am remarcat ca dimineata mi-am tras un cercel de un fel si unul de-un fel (forma mica identica, doar nuanta usor diferita), de multe ori ma piaptan pe drum, la semafor, sau deloc.

Tu, Eataly ... nu cred ce spui cu natura ta ... Toate am vrea altceva

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 14 February 2013 - 02:53 PM
Daniella

Any, si tu imi esti draga

Eataly, nu mai vorbi asa! Micile imperfectiuni ne fac mai seducatoare.
Zoaza

Giorgi, multumesc

2ut, nici eu nu prea stiu sa ma machiez

Moatza, parca ai fi mama. Poate totusi ar trebui sa incerc sa ma machiez mai des. Nu e ca si cum nu m-as machia deloc, doar ca foarte rar. Acum stau acasa cu copiii si nu am chef de ruj cand ies la joaca cu ei.

Verber, esti o draguta

Postat 14 February 2013 - 04:03 PM
Postat 14 February 2013 - 08:28 PM
aura, la 14 February 2013 - 12:11 AM, a spus:
Mie imi placi si asa

Lili, nici eu nu ies nemachiata din casa da' nu-s asa drastica

Vad si eu dimineata cite una care se machiaza la semafor pe intuneric, ba am o colega care cum ajunge la serviciu se duce in baie sa se machieze, eu prefer sa ma trezesc 10 minute mai devreme si sa ies din casa ca lumea.
#3059 Guest_Gelutza_*
Postat 14 February 2013 - 08:49 PM
aura, la 14 February 2013 - 12:11 AM, a spus:

Aura, ce-mi placi!

Da, da, asa, nemachiata! Iti sta bine. Nu zic acum ca nu ti-ar sta si mai bine machiata, dar eu ma pronunt pentru ceea ce vad in aceasta fotografie!
Eu ma machiez, fiindca trebuie, nu-i usor sa umbli cu semicentenarul in buzunar,

Postat 14 February 2013 - 09:52 PM
Adriana, la 14 February 2013 - 08:28 PM, a spus:
Lili, nici eu nu ies nemachiata din casa da' nu-s asa drastica

Adriana, o aveam pe Manu mica, nu dormea noaptea, eram distrusa.Si tot nu ieseam din casa fara o periere a genelor cu rimel.

V-am mai zis ca am o gramada de "pasarele".
In perioda Olimpiadelor(2006) incepeam munca la 6, faceam naveta o ora deci trebuia sa ma trezesc la 4,30.Imbracat si machiat, cafeaua o beam mereu la munca.
Deci industria cosmeticalelor(oje, rimelulri, farduri si alte smack-uri) traiesc bine de pe urma mea.

Si la mare, rimel waterproof si fard in crema, care nu se duce decat cu demachiant bifazic.